Sync issues after Z report

I get a voucher entry error after running my Z report during syncronisation 
of the offline database, the terminal just seems to get stuck on this every 
time until I have to use task mgr to end process. Anyone ever seen this.
0
Trevor1 (40)
12/18/2007 10:39:00 PM
pos 14173 articles. 0 followers. Follow

3 Replies
441 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 51

What details appear on the error message?  Running version 2? did you enable 
openrowset/openquery using surface area configuration?  -  If the offline 
database never actually got populated or used, you can try deleting it and 
recreating it - 

"Trevor" wrote:

> I get a voucher entry error after running my Z report during syncronisation 
> of the offline database, the terminal just seems to get stuck on this every 
> time until I have to use task mgr to end process. Anyone ever seen this.
0
convoluted (621)
12/20/2007 10:23:03 PM
Its starts sychronisation and then gets stuck on the voucher entry everytime.
Im am running version 2, openrowset/openquery is enabled.I have also tried 
deleting and recreating it.I am losing my hair as we speak.

"convoluted" wrote:

> What details appear on the error message?  Running version 2? did you enable 
> openrowset/openquery using surface area configuration?  -  If the offline 
> database never actually got populated or used, you can try deleting it and 
> recreating it - 
> 
> "Trevor" wrote:
> 
> > I get a voucher entry error after running my Z report during syncronisation 
> > of the offline database, the terminal just seems to get stuck on this every 
> > time until I have to use task mgr to end process. Anyone ever seen this.
0
Trevor1 (40)
12/20/2007 11:29:01 PM
Try checking event viewer for additional details - also, do you login as a 
user in windows or when you start the computer it goes straight into 
windows...?  Could be a rights/permission issue -  finally, let the offline 
database synchronize overnight - come in early the next day to see if it 
actually populated; it may be that the voucherentry table is fairly large; 
once the offline db populates it shouldn't take long to synchronize; if that 
still doesn't solve the issue, depending on how many registers are accessing 
your database, make the POS register your database server and forgo the 
offline db completely.....hope this helps.

"Trevor" wrote:

> Its starts sychronisation and then gets stuck on the voucher entry everytime.
> Im am running version 2, openrowset/openquery is enabled.I have also tried 
> deleting and recreating it.I am losing my hair as we speak.
> 
> "convoluted" wrote:
> 
> > What details appear on the error message?  Running version 2? did you enable 
> > openrowset/openquery using surface area configuration?  -  If the offline 
> > database never actually got populated or used, you can try deleting it and 
> > recreating it - 
> > 
> > "Trevor" wrote:
> > 
> > > I get a voucher entry error after running my Z report during syncronisation 
> > > of the offline database, the terminal just seems to get stuck on this every 
> > > time until I have to use task mgr to end process. Anyone ever seen this.
0
convoluted (621)
12/21/2007 5:43:01 PM
Reply:

Similar Artilces:

Syncronization issues
Hi, We have an issue with HQ client syncronizing with HQ server. We have 10 locations syncronizing with this HQ server and have no problems with any of the other stores. One of these locations has issues with the syncronization. The syncronization errors are as follows: <<ExecuteCommand>> Error -2147467259: The Database ID 6, Page (1:55010), slot 48 for LOB data type node does not exist. This is usually caused by transactions... <<ExecuteCommand>> Error -2147467259: Connection Failure <<ExecuteCommand>> Error -2147467259: Connection Failure &l...

Report based on a filtered form
I need one of my report to show exactly the same records as one of my subform. I created a button doing this (which is working) : DoCmd.OpenReport "00-GetOutstandingSalesOrder", acViewPreview, , Form_CustomerOutstandingSalesSubForm.Filter The problem is if I close my report and remove all filter on the subform then click the button again, the last filter is still apply on my report. Would like to see all record if there is no filter apply. My Subform is in datasheet view which I filter using the filters toolbar button. I also have a report based on the exact same r...

Concatenate 3 fields on the reports
Hello, How can we concatenate 3 fields like First name and Middlem name and LastName, so that it will not take many spaces on the report, Also I have 3 fields of address, and I want to combine address1, address2 and address3. All are intended not taking a lot of spaces, so that we have a nice looking report. Thanks in Advvance Frank In a query, create a new field, something like: FullName: [FirstName] & " " & [MiddleName] & " " & [LastName] You could use a similar approach on the address fields. If some address fields are empty, consider using...

VPN issue
Hi there. I have a vpn between two pc, one as server, the other as client. Router, as well as windows firewall of the server are configured to let the vpn work (port 1723 and GRE protocol). In fact, when the client calls the server, the vpn is well established and the client is well authenticated. Now, the point is, the client can't access the shared folders of the server. But if i disable the server windows firewall, then the client gets access to the shared folders perfectly. How come? What do i need to open/enable/disable in server windows firewall in orther to let vpn ful...

Printing Report 04-23-07
HELP!! I currently have a query that has that has [Please enter case number] in the criteria section. When i want to print a report from an open form, i would like the "Case number" entered automaticly from the open formed field "Case Number" so the user doesnt have to enter the case number for the report. -- Kevin Sebring Atlanta Georgia Rather than prompting for the case number, add a combo or text field to your form. Let the user select the case number or type it in the form. Then change the report's RecordSource query to reference the form field rath...

Reports by Name
Hi, Its been a while since I have created any reports in a database and need a little reminder. I have a basic database for tracking employee training with information about the employee and then what courses they have done. I have created a report that lists all the employees and their courses but I would like to be able to create one that is just for the individual. I would like a box to pop up when the report is open that prompts the user to enter the name of the employee. Then I would like the report to show that persons name and any courses they have done. I am unsure about h...

Crystal Reports Logon Error & Exchange Connector
Hi I just installed CRM Server 1.2 - Everything seems to work fine except two things First, I get "Crystal Reports Logon Error, Please verify that you have enough Crystal licenses." when I try to access any of the reports. This error only happens on certain machines! If I try to access this from a desktop (WinXP Pro) on the LAN, I can access the service. On one laptop, I get this error. The other laptop seemed to work fine, until today, when it started giving me the same error! Any ideas!?! The second error... I installed MS-Exchange Email connector. It installed successfully [ie....

request failed with HTTP status 401: Unauthorized accessing report
Hello, We are trying to get reports working on CRM 3.0 and running into an error when clicking the reports : Server Error in '/' Application. The request failed with HTTP status 401: Unauthorized. The reports are working when we access crm on the crm server when using the servername, but if we access crm using the ip address then we get the above error message when we click Reports. CRM is on the separate server. SQL and Reporting Services are on the same server. even accessing the crm by entering localhost does not work on the crm server. Any ideas? thanks Have a look at thi...

Problem with BANK and REPORTS
I have 3 accounts with my bank. I constantly transfer money (as much as $3000.00/ month) back and forth between the 3 . When I look into the REPORT section, MONEY '06 processes these transfers as expenses. It thows all my reports and budgets out of wack. Does anybody know if this can me fixed or altered?? PLEASE HELP Surely many people know how it can be fixed or altered, though many of us have never had this problem. As to your exact case, you have provided so little to go on. Some clues that might help: Which edition of Money06? Advanced or Essential Register? How are these &...

Sync parts of two worksheets including formats
I am looking for a way to have a primary and secondary worksheet. I will make changes to the primary and want those mirrored on the secondaary sheet. I want o mirrow all changes, formatting, adding, deleing rows, columns, etc., not just the data. I know how to use the change event to mirror the data but no help for the other things. I also know how to use the Sheets(array(....)).select to link the two but this mirrors the entire sheets and I just want to mirror a section of the sheets say A1:F1000 and the rest is unique to each sheet. Anyone have a solution. ...

2007 Access Reports
I just moved up to 2007 from 2003. How do you get rid of the calculated fields that appeared on my reports?? ...

Report and subreport
After I am not successful in making a merge to word of a form and subform's data of Minus of meeting, I tried to make in the report sytle. I made a combo selection form to print minutes of meeting of a certain date and here is the problem in the page. meeting date 1 line 1 blabla..... line2 blue..blue...blue. Meeting date 2 Line3 I am confused..... When I selected date 2 it's ok the print out started in line1, When I selected date 3 it started in line 3 How can I make it to strat print form the begginning of the section, because it is not good to see the blank line ...

Dynamics 4.0 and MSCRMimport tool authentication issue
Hi, I have a need to export data from my CRM app and import it into our development version - MS recently released their MSCRMimport tool which would allow me to do this, but I can't get it to connect to MS CRM 4.0 at all. I input the crm server (http://crmserver/), and the AD name, username and password (my own, as I am a systems admin for CRM), and the org name (our company name), but all I get back is a '401 Unauthorised' error message. I am running this on a remote XP machine, and not the crm server itself - should I be doing that? Or is there something I must enable in the...

Exmerge Issues
Hi I am running Exchange 2003 on a Windows 2003 Server. Each time I run the Exmerge utilty I am receiving the following error Error opening message store (MSEMS). Verify that the Microsoft Exchange Information Store service is running and that you have the correct permissions to log on. (0x8004011d) I created a new Group called Exchange Exmerge. Add a user which I created called exmerge to that group. Within ESM, I added that group to the database with full control permissions. Why am I receiving this error and what can I do to resolve this problem. Thanks Is the user that a...

Anyone have issue with the migration process?
Hell-o, Will be migrating from 5.5 to ex 2003 and wanted to know if anyone else has already done this and what successes or failures where experienced or your opion on the migration utility. THANKS, Gary An exchange migration could be done in two differents ways: If you have a few users only, then you can use Microsoft exchange migration wizard from exchange 2003. If is a very large organization, think about active directory connector, connection agreements, etc to make both systems coexist while migrating users. >-----Original Message----- >Hell-o, >Will be migrating from 5.5...

Exchange Rights Issue
Somehow my brand new installation of Exchange 2003 has misstated AD rights, when I launch Exchange System Manager I get a window "Exchange System Manager; Facility win32; ID NO: c0070005 ; Exchange System Manager". It will not open. I get a similar error when opening AD Users and Computers MMC snapin. I am logged in as "administrator" on the domain and it appears to have proper rights. Is there some way to fix this??? Brian Hatchell bhatchell@netsolutionsinc.com Does this apply? 323915 XADM: "c0070005" Error Message If You Try to Access a Tab in Exch...

FW: Publish CRM with SSL and reports-services URL
============================================================== Henry E. McCallum Jr.�| Sr. Consultant,�CRM�Practice�| ePartners 202.436.6992�(Mobile)����� 703.488.3102 (Office) ������� 270.342.4707 (eFax) mailto:hmccallum@epartnersolutions.com (email & MSMessenger) -----Original Message----- From: RichardW [mailto:helpdesk@ortec.nl] Posted At: Friday, June 29, 2007 8:56 AM Posted To: microsoft.public.crm Conversation: Publish CRM with SSL and reports-services URL Subject: Publish CRM with SSL and reports-services URL We have published our CRM webserver externally using SSL (without IS...

AD Auditing Issue
I just started to utilize 'Directory Services Changes' events for AD in Windows Server 2008 R2. One issue that I'm running into is that the new events, 5136-5141, don't always record a Security ID or Account Name of the account that makes the modification to AD. For example, they sometimes say 'NULL SID' or are just blank. I can reproduce this behavior by setting an audited attribute value using ADSI in VBScript. Occasionally, making a change to an audited attribute in ADUC will result in the same behavior, but not 100% of the time. I like the conce...

PO Form in Crystal Reports
I am having trouble adding the PO line item comments to the PO in Crystal. Has anyone done this. I have a client that wants to print PO's before they are approved and PO enhancements does not allow this so I am trying to create the PO in crystal. Pam, What exactly is the trouble you're having? The line item comments are stored in POP10550..... -- Victoria Yudin GP MVP "Pam Schneider" <Pam Schneider@discussions.microsoft.com> wrote in message news:95605B69-A832-4E07-B0B4-16C969D23DE0@microsoft.com... >I am having trouble adding the PO line item comments to...

Change report Text to show Negatives in ()
Can't seem to find the option. Currently negatives are being displayed as -123 Want them to show up as (123) Anyone know how to set this for a report? You can use an IIF statement like this -- My_Cost: IIF([YourField] <0, "(" & Abs([YourField]) & ")", [YourField]) -- KARL DEWEY Build a little - Test a little "James" wrote: > Can't seem to find the option. Currently negatives are being displayed > as -123 > Want them to show up as (123) > Anyone know how to set this for a report? > > > Access includes built ...

Transaction Report
Is any way to have a report by transaction Numbers ? Detailed Sales report includes Transaction Number. I believe it is hidden by default though - use Show/Hide columns to display it. -- -- Glenn Adams Tiber Creek Consulting http://www.tibercreek.com glenn@tibercreek.com ---------------------------------------------- Please DO NOT respond to me directly but post all responses here in the newsgroup so that all can share the information "JAL" <toto@telcel.net.ve> wrote in message news:Op18oiF9FHA.3592@TK2MSFTNGP12.phx.gbl... > Is any way to have a report by transac...

SQL Reporting Services 2005 Report Parameters
Hello: I have created a SQL 2005 report that contains report parameters for such things as a beginning and ending date range and a string field. Is it possible to configure a report that allows you to do an "either/or" search, where you can put in a date range and not put in a value for that parameter string field that I mentioned? And, vice versa? I just want to allow for users to put in a date range if they want to and/or a value for the string field but not necessarily both. Is it possible to configure multiple parameter fields like this where you can choose...

Lebans RTF2
I've attached 2 links to screen shots (hopefully they'll work). Form.JPG shows my form. As you can see i've placed a #1 in each of the corners. http://filedb.experts-exchange.com/incoming/2008/03_w11/t10710/Form.JPG When I execute my 'View' button (Report.JPG) you'll see that in my report there are some huge bottom and right margins in the RTF Box. I've extended the size of the RTF box all the way out, but this is how it's displaying. The right-hand "1's" need to be on the far right of the report. Ugh. http://filedb.experts-exchange.com/incoming/...

open report
Hi Is it possible to make a label visible during the OpenReport command? I have the following commands: If option 1 is selected --> DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , "M1Ass1Comment='Fail M1Ass1'" If option 2 is selected -> DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , "M1Ass2Comment='Fail M1Ass2'" , etc However, I would like a different label on the report to be visible depending on the selection. Is On Load the only way to achieve that? Thank you Kary -- Message posted via AccessMonster.com http://www.accessmonster.com/U...

A time clock issue?
When users are recieving emails they are getting a time stamp on the email that is not correct. I checked the server itself and it is showing the correct time. The original message was sent at Mon 8/14/2006 9:43 AM But as you can see in the sent stamp the user recieved it is off by an hour. The users desktop clock is correct also. These are all internal emails. Also this user is not recieving emails in a timely fashion. This text only email took over 10 minutes to be sent to his desktop and we are all on the same subnet, including the exchange server. Thaks in advance for any ideas --...