Ethernet connectivity issue / Cerdisp

Hello,

On our headless device, cerdisp is running to access the windows GUI.

I can connect to cerdisp from my desktop pc. But after 10 sec., the connection
breaks down. Pings to the device aren't answered properly, and I can't 
access the device with FTP. Captures with wireshark showed that UDP 
retransmissions are occuring.

When I don't start the Cerdisp/Cerhost connection, pings are answered 
correctly and I can access with FTP.

When I don't have a cerdisp connection, Cerdisp broadcasts on UDP about 
every second. At the moment the UDP frame is sent, ping also fails.

In bootloader, ethernet connection is working correctly.

Is this normal behaviour when cerdisp is connected?
Can this be a ethernet driver issue (priority too low)?
Where else can I take a look at?

Thanks in advance.









0
Utf
11/14/2009 9:19:01 AM
windowsce.platbuilder 744 articles. 0 followers. Follow

1 Replies
1734 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 56

On Nov 14, 9:19=A0am, timm-f <ti...@discussions.microsoft.com> wrote:
> Hello,
>
> On our headless device, cerdisp is running to access the windows GUI.
>
> I can connect to cerdisp from my desktop pc. But after 10 sec., the conne=
ction
> breaks down. Pings to the device aren't answered properly, and I can't
> access the device with FTP. Captures with wireshark showed that UDP
> retransmissions are occuring.
>
> When I don't start the Cerdisp/Cerhost connection, pings are answered
> correctly and I can access with FTP.
>
> When I don't have a cerdisp connection, Cerdisp broadcasts on UDP about
> every second. At the moment the UDP frame is sent, ping also fails.
>
> In bootloader, ethernet connection is working correctly.
>
> Is this normal behaviour when cerdisp is connected?
> Can this be a ethernet driver issue (priority too low)?
> Where else can I take a look at?
>
> Thanks in advance.

Cerdisp in CE 5.0 and CE 6.0 work differently, however both are stable
and I've not seen this problem. Has the target system completely
locked up? Can you create a simple app to flash an LED and see if this
is still working? Have you tried this in a debug build? Have you
eliminated the firewall on the host PC?

Andrew.
0
AndrewScholan
11/16/2009 9:36:40 AM
Reply:

Similar Artilces:

Office Update 10.2.3 kills network connections to shares.
Version: 2008 Operating System: Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) Processor: Intel Don't ask me why, but I witnessed this myself. I just did a clean install on a 27&quot; iMac updated the OS to 10.6.2 set up several SMB shares and ran the final office update 10.2.1.(which I had disk images of) I left the clients place telling him to use the software update on MS Office for the remaining updates. He updated his Office to 10.2.3 and it killed the ability to connect to the shares I had already set up. I went back and tried to reconnect the shares and the &quot;Connect to Server&qu...

send and receive issues
I have a new earthlink.net account and continue to get error messages when sending and receiving. I follow through with the suggested "fix" only to encounter a new error the next day. I notice that many of the issues seem to be from other earthlink users. Am I correct in this assessment or is it coinsidence? Anyway, my latest Outlook 2003 challenge on my XP Home Ed is this- Task 'pop3.earthlink.net - Sending' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server a...

database query/names issue, causing excel to be sluggish
I have an issue with an excel worksheet I've created. WorkbookA has "Names" which are used to define drop-down menus in WorksheetA. These "Names" are defined to reference a WorksheetB (also in WorkbookA) which itself is populated by a database query, pulling from another Excel WorkbookB. The logic is that WorkbookB should not be touched by the User, only an Admin, and Workbook A is used by User. The Names in WorkbookA are to prevent incorrect entries. Now that I've set it up, WorkbookA is moving really sluggish, but if I delete all the Names it speeds up again....

"Unable to connect to server" error 800ccc0e/800cccoe
I've gotten this error before, normally it means the server is unresponsive or non-existent. The problem I have is that I can ping the server, login using Horde (webmail) on the same server and-- worst of all-- can even use the server's I.P. address without any response. I also fail to send through any SMTP server, whether my own or my ISP's. I don't have Pc-Cillin installed, as the Outlook Support site suggested, but I am running Norton Antivirus. Is there anything else that could possibly cause this issue? Thanks! - Quiller quiller@equiller.com Try turning off ou...

2003 org connected to 2003 org....but with same email addresses
Hi I am starting a domain migration, but ideally we want to setup users from scratch. Currently we have an exchange 2003 organisation, with front and backend servers, and we want to leave the mail flowing into that org during the staged migration.....we then want to create a new exchange environment on the new domain. The users will have the same email addresses. Will the ADC cope with this? so in essense mail will flow to to the old exchange server, but then if it doesn't find a account with the email address as I would have either deleted it or removed the SMTP address, I then need i...

Mouse/scrolling issue-Returns to the beginning of the document
Why is it doing it and how can I eliminate it? I am going to go nuts if I cant fix this A Laptop with a touchpad? It is usually an oversensitive touchpad. Try disabling the Touchpad to see if that eliminates the problem. If it does, go into the Touchpad settings and desensitise the pad or disable the 'click' feature. -- Terry Farrell - MSWord MVP "Brooksy" <Brooksy@discussions.microsoft.com> wrote in message news:C1424EEB-C5B5-4AFE-A127-C5F9B3BE03C9@microsoft.com... > Why is it doing it and how can I eliminate it? I am going to go nuts if I &g...

60 day free MS Office 2007 installation issues
until I receive my new copy of MS Office 2007 I want to use the free 60 day trial but when I try and register the trial key I get a error message that says a communication error has occured try again later??? I need this now and it has been giving me this error all day? HELP!! Was the Trial preinstalled or did you download it from MS? Did you purchase Office on line, and are using the key mailed to you? "HollyZ27" <HollyZ27@discussions.microsoft.com> wrote in message news:8D287919-F72A-467F-8018-8C0C2063275F@microsoft.com... > until I receive my new co...

CRM connection to subsidiary
Hi, we have introduced MS CRM with an own CRM Server. On this CRM Server we have also implemented a SQL Server. Additionally we use an own Exchange Server 2003 and Active Directory. In near future we face the CRM connection to our subsidiary which has to get access to our CRM system. They have their own Exchange Server 2003 but should - if possible - not have an own CRM Server. Has anyone experience regarding this problem and give us some advice? Is a CRM-connection to our subsidiary with these conditions possible? Thank you very much for your help!! Angela Hello Angela. This is Krish...

DPM 2010 Install issue
I am getting the following failure anyone know the answer: New 2008 R2 install for both DPM and SQL2008: [3/15/2010 5:28:37 PM] * Exception : => System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> Microsoft.Internal.EnterpriseStorage.Dls.UI.Library.Reporting.ReportingException: exception ---> System.Web.Services.Protocols.SoapException: The report definition is not valid. Details: Invalid character in the given encoding. Line 1985, position 17. at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Read...

Exchange 2003 Restore Issues
I am running eseutil /p on a 50GB DB. It has been sitting at the prompt that says, "Deleting unicode fixup table" for about 18 hours. Has anyone completed a hard recovery for a database comparable in size? If so, how long did it take for this "Deleting unicode fixup table" process to complete? How long did it take to restore access to this store...from failure to restore. I have a MS incident open, but they are not able to provide any type of timeline for this to complete. If you have ever had 3000 users not able to use email then you understand exactly why I'm loo...

tools, option, send immediatley when connected
team so i've got this question about outlook.. i always go through and uncheck 'send immediately when connected' this works great- --- sometimes i need to double-check my emails before sending them out.. why is it that when i go 'file, sendto, mail recipient as attachment' in excel-- why doesn't this email (with the XLS attachment) _STAY_ in my outbox until i hit send/recieve? i mean-- seriously? is it a BUG? is it a feature? is there a way to make 'send immediately when connected' really work like it should?? ...

OL 2003 drops connection to Exchange 2000
I have been running Exchange 2000 on a Small Business Server for 3 years and it has always worked reliably inside our network until we added some Outlook 2003 clients on new machines. The OL 2003 clients get locked up for 3-5 minutes at a time although they still have access to other network devices as well as the web. This happens 2-3 times daily for each OL 2003 client. Is there a compatibility problem, e.g. protocols, between Exchange 2000 and Outlook 2003? Thanks, Bill ...

"Save As" function issues
Every time I try to use the "Save As" function in Microsoft Word, my PC tries to open a completely unrelated program (AutoManager WorkFlow 6.1 - by Cyco software). I am running Microsoft Office Word 2007 (12.0.6504.5000) SP2 MSO (12.0.6514.5000) on Windows Vista Enterprise (Service Pack 2). Is this most likely an issue with the settings in Microsoft Word, or in the AutoManager Workflow program? Are you accessing Save As with a keyboard shortcut (presumably one you assigned to it)? If so, it may be being overridden by a different assignment to that combination in Windo...

Account gets updated everytime it connects
I have MS Money 2004 Deluxe. Everytime I allow automatic updates or force a manual update, 1 account always has activity. The top says you have no unread statements, but it will have an arrow with a (5). 5 is the number of funds in this account. I click OK a couple of times and it doesn't change anything. It's like it's just checking the balance or something. I have another account with the same company that doesn't do this. Ideas? Thanks In microsoft.public.money, Mick0866 wrote: >I have MS Money 2004 Deluxe. Everytime I allow automatic updates or force a >...

Y-labeling issue
When I create a bar chart having weekdays/dates along the Y-axis. only every other labels is displayed (i.e., Mon, Wed, Fri). I changed the Axis to Category, rotated the text, changed the format to m/d, chose the days both individually and as a range. Nothing seems to work. Any suggestions about how to get this to work? Try selecting the axis labels by clicking on one of them to select them and then right clicking on it and select format axis. In xl2002 select Scale tab and set Number of categories between tick mark lables to 1. (I think it is the same or similar for xl2003) In xl200...

Excel 2007 Issue
I have never experienced this before, but I have a user that is charting 12 months of data (columns) and four rows. She is doing a stacked column and placing the chart immediately below the data. She prints, wanting both the data and the chart to print. The chart will not print, but it does show up in Print Preview. Any thoughts on how to deal with this will be appreciated. Paul Hi, This is just an idea. Select the data and the range behind the chart and set the print area. See if that helps. -- If this helps, please click the Yes button. Cheers, Shane Devenshire "PA"...

Remote Connectivity
When using terminal server on your personal computer, can the personal activities that you conduct such as MSN messenger, websites visited on your local computer be seen by the network, after you log off of the remote desktop connection? I notice that even once you sign off, there's a message that states the remote connection is still running in the background. Please advise ...

Access97 Queries connecting via ODBC to Sybase SQLanywhere backend
I have a Access97 frontend database and it links tables and queries to a Sybase SQLAnywhere backend database. I have imported all the tables from the SQLAnywhere into a Access97 database. I have changed the linked relationship in the tables section to point to the Access97 backend now and not the Sybase backend. Problem is I have SQL queries written in the Access 97 frontend that still try to access Sybase via ODBC. How do I change these queries to access the new Backend. Jamie Network Administrator If the queries were originally written using linked tables, they should still work. Ho...

Printing & Formatting issue
I am selecting Landscape but print preview and printing itself are all in portrait, not sure wht this is happening. ...

Outlook / Web Permissions Issue ???
Hi all, we are having a few problems with users who have Outlook client for CRM 3 installed but also use the Web interface. The problem is that the permissions seem to get confused. Eg Buttons missing/menu items from the web client. In many cases it seems if the user logs in via the web first, everything works OK, but if they later launch ouitlook, it removes some functionality from the web client. Eg - the ability to create/save new products. Can anybody offer any help here ? Ian We have had the same problem for a year with the Articles entity (we use if for Knowledge Base - KB...

SQL Performance Issue whe HQ and Navision reside on same server
We are experiencing problems with one of our major clients when they run 401 worksheets. They have a server with an HQ database that has 10 stores. Residing on the same server is a substantial Navision database. The HQ server program is running on a separate PC. When an HQ Client connects and a 401 Data Upload runs, the SQL server program appears to ‘lock up’ and prevents any access to any of the SQL databases, causing problems with the Navision users. Our query is should this type of event occur? What is actually happening within the SQL server when a 401 worksheet is being proces...

SMTP Connection aborted when sending meeting requests
Hi, hope somebody can help me with a really strange problem: Exhange 2003, single server installation Since a couple of weeks we are encountering problems when sending meeting requests to external email addresses. The requests will be never received (I'm not talking about the format or something - the recepient doesn't get anything) and after Exchange gave up trying to send it, the user gets an error mail. I tracked the problem down to the packet layer: When the Exchange/SMTP Server is trying to send a meeting request, it starts with the standard SMTP conversation: EHLO mydoma...

HELP
we have page overflow and date format issues with excel macro. this macro generates about 20 pages of charts... 18 of 20 are printing on two pages when we run on xl2002 sp-2, same reports are on one per page in xl97 and xl2000. any suggestions as to a fix would be greatly appreciated. thanks, bluec ...

MS SQL Connections Remaining Open
Hello Has anyone experienced Great Plains not closing the SQL Connections? Is there a remedy? Thanks Brian Hi Great Plains needs to have a SQL Connection (vis ODBC DSN). Not sure what you mean below? James "Brian" <Brian@discussions.microsoft.com> wrote in message news:52dc01c47416$ada300e0$a601280a@phx.gbl... > Hello > > Has anyone experienced Great Plains not closing the > SQL Connections? Is there a remedy? > > Thanks > > Brian My best guess is perhaps you're talking about users not getting logged out of the system when th...

External Link Issue
I have come across something rather bizarre that I hope someone can answer. I opened a workbook in excel, we will call it Book1, that has external links, I opt to "Don't Update". In the workbook are links to someone's C: drive and as far as I am aware I don't have access to their drive. Also FYI ... The status bar in the lower right says "Ready" ... not "Calculate". Plus, if I hit "F9" the numbers remain the same. When I look at a cell "D10" it shows $90. Then I open a copy of the same file but named Book2 .... Book1 is still ope...