Can't send email via Outlook #2

I hope someone has some insight on this.  I suddenly lost 
the ability to send email via OUTLOOK.  I can recieve, 
but not send.  When I try to send, I get an error message:

Your message did not reach some or all of the intended 
recipients.

      Subject:	test
      Sent:	3/2/2004 5:47 PM

The following recipient(s) could not be reached:

      Steve Shockley (sshockley@usa.net) on 3/2/2004 5:47 
PM
            553 To send mail, first check your mail with 
a valid POP account; this prevents unauthorized SPAM 
relaying. (#5.7.1)


This is happening on both my systems.  I am running Win 
XP and it's Outlook 2002.  I think it may have begun 
after the last Windows upgrade, but I'm not sure.  
Interestingly, I can still send via NETSCAPE mail.  

I have contacted my ISP to see if any changes have been 
made at that end.  However, with NETSCAPE working, I tend 
to think it's an OUTLOOK/Windows/Microsoft issue.

Thanks in advance.
Steve S
0
anonymous (74722)
3/3/2004 3:16:56 AM
outlook 87535 articles. 11 followers. Follow

4 Replies
264 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 23

Reply
Hi Steve, I have been having similar problems with office=20
2000, mainly that nothing will go from my outbox (incoming=20
mail is fine) I get error message0x800xxx0f ie connection=20
unexpectedly terminated by the server. The ISP are adamant=20
that this is not their problem and say they have checked=20
their end several times.

I have tried to download the Outlook upgrades but the link=20
doesn't seem to be working. The downloads are=20
from 'microsoft office update' if you think it's worth a=20
try.
I have spent over 50 hours on this problem plus a windows=20
corruption I had ( and this after a =A3300 visit from=20
comp.engineers) and still I'm no further forward!
Good luck with yours.
>-----Original Message-----
>I hope someone has some insight on this.  I suddenly lost=20
>the ability to send email via OUTLOOK.  I can recieve,=20
>but not send.  When I try to send, I get an error message:
>
>Your message did not reach some or all of the intended=20
>recipients.
>
>      Subject:	test
>      Sent:	3/2/2004 5:47 PM
>
>The following recipient(s) could not be reached:
>
>      Steve Shockley (sshockley@usa.net) on 3/2/2004 5:47=20
>PM
>            553 To send mail, first check your mail with=20
>a valid POP account; this prevents unauthorized SPAM=20
>relaying. (#5.7.1)
>
>
>This is happening on both my systems.  I am running Win=20
>XP and it's Outlook 2002.  I think it may have begun=20
>after the last Windows upgrade, but I'm not sure. =20
>Interestingly, I can still send via NETSCAPE mail. =20
>
>I have contacted my ISP to see if any changes have been=20
>made at that end.  However, with NETSCAPE working, I tend=20
>to think it's an OUTLOOK/Windows/Microsoft issue.
>
>Thanks in advance.
>Steve S
>.
>
0
anonymous (74722)
3/3/2004 11:49:12 AM
I, too, am having a problem with sending outgoing mail. 
I've seen a few posts about this problem.  This just
happened to me yesterday (or perhaps the day before). 

I've checked with my ISP - no problems there. I am using
XP, Outlook Express, and Norton Anti-virus.

My error message is different though.  "An unknown error
has occurred. Subject 'Test', Account: '(deleted for
privacy)', Server: 'smtp.comcast.net', Protocol: SMTP,
Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0B"

Any help would be appreciated
Thanks!
Tim M.   


>-----Original Message-----
>I hope someone has some insight on this.  I suddenly lost 
>the ability to send email via OUTLOOK.  I can recieve, 
>but not send.  When I try to send, I get an error message:
>
>Your message did not reach some or all of the intended 
>recipients.
>
>      Subject:	test
>      Sent:	3/2/2004 5:47 PM
>
>The following recipient(s) could not be reached:
>
>      Steve Shockley (sshockley@usa.net) on 3/2/2004 5:47 
>PM
>            553 To send mail, first check your mail with 
>a valid POP account; this prevents unauthorized SPAM 
>relaying. (#5.7.1)
>
>
>This is happening on both my systems.  I am running Win 
>XP and it's Outlook 2002.  I think it may have begun 
>after the last Windows upgrade, but I'm not sure.  
>Interestingly, I can still send via NETSCAPE mail.  
>
>I have contacted my ISP to see if any changes have been 
>made at that end.  However, with NETSCAPE working, I tend 
>to think it's an OUTLOOK/Windows/Microsoft issue.
>
>Thanks in advance.
>Steve S
>.
>
0
anonymous (74722)
3/3/2004 3:28:36 PM
Steve Shockley <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:

> Your message did not reach some or all of the intended
> recipients.
>
>       Subject: test
>       Sent: 3/2/2004 5:47 PM
>
> The following recipient(s) could not be reached:
>
>       Steve Shockley (sshockley@usa.net) on 3/2/2004 5:47
> PM
>             553 To send mail, first check your mail with
> a valid POP account; this prevents unauthorized SPAM
> relaying. (#5.7.1)

This indicates you're not properly authenticating to your ISP's outgoing
server.
-- 
Brian Tillman

0
Tillmabg (988)
3/3/2004 7:16:32 PM
Go to the "Outgoing Server" tab for your account, check that your server
requires authentication, and select the "log into incoming server before
sending" option.

-- 
Jeff Stephenson
Outlook Development
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights


"Steve Shockley" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5c5501c400cd$fbb279d0$a501280a@phx.gbl...
> I hope someone has some insight on this.  I suddenly lost
> the ability to send email via OUTLOOK.  I can recieve,
> but not send.  When I try to send, I get an error message:
>
> Your message did not reach some or all of the intended
> recipients.
>
>       Subject: test
>       Sent: 3/2/2004 5:47 PM
>
> The following recipient(s) could not be reached:
>
>       Steve Shockley (sshockley@usa.net) on 3/2/2004 5:47
> PM
>             553 To send mail, first check your mail with
> a valid POP account; this prevents unauthorized SPAM
> relaying. (#5.7.1)
>
>
> This is happening on both my systems.  I am running Win
> XP and it's Outlook 2002.  I think it may have begun
> after the last Windows upgrade, but I'm not sure.
> Interestingly, I can still send via NETSCAPE mail.
>
> I have contacted my ISP to see if any changes have been
> made at that end.  However, with NETSCAPE working, I tend
> to think it's an OUTLOOK/Windows/Microsoft issue.
>
> Thanks in advance.
> Steve S


0
stephenson (1246)
3/3/2004 8:58:33 PM
Reply:

Similar Artilces: