OWA Log Off

I am setting up an Exchange Server 2003 machine, and have a question
regarding OWA.  I can connect to the OWA site with no problems and
everything is working great.  But, when I click on the log off button,
IE brings up a connect to server window asking for a user name and
password.  Does anybody know what I might have screwed up?

Thanks for your help.

Jeff
0
3/26/2006 4:14:30 AM
exchange.admin 57650 articles. 2 followers. Follow

3 Replies
556 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 36

Hi,

See if this helps: http://support.microsoft.com/?id=325906

Leif

"Jeff Grossman" <jeff.nospam@stikman.com> wrote in message 
news:h65c2298li15p946hau8nek1iu5v8q1q6b@4ax.com...
>I am setting up an Exchange Server 2003 machine, and have a question
> regarding OWA.  I can connect to the OWA site with no problems and
> everything is working great.  But, when I click on the log off button,
> IE brings up a connect to server window asking for a user name and
> password.  Does anybody know what I might have screwed up?
>
> Thanks for your help.
>
> Jeff 


0
3/26/2006 10:30:41 AM
That worked perfectly.  Thank you very much.

Jeff

"Leif Pedersen [MVP]" <leif.pedersenNO-SPAM@get2net.dk> wrote:

>Hi,
>
>See if this helps: http://support.microsoft.com/?id=325906
>
>Leif
>
>"Jeff Grossman" <jeff.nospam@stikman.com> wrote in message 
>news:h65c2298li15p946hau8nek1iu5v8q1q6b@4ax.com...
>>I am setting up an Exchange Server 2003 machine, and have a question
>> regarding OWA.  I can connect to the OWA site with no problems and
>> everything is working great.  But, when I click on the log off button,
>> IE brings up a connect to server window asking for a user name and
>> password.  Does anybody know what I might have screwed up?
>>
>> Thanks for your help.
>>
>> Jeff 
>
0
3/26/2006 3:42:14 PM
i get a "file/page not foud" when i log-off tried the solution mentioned
below but didnt work. although i must say that i do not uderstand where to
find this "Under Basic Authentication, click Edit.  
6. In the Domain Name box, type the same name for the /Exchange and /Public
virtual directories that you used for the domain name. 
" i have a dutch version


On Sun, 26 Mar 2006 07:42:14 -0800, Jeff Grossman wrote:

> That worked perfectly.  Thank you very much.
> 
> Jeff
> 
> "Leif Pedersen [MVP]" <leif.pedersenNO-SPAM@get2net.dk> wrote:
> 
>>Hi,
>>
>>See if this helps: http://support.microsoft.com/?id=325906
>>
>>Leif
>>
>>"Jeff Grossman" <jeff.nospam@stikman.com> wrote in message 
>>news:h65c2298li15p946hau8nek1iu5v8q1q6b@4ax.com...
>>>I am setting up an Exchange Server 2003 machine, and have a question
>>> regarding OWA.  I can connect to the OWA site with no problems and
>>> everything is working great.  But, when I click on the log off button,
>>> IE brings up a connect to server window asking for a user name and
>>> password.  Does anybody know what I might have screwed up?
>>>
>>> Thanks for your help.
>>>
>>> Jeff 
>>
0
nomail5272 (10)
3/28/2006 8:48:17 PM
Reply:

Similar Artilces:

event log error
Every now and then (roughly every 4 or so hours) i'm getting three event log errors in a row. They all refer to a problem with a mailbox but unfortunately where it should say the mailbox name it's blank. i.e. "Event ID: 8231 Calendar agent failed to determine the primary calendar for mailbox: . " note the full stop and gap where the mailbox name is. then "Event ID: 1022 Logon Failure on database "First Storage Group\Mailbox Store (BILBO)" - Windows 2000 account NT AUTHORITY\SYSTEM; mailbox /O=AMT/OU=LondonExc/cn=Configuration/cn=Servers/cn=BILBO/cn=Mi...

OWA Cannot Change Password
I just upgraded my exchange 2000 to exchange 2003 the only problem I am having is that when I click to to change my password I get Page cannot be displayed. I was able to change my password through OWA before the upgrade just not after any ideas? Gino Do you have SSL enabled? Upgrading may reset some of the registry settings - not sure on that though. Did you also upgrade to Windows 2003? IIRC, IIS 6.0 uses a different method for changing passwords. I'd suggest running through the following KB article and make sure everything is set up correctly. http://support.microsoft.com/d...

OWA Contacts don't show in 'Send To' list
I'm currently using the WebDAV exchange interface to add contacts from our internal application, much the same as OWA does. If an email address is specified when the contact is added/updated (proppatch), the contact shows in the 'send to' dialog (addressing emails/faxes). If not, the contact is not shown. However, if I supply at least a Display Name on the email, the contact will appear in the send to dialog. Unfortunately, when I use the latter workaround, the MS Fax wizard (ships with windows xp or office xp, one or the other I think) throws an error about 'cannot resolve t...

file replication service log
On one of our DCs ( 2003 sp2 ) I havent seen any new entries in the file replication sevice log for several months. All replication appears to be working, just wondering if there is something possibly wrong. -- Carl "Miadf" <nf@no.com> wrote in message = news:%23MsQye6yKHA.6140@TK2MSFTNGP05.phx.gbl... > On one of our DCs ( 2003 sp2 ) I havent seen any new entries in the = file=20 > replication sevice log for several months. All replication appears to = be=20 > working, just wondering if there is something possibly wrong. >=20 > --=...

Change URL path to OWA
Gurus, I'd like to change the the URL that my users type in to get to OWA. Currently it is the default 'servername.domain.com/exchange', and I would to change it to 'mail.domain.com'. I'm hoping someone here will be able to instruct me. Thanks! The easiest way to do it, 1. Register your mail.domain.com in your DNS to point to the IP address 2. Do a redirection from the / to /exchange -- This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights. OR if you wish to include a script sample in your post please add "Use of included ...

OWA and Exchange 2007
Is there an OWA Admin for Exch 2007 I am in the process of performing a Transition from 2003 to 2007 I note in the following location: "Exchange Management Console" --> "Server Configuration" --> "Client Access" --> "Outlook Web Access" Tab : for following Exadmin (Default Web Site) Exchange 2003 or Exch 2000 Exchange (Default Web Site) " " " " Exchweb (Default Web Site) " " " " owa (Default Web Site) Exchange 2007 Public (Default Web Si...

Logging Access to Mailboxes?
I'm somewhat new to Exchange 2003 and I have been asked by our CIO to see if another one of the Admins is looking at others mailboxes. I know he has the ability to do this (we both do) but I cannot find any logs that show him accessing other mailboxes. I was used to the way 5.5 worked when it would log access to other mailboxes in the eventlog. Is this enabled or enable-able in Exchange 2003? Thanks. On Wed, 4 Oct 2006 22:57:57 -0400, "CG" <cg@cox.net> wrote: >I'm somewhat new to Exchange 2003 and I have been asked by our CIO to see if >another one of ...

Messages in Outlook client but not on OWA!
When I log into Outlook I can see my e-mails, but when I log into Outlook Web Access I can't see them. Any ideas? Check your delivery point, verify that it is not a personal folder in Outlook. Also check Views in Outlook. On Mon, 27 Sep 2004 16:36:55 +0100, "Stephen Aldous" <steve@blah.com> wrote: >When I log into Outlook I can see my e-mails, but when I log into Outlook >Web Access I can't see them. Any ideas? > Worked it out in the end. Was using POP in Outlook and it was removing the messages from the server. Thanks anyway. "Andy David - Exch...

disable preview pane in owa?
Can you disable the preview pane in OWA? We're using XP for clients, Exch 2003 on Windows 2003. Thanks Go to the "Show/Hide Reading Pane" icon on the tool bar, click on the pull down menu and select "Off" (other two options are Bottom or Right). The icon is located between the "Forward" and "Check for New Messages" icons. Good luck! Oscar Thanks. But is there a setting somewhere so my users don't have to configure it on their own Office Resourse Kit, maybe? ...

Event log quits logging
Server is an HP ML310 G5p running Windows SBS 2008, at SP2 level. Recently the server experienced these symptoms: 1. Email stops being delivered to the clients 2. Cannot login to the server via rdp or console. After entering the password it just sits at a blue screen that says Welcome. 3. Post-reboot review of the logs show that the application, system, and security logs just stop logging events until the reboot. 4. Apparently DNS continues to function and maybe file services because the clients can still access the shares and Internet. The last entry in the logs is at approx...

getting OWA to work after moving website
Hello all, I have moved my website to a different server that does not have Exchange on it. I am not sure how to get the OWA back to working on the website again. I have been looking on Technet and havent been able to find an answer. Can someone help me or point me in the right direction? Thank you in advance for your help and advice. Scott You'll have to install Exchange on the new server. Alternatively you could redirect from the new server to the old server. Nue "Scott" <Scott@discussions.microsoft.com> wrote in message news:F4F36D58-30CB-4443-94D0-E031CE76B6...

how to resolve GP_LoginErrors.log . unable to login after sp3 on G
Dear Experts. I have GP 10 installed on server 1. sql on server 2. the gp 10 had SP3 applied after install. then I installed client on the vista PC. got the error that the client was on different version. so I applied sp3 on the client also. then used the microsoft dynamics GP 10 database maintenance utility to reload the database. but after this I am unable to login to the active company (I have three companies in GP 10). I am able to login tothe other companies. I get the following error "a product on your computer is on a different version than the database Version. you will not ...

OWA Shared Mailbox STORE.EXE 100% CPU
Hello, we've a shared mailbox on an Exchange 2k server with the latest service pack installed. When someone opens this mailbox via Outlook Web Access, using the account that is owner of the mailbox, the STORE.EXE burns the CPU at 100%. When someone opens the mailbox normally, via Outlook 2k/2k3, the store runs without any problems. Other mailboxes accessed via OWA don't cause any problems. Is this a known issue? Or does someone know where we should look at to fix this bugger. Thanks. ...

OWA Logon Screen
Hi Little bit of a problem. When i type in //servername/exchange it asks me for a username and password as if i was connecting to the server normally. I do not get the OWA proper logon screen, why not. I have enabled the 'form based-authentication' in my virtual server settings Can anyone help? Simon Do you have SSL enabled? -- Neil Hobson Exchange MVP http://www.msexchange.org/Neil_Hobson/ "Simon" <Simon@discussions.microsoft.com> wrote in message news:BE047E3A-92EE-4228-BF22-91E3F7B3781A@microsoft.com... > Hi > > Little bit of a problem. When i ty...

Logging emails in excel
Two things I do in my job are 1) Send lots of internal emails (usin Outlook 2000) to different managers telling them about 'resource reallocations, e.g "John Doe is moving to project XXX on August 29th etc. 2) Capture the details of those sent emails to an excel S/S fo reporting purposes. Logging the emails (even remembering to log eac one sent) is laborious. Is there a way to capture the 'data elements of the email (I would probably need to create a custom form with extr fields for all I need to capture) as I send it, to that excel S/S? a solution would really make a difference ...

OWA and viewing xml files as txt file
Hi, We are trying to view download xml files renamed to txt from OWA. We are able to download the file; however, the content of the file is omitted. We already determined that the virus scan does not remove the contents from the txt file. can anyone asist. Thank you very much. Tommy ...

exchange 2003 log files in MDBDATA
Hi All! I am using SBS 2003 premium edition, the size of MDBDATA folder is more then 15 GB and there is lot of log files which are quit old and the size of priv.edb and is around 5 GB Can we configure Exchange 2003 to delete old files to stop growing the size of MDBDATA in this fashion or can I manually delete the files from the MDBDATA folder. please advice how to solve this problem Exchange will purge old log files upon a successful online backup. Perform a backup and you'll get rid of most of the logs. You can simply use NTBackup. Make sure that when you make the selections,...

telephone log
how caqn I make a phone log that shows how many time I've called someone? Start with these tables: TblCallee CalleeID FirstName LastName PhoneNumber TblPhoneCall PhoneCallID DateCalled CalleeID SubjectOfCall Steve santus@penn.com "Frank" <Frank@discussions.microsoft.com> wrote in message news:D9A69407-6A1E-4C20-AE71-590A79D6239D@microsoft.com... > how caqn I make a phone log that shows how many time I've called someone? Steve's list is a good one. After you make the two tables, go to Database Tools and define a one-to-many r...

? in the body of OWA mail
We have an odd thing going on that I can not figure out. When users create e-mail using Outlook Web Access and send the message we see a ? mark in the first line of the e-mail message. The user did not put it there and they did not see it before they sent the message. However it is there when we read it. Suggestions on what to do or even how to start troubleshooting this odd issue? NC Beach Bum ...

Exchange 2003 OWA shared calendar access #2
Hi We are using Exchange 2003 with both OWA and outlook 2003 clients. I have set the permissions on everyones calendar so everybody has reviewer access to each other calendars. All calendars can be opened when using Outlook 2003. However when using OWA only some calendars can be opened and others are stating "You are not authorized to view this page" when trying to open them even though the permissions have been set to access them. I am trying to access them by typing http://servername/exchange/username/calendar Any ideas would be greatfully received Colin ...

OWA 2003 Front-End / Exchnage 2000 Back-End
Can you use forms-based auth in this scenario? NTNEWS <NTNEWS@discussions.microsoft.com> wrote: >Can you use forms-based auth in this scenario? No Mark Arnold MCSA MCSE+M MVP, FAQ: http://www.swinc.com/resource/exchange.htm Blog: http://www.msexchange.me.uk ...

Customize OWA
I would like to change the "Microsoft Outlook Web Access" that is displayed in the browser bar and change it with our company name. I already tried, Google, the OWAAdmin, newsgroups, etc... but nothing. Thanx for the help On Wed, 11 May 2005 08:52:09 -0700, "eRiCtHyReD" <eRiCtHyReD@discussions.microsoft.com> wrote: >I would like to change the "Microsoft Outlook Web Access" that is displayed >in the browser bar and change it with our company name. > >I already tried, Google, the OWAAdmin, newsgroups, etc... but nothing. > >Thanx for th...

Log and regular plot
I'm using Excel 2000. I need to create a plot that has log scale on the main "X" axis and regular scale on the secondary "X" axis. I have no idea how to do this so any help is appreciated. Thanks! -- lgarcia3 ------------------------------------------------------------------------ lgarcia3's Profile: http://www.excelforum.com/member.php?action=getinfo&userid=7488 View this thread: http://www.excelforum.com/showthread.php?threadid=392193 What specifically are you having trouble with? I had not trouble putting a chart together and selecting "logarithm...

OWA over HTTPS.
I am following all steps to make OWA over HTTPS. I am following all steps in http://www.shijaz.com/exchange/SSL_OWA.htm basically creating the CA, issuing a certificate, etc, etc. Finally when i do HTTPS://myserver/exchange I get "Internet Explorer cannot display the webpage" Basically the log file of IIS is showing nothing port 443. I think that somewhat port 443 is not arriving to IIS. How can I check? Evan ok, 443 is not working but if i change port to 8443 and i enter http://myserver:8443/exchange it works why? Evan "Evan Camilleri" <evan@holisticr...

SSL in OWA which coexist with sendmail
there is a sendmail to receive email. Then use pop 3 download to retrieve emails from several accounts to Exchange. If there is a need to use webmail of sendmail and use OWA in internet for different issues, how can I set it in ISA with SSL in OWA? How to deal with the DNS issue? As the certificate for SSL use the same domain name of that of sendmail as the 'common name', how can I edit the HOSTS file? ...