Flag for Follow-up issue

After  right clicking on the message I click on Flag for Follow Up and 
nothing happens. However, when I click on Mark as Unread it emboldens the 
message as it should. Any idea what has to be done to remedy the situation?


0
12/7/2004 2:46:18 PM
outlook 87535 articles. 11 followers. Follow

0 Replies
255 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 26

Reply:

Similar Artilces:

Viewing Flagged contacts and emails together
Using either Outlook 2000 or Outlook XP (2002) is there any way to view all flagged contacts and emails on one screen? So far, it seems I can only view them separately. Thanks, Ralph Correct. -- Ken Slovak [MVP - Outlook] http://www.slovaktech.com Author: Absolute Beginners Guide to Microsoft Office Outlook 2003 Reminder Manager, Extended Reminders, Attachment Options http://www.slovaktech.com/products.htm "Ralph Bender, MBA" <ralphbender@pe.net> wrote in message news:uKzFuvloDHA.1708@TK2MSFTNGP12.phx.gbl... > Using either Outlook 2000 or Outlook XP (2002) is there a...

Version Compatibility Issue
I have written the following function on Excel 2002 and it works withou error on my computer. However, on a client machine, there is an error "Compile Error: Variable not Defined" with the first line of this cod highlighted. The client is running Office 2000 with Excel 2000. believe this is a version compatibility issue but as I do not have way of testing my code out on an Excel 2000 machine, is there any wa to isolate what line in the following function is the culprit? Any help is appreciated. Function CreateDataArray() As Variant 'This function puts the relevant data ele...

meetings issue
We have 2 users, User1 and User2. On AD, User1's "Send on behalf" has User2 added. The problem is when another individual sends a meeting invite to both User1 and User2, only User1 receives the invite but not User2. Any suggestions on why this is happening? thanks. On Wed, 30 Dec 2009 10:06:01 -0800, wli2k2 <wli2k2@discussions.microsoft.com> wrote: >We have 2 users, User1 and User2. > >On AD, User1's "Send on behalf" has User2 added. > >The problem is when another individual sends a meeting invite to both User1 >and ...

Combo Box Issues
I am relatively new to Access: I am trying to do two things: Use 'other' in a combo box list and have it open a text box where someone can enter free text and have the entry be stored under the same heading Have a combo box selection that will continue to open additional combo boxes (up to 4) until somebody selects the 'none' option, then it will move to the next data entry. Any and all help would be appreciated -- I know these are simple questions but I am trying to teach myself!!! "Clubber Land" <Clubber Land@discussions.microsoft.com> wrote in messa...

Smart List Builder issue with SP3 install #2
While running GP Utilities as part of the SP3 upgrade on GP10 it would start to update Dynamics and as soon as it got to DU000010 it would fail. I looked in the duinstall.log file and saw that it referenced 3830 which is SLB. I then commented out the SLB entries in both dynamics.set and dynutils.set, and was able to successfully complete the SP3 update on all the tables in GP Utilities. I also had to rename the eOne.Dynamics.GP.ExcelBuilder.Engine.dll file in the Addins folder. I tried doing an uninstall then reinstall via Add//Remove on SLB, but that didn’t change anything. Once I ...

queue issues no mail for the other domain
I run 1 2003 exchange server for 2 very small companies with 2 different internet domain names which was working without any problems. But the IT director made the call for each company to have there own 2003 exchange email server. So now the other company has a email setup at there offices and on mines i removed all user accounts and mailboxs i also removed their settings the system manager, but now when we try to send them emails it just sits in the queues and in the box that says additional queue information it says Unable to bind to the destination server in DNS. btw: i tried se...

Inventory Transfer Out issue
Dear All, One of my customer using MRMS 1.3 in 30 stores with HQ, Transfer out are fine for all stores except from one store it add more items to the transfer out when you view it in HQ and the recieving store. Example: Store A Transfer out X item to Store B HQ view Inventotry Transfer status the transfer will be X, Y, Z items Store B the transfer will be X, Y, Z items Any help will be appreciated. Thanks in advance, Ibrahim Zubair I have had this problem when using more than one HQ client at that store. The connection schedule launches all the HQ Client machines to connect at the ...

HELP! Outlook 2007: 'Out of memory or system resources' Issue
I am desperately trying to locate Diane Poremsky [MVP] who responded to another user re making a new profile, or another MVP, or anyone that can help with my original post as follows! Diane-- Your suggestion re making a new profile as I have a different issue in that I'm using OL 2007 on Vista Ultimate, not Win 7, & have encountered out of the blue the dreaded 'out of memory or system resources' issue. I saw you respond to someone using Win 7 & had my issue via Google but I couldn't find the thread here. Anyway, can you provide me wth specific stepwise ...

Exchange System Manager Issues
Issue: This is a new problem. I am receiving an error message when I try and open Exchange System Manager. The message reads: "The Server Is Not Operational Facility WIN32 ID No: 8007203a Exchange System Manager " Also, when I now try to open Active Directory Users and Computers, I get "The server is not operational". This only started happening since I had my domain MX record changed to point mail to my new exchange server. Any advice would be greatly appreciated. Thank you, Dave ...

weird SMTP routing issue
This is a new exchange server. I put it in the abc.com domain. abc.com has a forest-trust with domain 123.com. When I telnet to the Exchange SMTP port, and do an SMTP transaction for a mailbox, everything goes through. For example: helo me mail from: <user@123.com> rcpt to: <user@validdomain.com> data blah blah blah .. The problem is when another SMTP server tries to relay mail in to the exchange server. I have a server on the border of the network accepting SMTP mail, and forwarding it back to Exchange. Any time @123.com is used as a FROM: address, the message won't g...

Default directory issues
Although I have changed the default directory in Excel successfully in the past, this time the information in that field is not being used. Instead OPEN or SAVEAS suggest the XLSTART directory in Documents and Settings. I have also made changes recently to the default template in Excel, also done successfully in the past, although its a little tricky. I suspect a relationship, but I'm stuck. I have tried using an older excel template but the problem appears there as well. Any suggestions? Excel will start up with the data folder set under Tools, Options, General as the defau...

how to remove issue date
this must be something simple but when i print my document in publisher the DATE/ISSUE date prints on top of my document and i cant seem to find where i delete that. so annoying Did you look on the master page? -- JoAnn Paules MVP Microsoft [Publisher] ~~~~~ How to ask a question http://support.microsoft.com/KB/555375 "remove issue/date heading" <remove issue/date heading@discussions.microsoft.com> wrote in message news:4A52E0B5-1432-4F40-AE22-416F79999257@microsoft.com... > this must be something simple but when i print my document in publisher > the > DATE...

Outlook Web Access authentication issue
Hi! My configuration is a single Exchange 2003 Server w/ SP2 installed, and Outlook Web Access (OWA) enabled, without SSL (for the time being). Under IIS, the Security parameters of the Exchange are: No ANONYMOUS allowed Integrated Windows Authentication is checked Basic Authentication is checked Everything worked fine during two months after the initial installation, until recently when I started to get authentication issues. I can still acces the OWA Web page, but the process is not straightforward anymore. What I need to do is : Authenticate myself (username, password, domain name) The...

mail sending issue...
We have an Exchange 2000 server (actually a small business server). I have a personal accountwith netscape.ca. My netscape mail works no probs, I cna send email to that account from my hotmail account etc.. However, whenever I try to send mail to netscape.ca from our Exchange server, I always get an NDR as follows... ---------------------------------------------------------- The following recipient(s) could not be reached: 'bradpears@netscape.ca' on 21-Mar-2006 6:24 PM There was a SMTP communication problem with the recipient's email server. Please contact your system admini...

Determining if a connection request has been issued...
I am writing an app in Access 2000 that uses the WInsock control to establish communications with ourt Exchange 2000 email server in order to auto generate/send emails. I am having problems with the connection. Is there someplace on the Exchange server where I can check to see if a connection has been made or is being atempted? Thanks, Brad Hello Brad: You might be able to get some info by turning up the diagnostics logging on the virtual SMTP server. Check the Exchange help system for info on how to do that. Regards, Martin MCSA: M "Brad Pears" <donotreply@notreal.com&...

Any Dual Core/ multi-processor issues with threads
What fun can I expect when I port my multi threaded app using a CRITICAL_SECTION to a new machine with a dual core processor? Maybe more to the point, what do I need to do to avoid any issues caused by two CPUs executing code? Ron H. ----------------- www.Newsgroup-Binaries.com - *Completion*Retention*Speed* Access your favorite newsgroups from home or on the road ----------------- If you are properly using the CRITICAL_SECTION, your code will work correctly; the whole point of CRITICAL_SECTION is so code works correctly in multiprocessor environments! Preemptive multithreading just so...

OWA password issue #2
hi, i have an issue with my current OWA server. i am using exchange 2000 with a front-end owa server and everything works great with SSL and user authentication etc and users can access their mailboxes from the frontend server and read internal mails without problems. however, when a user clicks on an external mail from another domain other than ours, a username password box pops up and it will keep coming up no matter how many times that username password is entered. this only happens with the authenticated users group as domain admins are ok hence i think it is a permission issue some...

Work with view (advanced issue)
I add a new field to quote: "related_other_account_id". This field store the ID of an Account (different from the "Potential Customer" field) (lets call this Account: The Supplier) Now I need to show the "related quote" from the Supplier Account. I think I would need to build a query like: <all quotes having "related_other_account" field = the current Account ID value... but I don't know if it is possible. How can I handle this ? Where are you trying to show this? "Sebastiano Castrini" <[remove this]castrini@libero.it> wrot...

Access 2003 to Email issue.
I have a working Access 2003 form that has a button to open a report and send a email. This makes the report an attachment in the email. The name of the report is placed in the document as the name of the attachment. I would like to add the "variable" EmployeeName so that it appears in the attachment name. Is this possible and if so where and how do I code it to have this happen? I used to be a mindreader, but those skills deteriorate with distance. Without seeing your code, that's hard to do. If you're handy with VBA, try using it to change the name of the attachment,...

Lookup Issue (V 3.0 CRM)
Hello, On my Opportunity Form, I have a look-up field called "customerid". I need to write some JavScript code that when the user selects a customer (account) from the customerid field lookup, the custom field CFScompanyname is automatically fills in. How do I get the company name from the above LookUp Does anyone have an idea on how I would go about doing this? Thanks In the onChange event of the customerid field, put a javascript like: var custName=crmForm.all.customerid.DataValue[0].name; { crmForm.CFScompanyname.value=custName; } -- Matt Wittemann, CRM MVP http:/...

outlook blocked access to the following potentially unsafe attachments
I am extremely frustrated by the inability of my friends to send me Level 1 ("Unsafe")attachments, such as URL's, Access databases and such without having to tell them they need to zip the file or change the file name extension. How can I fix this problem? I'm using Outlook 2002 with no service packs updated. Thanks Steve bashed at the keyboard and said..: > I am extremely frustrated by the inability of my friends > to send me Level 1 ("Unsafe")attachments, such as URL's, > Access databases and such without having to tell them > they need to...

Occasional Issues with the OAB
EX2007, SVR2008. For the most part, the OAB works, and it works well. If I add a new account, it usually shows up the next day after the 5am rebuild. But occasionally we will add a new employee and the OAB simply will not show their name. Right now I have a user account that was created several weeks ago and no matter what I try I cannot get this users name to show up in the OAB. On any client. The "Hide from exchange address lists" check box seems to have no effect. I can check the box, wait 48 hours, uncheck the box, wait another 48 hours... makes no difference. ...

Printing issue for Publisher Newsletter
I am trying to print a newsletter. When I view the printer setup it says that the newsletter is larger than the paper. When I click on print preview it has inserted extra blank pages. When I print, it inserts 4 blank pages in between each page I am trying to print. I am new to Publisher, so I am not sure how to fix this. HELP!!!! Are you using a Publisher template? Have you inserted a page? Is the newsletter letter size or tabloid (11 x 17)? -- Mary Sauer http://msauer.mvps.org/ "Sandy" <Sandy@discussions.microsoft.com> wrote in message news:ECBA1353-7B7A-461C-A6...

HttpWebRequest issue with HTTPS via WP7 Silverlight
Hi everyone! I'm trying to get a session ID from a HTTPS web site, but keep getting a webexception. I read on a web site that silverlight does not support HTTPS via the HttpWebRequest, but it did not tell me why, or what to do about it. Can anybody help me out? Thanks in advance! btw... i couldn't see a silverlight newsgroup, so i came here ...

Excel 2007 Display Issues
Hello everyone. I have a issue with data displaying in Excel. I work for a company that has been updating from Office 2000 to 2007. When people click a workbook that has been made to a desktop shortcut they have to minimize the workbook to get data to display. My computer does not do it because I did not ever have 2000 on mine I went straight to 2007. Any idea on how to fix this? ...