ODBC Connect error in Script Host Version 5.8

My Access/ODBC connection code is failing in Win7/Script Host 5.8.
If it runs on V 5.6, it works.
If it runs inside VbsEdit debugger, on Win7, it works.

It FAILS running directly on either Win7 or Server 2008 R2 (V 5.8)

I guess the basic question is what is different between V 5.6 and V 5.8?
If the underlying OS/provider has changed, I think that would be the same 
when running either in or out of the VbsEdit debugger.

I'm using the generic format:
    Driver={Microsoft Access Driver 
(*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=; (From ConnectionStrings.com)
Specifically:
    Driver={Microsoft Access Driver 
(*.mdb)};Dbq=GPCData.mdb;DefaultDir=\\DC02\GPC_DB;Uid=Admin;Pwd=;
Or:
    Driver={Microsoft Access Driver 
(*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;

Error Message: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers: [Microsoft][ODBC 
Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified

There is no Data Source Name configured. ( and I don't want to create 
one...).  I believe the Driver is specified in the connection string.


I have also tested the MS Jet OLE DB 4.0 version:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User 
Id=admin;Password=;
As:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;
  Error Message: ADODB.Connection: Provider cannot be found. It may not be 
properly installed.

Office 2007, including Access, is installed on the Win7 system, so I would 
think any required components should be present.

What am I missing? 

0
TreyS
2/5/2010 4:21:58 PM
scripting.vbscript 564 articles. 0 followers. Follow

5 Replies
2758 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 52

"TreyS" <TreyS@HotMail.com> wrote in message 
news:4663906A-9725-4CBA-AE05-C56D29C959A7@microsoft.com...
> My Access/ODBC connection code is failing in Win7/Script Host 5.8.
> If it runs on V 5.6, it works.
> If it runs inside VbsEdit debugger, on Win7, it works.
>
> It FAILS running directly on either Win7 or Server 2008 R2 (V 5.8)
>
> I guess the basic question is what is different between V 5.6 and V 5.8?
> If the underlying OS/provider has changed, I think that would be the same 
> when running either in or out of the VbsEdit debugger.
>
> I'm using the generic format:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=; (From 
> ConnectionStrings.com)
> Specifically:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=GPCData.mdb;DefaultDir=\\DC02\GPC_DB;Uid=Admin;Pwd=;
> Or:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;
>
> Error Message: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers: 
> [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default 
> driver specified
>
> There is no Data Source Name configured. ( and I don't want to create 
> one...).  I believe the Driver is specified in the connection string.
>
>
> I have also tested the MS Jet OLE DB 4.0 version:
>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User 
> Id=admin;Password=;
> As:
>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
> Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;
>  Error Message: ADODB.Connection: Provider cannot be found. It may not be 
> properly installed.
>
> Office 2007, including Access, is installed on the Win7 system, so I would 
> think any required components should be present.
>
> What am I missing?

Access 2007 uses a new OLEDB driver, Microsoft.ACE.OLEDB.12.0. See this 
link:

http://www.connectionstrings.com/access-2007

I use something similar to:

strConnect = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;" _
    & "Data Source=c:\MyFolder\MyDatabase.mdb;" _
    & "Persist Security Info=False;"

-- 
Richard Mueller
MVP Directory Services
Hilltop Lab - http://www.rlmueller.net
-- 


0
Richard
2/5/2010 6:35:26 PM
Sorry, no fix yet...

Good to know about the new OLEDB driver, but that appears NOT to be the 
issue.
Using the connection string:
    "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Persist Security Info=False"

I get the same results/error.
It DOES work from within the VbsEdit debugger ( Win7/64, Office 07, WSH 
5.8 ).
On that Win7/64, or Server 2008 R2 ( no Office installed, WSH 5.8) client, 
from command prompt, it fails with the same error mentioned earlier.

There is no error when run from an XP client with Office 2007 and WSH 5.7. 
(Appears to have new OLEDB driver)

On XP client ( Office 2003 and WSH 5.7 ) I get the "Provider cannot be 
found" error  (Presumably because V12 driver is not available)
Same system succeeds using the OLEDB V4 connection string.

BTW, the database is an MDB, in Access 2000 format.

It appears to be a difference between WSH 5.6/5.7 and WSH 5.8.

More thoughts?...




"Richard Mueller [MVP]" <rlmueller-nospam@ameritech.nospam.net> wrote in 
message news:e00WBIppKHA.1544@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>
> "TreyS" <TreyS@HotMail.com> wrote in message 
> news:4663906A-9725-4CBA-AE05-C56D29C959A7@microsoft.com...
>> My Access/ODBC connection code is failing in Win7/Script Host 5.8.
>> If it runs on V 5.6, it works.
>> If it runs inside VbsEdit debugger, on Win7, it works.
>>
>> It FAILS running directly on either Win7 or Server 2008 R2 (V 5.8)
>>
>> I guess the basic question is what is different between V 5.6 and V 5.8?
>> If the underlying OS/provider has changed, I think that would be the same 
>> when running either in or out of the VbsEdit debugger.
>>
>> I'm using the generic format:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=; (From 
>> ConnectionStrings.com)
>> Specifically:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=GPCData.mdb;DefaultDir=\\DC02\GPC_DB;Uid=Admin;Pwd=;
>> Or:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;
>>
>> Error Message: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers: 
>> [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no 
>> default driver specified
>>
>> There is no Data Source Name configured. ( and I don't want to create 
>> one...).  I believe the Driver is specified in the connection string.
>>
>>
>> I have also tested the MS Jet OLE DB 4.0 version:
>>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User 
>> Id=admin;Password=;
>> As:
>>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
>> Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;
>>  Error Message: ADODB.Connection: Provider cannot be found. It may not be 
>> properly installed.
>>
>> Office 2007, including Access, is installed on the Win7 system, so I 
>> would think any required components should be present.
>>
>> What am I missing?
>
> Access 2007 uses a new OLEDB driver, Microsoft.ACE.OLEDB.12.0. See this 
> link:
>
> http://www.connectionstrings.com/access-2007
>
> I use something similar to:
>
> strConnect = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;" _
>    & "Data Source=c:\MyFolder\MyDatabase.mdb;" _
>    & "Persist Security Info=False;"
>
> -- 
> Richard Mueller
> MVP Directory Services
> Hilltop Lab - http://www.rlmueller.net
> -- 
>
> 
0
TreyS
2/9/2010 3:44:55 PM
Interesting, but no solution.
Good to know about the new, v12, OLEDB driver.

However, results with the new driver are almost the same as with the v4 
version.

Machine A1 - Win7/64, WSH 5.8, Office 2007
Machine A2 - Same machine, running within vbsEdit debugger
Machine B - Srv08R2, WSH 5.8, no Office installed
Machine C - XP, WSH 5.7, Office 2003
Machine D - XP, WSH 5.7, Office 2007

The error, when it occurs, is "Provider cannot be found.  It may not ..."

When using the V4 OLEDB connection string, the script:
	Succeeds on A2, C, D
	Fails on A1, B

When using the V12 connection string, the script:
	Succeeds on A2, D
	Fails on A1, B, C

It makes sense V12 should fail on C, since it doesn't have Office 2007.

It seems like there is a difference between the script host versions 5.7 and 
5.8.

My test script follows...

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'strConnection = "Driver={Microsoft Access Driver 
(*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;"
'strConnection = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;"
strConnection = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Persist Security Info=False"

WScript.Echo "Connection string:"	&	_
				vbCrLf				&	_
				"  "				&	_
				strConnection

Set objConnection = CreateObject("ADODB.Connection")

'Errors occur here, when they happen...
objConnection.Open strConnection


WScript.Echo "!!Connection succeeded!!"

Set objRecordset = CreateObject("ADODB.Recordset")

strQuery =	"Select * From EmailConfig;"


Set objRecordSet = objConnection.Execute( strQuery )

Do While NOT objRecordSet.EoF
	intCount = intCount + 1
	objRecordSet.MoveNext
Loop

WScript.Echo	vbCrLf			&	_
				" Retrieved "	&	_
				intCount		&	_
				" records."
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''



"Richard Mueller [MVP]" <rlmueller-nospam@ameritech.nospam.net> wrote in 
message news:e00WBIppKHA.1544@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>
> "TreyS" <TreyS@HotMail.com> wrote in message 
> news:4663906A-9725-4CBA-AE05-C56D29C959A7@microsoft.com...
>> My Access/ODBC connection code is failing in Win7/Script Host 5.8.
>> If it runs on V 5.6, it works.
>> If it runs inside VbsEdit debugger, on Win7, it works.
>>
>> It FAILS running directly on either Win7 or Server 2008 R2 (V 5.8)
>>
>> I guess the basic question is what is different between V 5.6 and V 5.8?
>> If the underlying OS/provider has changed, I think that would be the same 
>> when running either in or out of the VbsEdit debugger.
>>
>> I'm using the generic format:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=; (From 
>> ConnectionStrings.com)
>> Specifically:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=GPCData.mdb;DefaultDir=\\DC02\GPC_DB;Uid=Admin;Pwd=;
>> Or:
>>    Driver={Microsoft Access Driver 
>> (*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;
>>
>> Error Message: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers: 
>> [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no 
>> default driver specified
>>
>> There is no Data Source Name configured. ( and I don't want to create 
>> one...).  I believe the Driver is specified in the connection string.
>>
>>
>> I have also tested the MS Jet OLE DB 4.0 version:
>>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User 
>> Id=admin;Password=;
>> As:
>>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
>> Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;
>>  Error Message: ADODB.Connection: Provider cannot be found. It may not be 
>> properly installed.
>>
>> Office 2007, including Access, is installed on the Win7 system, so I 
>> would think any required components should be present.
>>
>> What am I missing?
>
> Access 2007 uses a new OLEDB driver, Microsoft.ACE.OLEDB.12.0. See this 
> link:
>
> http://www.connectionstrings.com/access-2007
>
> I use something similar to:
>
> strConnect = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;" _
>    & "Data Source=c:\MyFolder\MyDatabase.mdb;" _
>    & "Persist Security Info=False;"
>
> -- 
> Richard Mueller
> MVP Directory Services
> Hilltop Lab - http://www.rlmueller.net
> -- 
>
> 
0
TreyS
2/10/2010 11:56:24 PM
Interesting, but no solution.
Good to know about the new, v12, OLEDB driver.

However, results with the new driver are almost the same as with the v4 
version.

Machine A1 - Win7/64, WSH 5.8, Office 2007
Machine A2 - Same machine, running within vbsEdit debugger
Machine B - Srv08R2, WSH 5.8, no Office installed
Machine C - XP, WSH 5.7, Office 2003
Machine D - XP, WSH 5.7, Office 2007

The error, when it occurs, is "Provider cannot be found.  It may not ..."

When using the V4 OLEDB connection string, the script:
	Succeeds on A2, C, D
	Fails on A1, B

When using the V12 connection string, the script:
	Succeeds on A2, D
	Fails on A1, B, C

It makes sense V12 should fail on C, since it doesn't have Office 2007.

It seems like there is a difference between the script host versions 5.7 and 
5.8.

My test script follows...

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'strConnection = "Driver={Microsoft Access Driver 
(*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;"
'strConnection = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;"
strConnection = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data 
Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Persist Security Info=False"

WScript.Echo "Connection string:"	&	_
				vbCrLf				&	_
				"  "				&	_
				strConnection

Set objConnection = CreateObject("ADODB.Connection")

'Errors occur here, when they happen...
objConnection.Open strConnection


WScript.Echo "!!Connection succeeded!!"

Set objRecordset = CreateObject("ADODB.Recordset")

strQuery =	"Select * From EmailConfig;"


Set objRecordSet = objConnection.Execute( strQuery )

Do While NOT objRecordSet.EoF
	intCount = intCount + 1
	objRecordSet.MoveNext
Loop

WScript.Echo	vbCrLf			&	_
				" Retrieved "	&	_
				intCount		&	_
				" records."
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''



"TreyS" <TreyS@HotMail.com> wrote in message 
news:4663906A-9725-4CBA-AE05-C56D29C959A7@microsoft.com...
> My Access/ODBC connection code is failing in Win7/Script Host 5.8.
> If it runs on V 5.6, it works.
> If it runs inside VbsEdit debugger, on Win7, it works.
>
> It FAILS running directly on either Win7 or Server 2008 R2 (V 5.8)
>
> I guess the basic question is what is different between V 5.6 and V 5.8?
> If the underlying OS/provider has changed, I think that would be the same 
> when running either in or out of the VbsEdit debugger.
>
> I'm using the generic format:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=C:\mydatabase.mdb;Uid=Admin;Pwd=; (From 
> ConnectionStrings.com)
> Specifically:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=GPCData.mdb;DefaultDir=\\DC02\GPC_DB;Uid=Admin;Pwd=;
> Or:
>    Driver={Microsoft Access Driver 
> (*.mdb)};Dbq=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;Uid=Admin;Pwd=;
>
> Error Message: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers: 
> [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default 
> driver specified
>
> There is no Data Source Name configured. ( and I don't want to create 
> one...).  I believe the Driver is specified in the connection string.
>
>
> I have also tested the MS Jet OLE DB 4.0 version:
>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;User 
> Id=admin;Password=;
> As:
>    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data 
> Source=\\DC02\GPC_DB\GPCData.mdb;User Id=admin;Password=;
>  Error Message: ADODB.Connection: Provider cannot be found. It may not be 
> properly installed.
>
> Office 2007, including Access, is installed on the Win7 system, so I would 
> think any required components should be present.
>
> What am I missing? 

0
TreyS
2/11/2010 1:45:43 PM
This because you run 32 bit on 64 where the folder redirection fails
use %windir%\SysWoW64\cmd.exe then run your script
You can configure a batch file to run using above method
0
Ilan
3/29/2010 7:08:27 PM
Reply:

Similar Artilces:

How do I connect cell color to bar chart color?
I have seen an excel spread sheet bar chart where the colors of the bars were connected to the color of the cell. I was not able to determine how that was accomplished and the author of the spread sheet no longer works for the company that sent me the data. Does anyone know how this can be done? Hi Bob, It's possible this was done using a vba macro. For a non VBA approach have a look at Jon's examples of conditional charts. http://peltiertech.com/Excel/Charts/ConditionalChart1.html Cheers Andy Bob Freerks wrote: > I have seen an excel spread sheet bar chart where the color...

Sorting #5
Hi All, Currently my Excel 2003 sorts in the following order: 1 2 3 4 1A 1B 2A 2B A B I want to be able to sort in this order: 1 1A 1B 2 2A 2B 3 4 A B I have looked in excel and was unable to find a way to do this. Any suggestion? enter 1,2,3,4 as '1,'2,'3 '4 now try sort ================= On Fri, 22 Oct 2004 08:34:08 -0400, VT <vtisix@comcast.net> wrote: > Hi All, > > Currently my Excel 2003 sorts in the following order: > > 1 > 2 > 3 > 4 > 1A > 1B > 2A > 2B > A > B > > I want to be able to sort in this order...

Philips 6.5 Inch Digital Picture Frame Wood
Heart Shaped Digital Photo Frame Keychain Price:$29.95 Image: http://bestdeallocator.info/image.php?id=B0013E0HFU Best deal: http://bestdeallocator.info/index.php?id=B0013E0HFU Philips 6.5-Inch Digital Picture Frame (Wood) Price:$199.99 Image: http://bestdeallocator.info/image.php?id=B000HWTZVG Best deal: http://bestdeallocator.info/index.php?id=B000HWTZVG Philips 7-Inch Digital Photo Frame with 6.5-Inch Display (Wood) Price:$179.99 Image: http://bestdeallocator.info/image.php?id=B000VEPC7Q Best deal: http://bestdeallocator.info/index.php?id=B000VEPC7Q ...

rpc 1719 error
Hi all! Why did this happen? "Apricot" <yilu@21cn.com> wrote in message news:sak732tkm37t126bclp4nugs7d3ah0m1q8@4ax.com... | Hi all! | | Why did this happen? Because you didn't tell us what caused it Sorry, I think this is a generic error, and maybe it's a param feeding error in create binding call. I have tried in this code snippet: void _CRTAPI1 main(int argc, char **argv) { RPC_STATUS status; unsigned char * pszUuid = NULL; unsigned char * pszProtocolSequence = "ncacn_np"; unsigned char * pszNetworkAddress = NULL; ...

Moving public folders on Exchange 5.5 to a new server in the same site.
All, I have 2 exchange 5.5 servers in the same site. I'm going to shut the orignal one down soon. What is the best way to move the public folders over to the public store on the new server? -- FastEddie Rockwell ---------------------------------- Check us out at: www.therockwells.net ----------------------------------- "Fast Eddie" <fasteddie@therockwells.net.no.spam.com> wrote in news:#1VO4cH$DHA.4072@tk2msftngp13.phx.gbl: > I have 2 exchange 5.5 servers in the same site. I'm going to shut the > orignal one down soon. What is the best way to move the publ...

Error adding new contact from inside an account
When trying to add a new contact from inside an account the crm server throws an error. I am thinking this is an issue with the account to contact mapping, but when I try to view the relationship mapping under the contact entity the "mapping" option does not appear. -- Jesse Jesse, Please verify your server is fully patched and that you have restarted it. Jeff Loucks 888-474-2237 MVP "jmcelmury" <jmcelmury@discussions.microsoft.com> wrote in message news:57B0A285-21DE-48BD-BF9F-49763E2E56CC@microsoft.com... > When trying to add a new contact from inside...

smtpsvc error
I keep getting this error : SMTP could not connect to the DNS server '10.5.2.9'. The protocol used was 'UDP'. It may be down or inaccessible. event id 2012. I have looked all over the web for a solution. I have read that is has to to with iis, that is could be my server pointing to an external dns server, etc but have found nothing that can help me. I have checked my dns run netdiag etc no errors. I know udp uses port 53 and ran a utiiity called port query. It tested my connection to see if my mail server is listening on port 53 when I type in the dns servers ip and ...

Unhandled Script Exception #2
Hi, We get the following error when trying to post a G/L batch: Unhandled Script Exception: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Could not find stored procedure 'AVDYN.dbo.glpCreatePostingActivity' We are using Dynamics 8-SP2 Thanks for your help, Marc R. - Avanti Computer Systems recreate or restore the glpCreatePostingActivity stored Procedure will solve the issue. "Marc R." wrote: > Hi, > We get the following error when trying to post a G/L > batch: > > Unhandled Script Exception: > [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Could...

Getting a LockMatchID error using sp_rename
When I'm trying to rename a table in the tempdb table, I'm getting an error when I run it in a stored procedure or code, but it works ok on MSSMS. I get the error: Invalid EXECUTE statement using object "Object", method "LockMatchID". EXEC sp_rename 'Tempdb.dbo.oldFile' , 'newFile' Don't ask me why I have to mess with the tempdb files (This is probably the problem). But I have old legacy code that writes to the tempdb database. On Jul 14, 10:00=A0am, Cindy Lee <danparker...@yahoo.com> wrote: > When I'm trying to renam...

Changing Outlook from Exchange Services to IMO version
How can you reinstall Office 2000 and change the Outlook "type" from using Exchange/Internet Mail to Internet Mail Only (IMO)? I uninstalled my version of Office2000 and reinstalled it from my CD. However it doesn't give me the option to install the IMO version of Outlook. It installed the Exchange/Internet Mail automatically. Without an exchange server the checking of email is dog-slow. Thanks, Alex Moylen Hi, Alex. Alex Moylen ha scritto: > How can you reinstall Office 2000 and change the Outlook > "type" from using Exchange/Internet Mail to Internet Mail ...

=?Utf-8?B?5omT5byA5paH5Lu2?=
我在一次重装系统过程中,误格式化了装载重要文件的分区,后来用easyrecovery恢复后,所有的*.doc及*.els文件都无法打开. 请给解答,谢谢!!!!!!!!!!!! office的忠实用户 ...

Error: Hay demasiados formatos de celda diferente.
This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_0006_01C5C431.45DFE5B0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Hola: Me aparece un mensaje de error diciendo " Hay demasiados formatos de = celda diferente." siempre que intento cambiar de formato las celdas. Alguien sabe el motivo Gracias ------=_NextPart_000_0006_01C5C431.45DFE5B0 Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//E...

Can't connect to links
We have 3 computers all running XP Pro connected through a Linksys router. Problem is when I click on a link in an email on my desktop (Outlook 2003) I am directed to www.comcast.net instead of the site. I have tried several different links. I am able to connect to the sites through my Comcast web based mail, my wife's computer (Outlook 2003) and my laptop (Outlook 2007). I did a detect and repair with the Office 2003 CD and the problem continues. Any ideas please? Thanks, ...

ADO Error Attempting to Link Table
Hi, I am attempting to link a table from an user-level security database to an unsecured databaes. The error I get is: Run Time Error -2147467259, Could not find installable ISAM. I have done much searching but I haven't come up with any solutions. Does anyone have any ideas? Thanks! Option Compare Database Dim adoCn As ADODB.Connection Dim adoCat As New ADOX.Catalog Dim adoTbl As New ADOX.Table Private Sub createlink_Click() 'Create Link.. Set adoCat = New ADOX.Catalog Set adoCat.ActiveConnection = adoCn Set adoTbl.ParentCatalog = adoCat adoTbl.Name = "LinkTable" adoTbl...

Outlook 2000 Error 550 Sender verify failed
Hello all We have one machine on our network that cannot send mail for some reason. Everytime this machine attempts to send mail using Outlook 2000 it fails, reporting the following error: "The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. Server response: '550 Sender verify failed'. (Account: 'Fred', smtp server: 'relay.clara.net', error number: 0x8000ccc79)." It is not a simple matter of setting the authentication on the outgoing mail server, as all the other machines on the network (also using Outlook 2000) do...

How do I get rid of this error?
Outlook 2000 I get an error after Outlook runs for a few minutes.... I ran Office repair, removed Office and reinstalled, formatted the and reinstalled the OS and apps....but I still get the error: OUTLOOK.exe has generated errors and will be closed by Windows. You will need to restart the program. An error log is being generated. First of all, I don't know where the error log is....it must be a windows error log. Any ideas? Thanks. Sorry for the post....there's a kb article on this. "SAC" <sac@sac.com> wrote in message news:uYgXneUPGHA.3260@TK2MSFTNGP11...

Is there a way to hide/restrict Recipient Containers in Exchange 5
Hi, Does anyone know if there is a way to hide or restrict Recipient Containers in Exchange 5.5? Thanks, TNA ...

Installation Error
I have installed the free trial of Microsoft Money Esssentials and when I open the program I receive the following error: AppName: msmoney.exe AppVer: 16.0.0.705 ModName: utlsrf07.dll ModVer: 16.0.0.705 Offset: 00008fcc What can I do to correct this? Try opening a new file (or the Sample.mny file). Essentials cannot convert from open/convert a file from a previous version. That may be what it's attempting. -Mark "David" <David@discussions.microsoft.com> wrote in message news:7C2F9473-8DC0-45F2-B6BB-EEFD07E4B24E@microsoft.com... >I have installed the free trial...

Page numbering #5
I have a report I have written in Excel using multiple sheets. some sheets have a single page, some have multiple pages. I want to put page numbers in the footer as I also have to put time date, filename in the footer due to company layout rules. All the page numbers are referred to in the index in a 1.1, 1.2, 1. type format and have to be done that way, again for company layout rul (Boy am I glad this is a contract!!) I can't work out how to have the page numbers working in consecutiv order where I have the multiple pages on a single sheet. Anyone have any ideas? Thanks Simo -- k...

error in excel help. how to select a cell after clicking the Select All button?
Hello "To see all the relationships on a worksheet, in an empty cell type = (equal sign), and then click the Select All button. Select the cell, and press Trace Precedents twice." is written in Excel 2002 help. It's not possible to "Select the cell" following the procedure. Or How to "select the cell" in the procedure? begin 666 0486.gif M1TE&.#EA%0`4`)$``/___V9XI0```)D`F2'Y! ``````+ `````5`!0```)* MC(^I`>T/GP&BUHBG<'MCIW%-]VF61Z'0A%DE,[:GQU+M@ \T,T-"KFO45)P> @8/AP96"R5TI)6MIBQ$@H]I'P3EEM-UO[KA9D10$`.P`` ` end Ma...

FRx Triggers and GP version 8
Hi, We are running GP 8.00g34 and FRx 6.5.84. When we upgraded Great Plains we didn't upgrade FRx because we are changing reporting software. A couple of weeks ago we were trying to set up a new GL account and got the error message "Sorry, This record has been created since your attempt to create it." We found techknowledge article 897256 and at first just tried deleting the GL00105 table and running checklinks because we hadn't upgraded FRx and wasn't sure that would work. Well, we ended up dropping the triggers and deleting the table like it told us to on al...

connecting to WHS from SBS console
I can't find any forums ref WHS on technet or HP. Can you point me to some? I just set up a HP X510 data vault on a customers SBS network 2 days ago to backup his workstations. He is getting quite a few errors referencing problems around the backups. I can connect to the main page of the X510 using its IP address in IE, but can't "get in". Surely there is some way to "install it" without having to physically put the CD in the server?? (I am not there now and the customer is 3 hours away). I know this may be off topic, but I've never had this much...

Money 2004 Printing/Calculation error
Whenever I attempt to print an invoice the automatically calculated items (customer name, date, prices, tax and total) will not print nor can they be viewed in the preview mode. I have had a MS tech working on the problem for 3 weeks to no avail. Has anyone had erros like these? Any fixes? THANKS!! In microsoft.public.money, KLM wrote: >Whenever I attempt to print an invoice the automatically calculated items >(customer name, date, prices, tax and total) will not print nor can they be >viewed in the preview mode. I have had a MS tech working on the problem for 3 >weeks to ...

Error Uploading New Report -CRM 3.0
I am having trouble loading new reports to CRM 3.0 Using: Win2K3 SBS Ent. with SQL 2005 and CRM 3.0. Sharepoint Installed After reinstalling failed SQL 2000-2k5 UPGRADE and Failed CRM1.2 to 3.0 upgrade, I now have SQL 2005 with CRM 3.0 successfully (or so I think) installed. After loading existing CRM Reports ...\Microsoft CRM\Reports\MSCRM into SQL Biz Intell. and changing the Datasource. The report works. I save the new built report and try to upload to CRM and receive ERROR UPLOADING REPORT in CRM. Any Ideas why this is happening? DEBUG REPORT ----- (web.config deverrors = on) Exc...

Curious error message
When trying to print 2-colour labels with an OKI 5100n printer, an error message is produced: "The instruction at "0x77f580dd" referenced memory at "0x00ffffca". The memory could not be "written". Click on OK to terminate the program"Please help, Frank This error usually means your printer/graphics driver needs updating. Go to the Okidata site and look around for an updated driver. http://my.okidata.com/pp-C5100n.nsf/openingdrivermenu?OpenFrameSet Click on the 2000, it says it supports XP, but I have no way of knowing what OS you are using. -- Mar...