Embedded Youtube not displayed in Internet Explorer 8.0

I have a website which has an embedded YouTube video, but when viewed with IE 
 the place where the video should be displayed is simply white.

The website is www dot burrenyoga dot com

I can include the video embed html code if anyone needs it.... but this is 
the standard YouTube embed video code.

The video is displayed fine using other browsers.

Can anyone suggest what could be causing this?

Thanks,
Dave

0
Utf
4/14/2010 5:05:01 PM
internetexplorer.general 1684 articles. 0 followers. Follow

4 Replies
1323 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 4

BurrenYoga <BurrenYoga@discussions.microsoft.com> wrote:
> I have a website which has an embedded YouTube video, but when viewed with IE 
>  the place where the video should be displayed is simply white.
>
> The website is www dot burrenyoga dot com
>
> I can include the video embed html code if anyone needs it.... but this is 
> the standard YouTube embed video code.
>
> The video is displayed fine using other browsers.
>
> Can anyone suggest what could be causing this?

Maybe you are using the 64 bit version of IE?
0
Rob
4/14/2010 5:41:32 PM

"Rob" wrote:

> BurrenYoga <BurrenYoga@discussions.microsoft.com> wrote:
> > I have a website which has an embedded YouTube video, but when viewed with IE 
> >  the place where the video should be displayed is simply white.
> >
> > The website is www dot burrenyoga dot com
> >
> > I can include the video embed html code if anyone needs it.... but this is 
> > the standard YouTube embed video code.
> >
> > The video is displayed fine using other browsers.
> >
> > Can anyone suggest what could be causing this?
> 
> Maybe you are using the 64 bit version of IE?
> .
>

Hi Rob,
When i go to 'Help' 'About IE' i see the version is
IE 8

8.0.6001.18702
Ciper Strength 128 bit

OS is XP Professional Service pack 3

The code to embed the video is taken directly from Vimeo (not YouTube)

<object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" 
/><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" 
value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" 
/><embed 
src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" 
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" 
allowscriptaccess="always" width="400" height="300"></embed></object><p><a 
href="http://vimeo.com/10487438">Yoga retreat holidays in Ireland</a> from <a 
href="http://vimeo.com/user3469653">Burren Yoga</a> on <a 
href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Any ideas?

Dave



0
Utf
4/14/2010 6:31:02 PM

"BurrenYoga" wrote:

> 
> 
> "Rob" wrote:
> 
> > BurrenYoga <BurrenYoga@discussions.microsoft.com> wrote:
> > > I have a website which has an embedded YouTube video, but when viewed with IE 
> > >  the place where the video should be displayed is simply white.
> > >
> > > The website is www dot burrenyoga dot com
> > >
> > > I can include the video embed html code if anyone needs it.... but this is 
> > > the standard YouTube embed video code.
> > >
> > > The video is displayed fine using other browsers.
> > >
> > > Can anyone suggest what could be causing this?
> > 
> > Maybe you are using the 64 bit version of IE?
> > .
> >
> 
> Hi Rob,
> When i go to 'Help' 'About IE' i see the version is
> IE 8
> 
> 8.0.6001.18702
> Ciper Strength 128 bit
> 
> OS is XP Professional Service pack 3
> 
> The code to embed the video is taken directly from Vimeo (not YouTube)
> 
> <object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" 
> /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" 
> value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" 
> /><embed 
> src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" 
> type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" 
> allowscriptaccess="always" width="400" height="300"></embed></object><p><a 
> href="http://vimeo.com/10487438">Yoga retreat holidays in Ireland</a> from <a 
> href="http://vimeo.com/user3469653">Burren Yoga</a> on <a 
> href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
> 
> Any ideas?
> 
> Dave
> 
> 
> 

Problem solved;

I browsed some other Forums and discovered that i needed to download Adobe 
Flash player.  This solved the problem.  I was using a test Laptop that i 
normally don't use.

Best Wishes,
Dave

0
Utf
4/14/2010 6:51:02 PM
DOH!

BurrenYoga wrote:
> "BurrenYoga" wrote:
>
>>
>>
>> "Rob" wrote:
>>
>>> BurrenYoga <BurrenYoga@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>> I have a website which has an embedded YouTube video, but when viewed
>>>>  with IE the place where the video should be displayed is simply white.
>>>>
>>>> The website is www dot burrenyoga dot com
>>>>
>>>> I can include the video embed html code if anyone needs it.... but this
>>>> is the standard YouTube embed video code.
>>>>
>>>> The video is displayed fine using other browsers.
>>>>
>>>> Can anyone suggest what could be causing this?
>>>
>>> Maybe you are using the 64 bit version of IE?
>>> .
>>>
>>
>> Hi Rob,
>> When i go to 'Help' 'About IE' i see the version is
>> IE 8
>>
>> 8.0.6001.18702
>> Ciper Strength 128 bit
>>
>> OS is XP Professional Service pack 3
>>
>> The code to embed the video is taken directly from Vimeo (not YouTube)
>>
>> <object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" 
>> value="true"
>> /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie"
>> value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1"
>> /><embed
>> src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10487438&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1"
>> type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"
>> allowscriptaccess="always" width="400" 
>> height="300"></embed></object><p><a
>> href="http://vimeo.com/10487438">Yoga retreat holidays in Ireland</a> 
>> from
>> <a href="http://vimeo.com/user3469653">Burren Yoga</a> on <a
>> href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
>>
>> Any ideas?
>>
>> Dave
>>
>>
>>
>
> Problem solved;
>
> I browsed some other Forums and discovered that i needed to download Adobe
> Flash player.  This solved the problem.  I was using a test Laptop that i
> normally don't use.
>
> Best Wishes,
> Dave 

0
PA
4/14/2010 11:28:57 PM
Reply:

Similar Artilces:

Displaying MS Excel Chart control in ASP.NET Application
Hi, We are working on an ASP.NET (VB.NET) application. In one of th screens of our application, we need to show a graph and for this we ar using MS Excel Graph control. We have the graph prepared in Excel. Th application would feed in certain values into certain cells of th excel file and the graph would be drawn by the graph control based o these cells. We need some help on how exactly to display the excel graph contro directly on the screen of ASP.NET application. Thanks for the help oursm -- oursmp ...

CRM 4.0 External Connector
Can anyone point me to CRM 4.0 External Connector installation guide? Cheers, Mandy. "Mandy" <Mandy@discussions.microsoft.com> wrote in message news:BF297AE0-9446-46CB-91FA-CFF19A65F1DF@microsoft.com... > Can anyone point me to CRM 4.0 External Connector installation guide? The external connector is a license so nothing you need to install. -- Robert MacLean http://www.sadev.co.za thanks for update. would you know if there's any specs on how it integrates with crm? "Robert MacLean" wrote: > "Mandy" <Mandy@discussions.microsoft.com&g...

Integrating Great Plains 8.0 and CRM 1.2 and Windows Small Busines
Integrating Great Plains 8.0 and CRM 1.2 I run a Windows Small Business Server 2003 Premium box along with a Windows Server 2003 Standard box used for my Great Plains 8.0 and SQL 2000. I’m considering introducing CRM 1.2 Professional into the mix. From a hardware stand point I know I’m fine all around. I’ve been researching how I should configure CRM and am a bit confused. The info I’ve found in KB887153 states “When you install Microsoft Business Solutions CRM Integrations for Great Plains 7.0, 7.5, or 8.0, Microsoft BizTalk Server is also installed. However, BizTalk Server 2000 and B...

Internet connection problem
Hi. I hope someone is able to cast some light on a problem. We have a home network (all computers running XP) some wired and some wireless. For about a month now we have intermittent connection problems in that any one computer (randomly) will not connect to internet. I think all of the computers have suffered from the problem. Rebooting the affected computer makes no difference but rebooting the router can sort it until the next time. Even my mobile phone occasionally cannot connect. In Firefox the message is just "server not found". Pinging an IP address results in a time...

URGENT: WINDOWS 8 ANNOUNCEMENT for July 2011!
Think Windows7 just came out & too young? Welcome to the brave future: Windows8! 1) Windows 8 To Contain New Anti-Ha*king Software (antipir*cy). Some may consider anti-pir*cy measures similar to whistling in the wind, but that's certainly not the case. George has posts in Windows7NewsDOTcom, and ConnectedInternet showing how in many cases Microsoft has foiled anti-pir*cy efforts. Many believe that piracy is relegated to just illegal copying or theft. But that is not the case. V*rus distribution and embedded malw*re, and privacy intrusion are typical features that result from...

Display Report Header/Footer
Can somebody please give me the telephone number of the smartass MS VP who came up with the bright idea for the Ribbon so that I can call her and have her tell me how to display the Report Header & Footer in a report? Obviously, I must be an idiot because I can't figure out how to do it with this simplied, intuitive, help-ya out m***** fu***** ribbon. Oh stupid me, its under 'ARRANGE'. How idiotic of me to think that it'd under 'DESIGN' since I'm 'designing' a report as opposed to 'arrangeing' a report. "microsoft"...

Keyboard shortcut #8
I am using Excel 2002. I would like to create a keyboard shortcut that would allow me to Center align. The center icon is "&Center", but Alt C gives me "Clear Print Selection" I removed the "&" from in front of the clear print icon, but when I do an Alt C, nothing happens. Can I assign Alt C to the "Center" alignment button? If so, how? Thanks Siege Tools, Customize, R-click the Center align button, select "Image and Text" instead of "Default style". It should now work for you. Tonso wrote: > I am using Excel 2002. I ...

Purchase Order 2.0.0127
Am I the only one having issues with the upgrade? 1) I create a purchase order 2) I click on add item 3) I type in the supplier ILC, and nothing comes up (ONLY on some items)! 4) I click on all items, and find the item, and add it! 5) When I click on OK the item is added to the purchase order, along with the supplier ILC! OR When I click on all items, even though the item may be in the database, I can't find it to add to the PO, unless I close out the PO and re-open it??? This started happening only since I upgraded the the 2.0.0127! -- Thank You Vince :) -- Thank You Vince :) Yes...

RMS 2.0 matrix dimensions are annoying, but help is available
For reasons I don't understand, MS saw fit in RMS 2.0 to use dimensions data for matrix components that is far less accessible to users than Sub Descriptions are. For instance, I can't edit assign a dimension value to an existing item I have added to a matrix. I can't see a reason for using Dimensions with limitations like this as using Sub Descs. to describe matrix "dimensions" worked fine previously. Does anyone know why MS did this? It's annoying! Digital Retail Solutions (DRS) has a product called Power Ops (Build 2.2.0003). It's help file mentions (se...

Upgrade GP 9.0 SP2 to GP 10.0 Advice
Hi, We are planning our upgrade of GP9.0 SP2 to GP10.0. We are running SQL 2000 and would like to also upgrade to SQL 2005. I am using the following url (and read some threads on this forum): https://mbs.microsoft.com/customersource/support/knowledgebase/hottopics/hot_topic_updatingmicrosoftdynamicsgp10.htm?printpage=false (page: Updating to Microsoft Dynamics GP 10.0) The chart Microsoft provides says I can go from 9.00.0281 (which is SP2) to 10.0 or any patch install. What does "any patch install" mean? Does this mean I can't go directly to 10.0 Feature Pack 1? Would i...

OWA Premium Client Not Displaying Correctly
Hello, I wonder whether anyone has seen this problem before because i would really appreciate any help on this one please. I have six Exchange 2003 servers in my organisation and there are two Exchange servers in three sites. Four of the Exchange servers are running Windows Server 2003 and Exchange Server 2003 [With Exchange SP1]. The front-end server is running Windows Server 2003 SP1 and Exchange Server 2003 SP2. Users with mailboxes on those four Back-End Exchange servers do not have any problems using OWA. The two Exchange servers on my site are using Windows Server 2003 SP1 with Exc...

CRM 3.0
Folks Any way that we can assign leads / opportunities / other entities to teams rather than individuals? All the best Hany Hi Hany, Team ownership is not supported in CRM 3.0. Could you describe your scenario, and maybe we could provide some alternatives? Thanks -- Jay Grewal Microsoft Dynamics CRM This posting is provided "AS IS" with no warranties and confers no rights. "Electronic Workplace" <info@electronicworkplace.LoseThisBit.com> wrote in message news:O0cfzAT$FHA.140@TK2MSFTNGP12.phx.gbl... > Folks > > Any way that we can assign leads /...

Hide Global.xls (personal.xls) in project explorer
How do I hide VBAProject(Global.xls) in project explorer. I just want my normal project there. Helge You can't hide it, but you could give it a password: Select your project Tools|VBAProject|Protection tab Give it a memorable password At least the project won't be too intrusive. nankerp wrote: > > How do I hide VBAProject(Global.xls) in project explorer. I just want > my normal project there. > > Helge -- Dave Peterson ...

Exclude outbound Internet mail from journaling #2
I have an Exchange 5.5 installation which requires message journaling of internal email only. External (Internet) email is captured and archived by a gateway SMTP server, whilst internal mail is journaled to the same SMTP server for archiving. The documentation regarding journaling on Exchange 5.5 details how to route local messages through the MTA, and how to route Internet Mail Service messages through the private information store, but it seems even when this second routing configuration is not applied, outbound internet mail is still being journaled. I need a way to ONLY journal ...

=?Utf-8?Q?Can=E2=80=99t_delete_e-mails_in_Queue?=
Hello, I am experiencing problems removing/deleting email from a queue. The sender is blank, these e-mails from an outgoing SMTP queue. I try to delete them and the Delete NDRs and Delete (no NDRs) are grayed out. Any ideas on how to delete them? The system is W2003 sp1, Exchange 2003 SP2 Thank you, ‘koz On Thu, 6 Jul 2006 13:43:01 -0700, koz <koz@discussions.microsoft.com> wrote: >Hello, > > > >I am experiencing problems removing/deleting email from a queue. The sender >is blank, these e-mails from an outgoing SMTP queue. I try to d...

CString and embedded 0s
Meh... I'm in the process of porting code from VS2003 to VS2008 and I found an issue with CString and embedded 0s. In MFC 9 (VS 2008), void Append( const CSimpleStringT& strSrc ), and consequently operator+=()const CSimpleStringT& strSrc), do not work as they used to in MFC 7.1. For example, the following does works with MFC 7.1 and not in MFC 9: CString s(_T("a")); s += CString(_T("b\000c"), 3); ASSERT(s.GetLength() == 4); // ASSERT here I traced it down to CSimpleStringT::Append(PCXSTR pszSrc, int nLength) (atlsimpstr.h, line 400 in MFC9 souurces, ...

display result of formula
How do I make a cell which contains a formula display the result of that calculation rather than the formula (it is formatted as "number" and I have tried "recalculating") Peter Peter Chadbund expressed precisely : > How do I make a cell which contains a formula display the result of that > calculation rather than the formula (it is formatted as "number" and I have > tried "recalculating") > Peter Change the cell format to 'General'. Redo the formula. Change the cell format to 'Number' and apply your display preferenc...

Internet Explorer Problem???
I think I have a sepperate issue from RMS...I recently hooked up the internet to my network, and so all of my computers have IE access. What seems to be happening is that for whatever reason ONLY Register 2 gets kicked out of POS, and any other program that may have been running shuts down as well, and it asks send error report, or don't send error to MS. What could possibly be going on??? -- Thank You Vince :) ...

Display all messages?
Is there a way in Outlook 2002 to display all messages from all folders in one list? We have managed to end up with duplicate messages in multiple folders, and the best way to clear them out would be to see all messages together in one list sorted by subject or author. I can do that where I work with Lotus Notes, and I hope I can do that with Outlook, but I haven't found it. Thanks, Jack Jack B <jbruss@wi.rr.com> wrote: > Is there a way in Outlook 2002 to display all messages from all > folders in one list? We have managed to end up with duplicate > messages i...

How to prevent users sending mail on Internet ?
Hello all, Do you know how to prevent certain users (NOT all users) to sending mail on Internet ? I am using Exchange 2003 with Outlook 2000 clients Thank you in advance, Denis PS : french translation of this message is also posted on this group you could try permissions on the default server object. Not tried this though. Just had a play with my exchange setup. If your using Connectors, you can set who can access through it. Under delivery restrictions select who can access the net through this connector. Then reject all others. If the address space on this connector is set to * ...

PDF file #8
I have Publisher 2002 and would like to insert a .pdf file into a document I am working on. How do / Can I do this? Many thanks, Ger ...

Excel 2002 #8
I have two clients that are trying to print a Excel spreadsheet. When they print it comes out portrait instead of landscape. When they go to print preview the spreadsheet is set to portrait. I will change it to landscape but it will still print portrait. I had them email the spreadsheet to me when I print it comes out landscape. Any help would be greatly appreciated. Sounds more of a printer issue if it comes out OK on your printer -- For everyone's benefit keep the discussion in the newsgroup. Regards, Peo Sjoblom "Ryan Ivie" <ivth300@dshs.wa.gov> wrote in me...

How come an HTML image won't display?
The image in the following HTML paragraph will display a logo for most people her. But for one person, she just gets a red-x. This happens only very intermittently. She can usually see images OK. <p class=MsoNormal><font size=3 color="#1f497d" face="Times New Roman"><span style='font-size:12.0pt;color:#1F497D'><img width=275 height=92 id="Picture_x005f_x005f_x005f_x005f_x005f_x005f_x005f_x0020_1" src="cid:image001.jpg@01C99288.6B9B30B0" alt="KTB_usa_Megatron_logo_RGB"></span></font><span class...

Internet Mail Connector
My Exchange 5.5 server will not send email to AOL accounts (the accounts/email addresses are valid). All other email is sent without issue. In the details of the email being failed to be sent in the IMC queue, the error is [421 SERVICE NOT AVAILABLE] Anybody know why this issue may be occurring ? Anyboy know what the error code means ? Regards Darragh 421 SERVICE NOT AVAILABLE means exactly that. Their server is not accepting connection attempts from you. Have you checked to see if you have been blacklisted? -- Ben Winzenz Exchange MVP "Darragh Fitzpatrick" <Darra...

Is possible to have two internet domains
I have two internet domains, domain1.com and domain2.com for example, i want to receive and send mail from both domains, is possible to make this configuration? Thanks Yes, it is but what your asking is vague. Are you setting up exchange, outlook, or what ? "Paul Hernandez" wrote: > I have two internet domains, domain1.com and domain2.com for example, i want > to receive and send mail from both domains, is possible to make this > configuration? > > Thanks In this moment i just thinking how to configure this, i have domain1.com and domain2.com, and i want t...