CRM 4.0 queue issue

Hi,

I've run into this in CRM 3.0 (and honestly, I don't know what I did to fix 
it). But now it's happening in CRM 4.0. I have a queue, and a user with an 
email address. I want all email that is sent to this user to also appear in 
the CRM queue. I have it working, it's just that I'm getting everything 
twice. Once as an email from the original sender, and once from the 
recipient to the recipient, with the original email as an attachment.

For example,

kbriscoe@domain.com sends an email to ITSupport@domain.com (Our queue's 
email address is ITSupport@domain.com). The queue gets 2 emails. One from 
kbriscoe@domain.com addressed to ITSupport@domain.com, with the contents of 
the email in the body. Another email is then received by the queue. Its 
title is always "FW: <subject>", where subject is the actual subject of the 
email. This forwarded email is from ITSupport@domain.com and addressed to 
ITSupport@domain.com. The body is blank, and the attachment is the original 
email.

Quick fix I hope? Thanks!

Ken Briscoe 


0
youcant (12)
7/7/2008 4:11:30 PM
crm 35858 articles. 1 followers. Follow

1 Replies
573 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 59

Problem solved.

Turns out there was an extra rule on the account. The proper rule forwarded 
everything to the exchange router (crmexchange@domain.com). There was an 
additional rule that forwarded everything to itself (ITSupport@domain.com). 
This is where the dupe came from.

Thanks.

"Ken Briscoe" <youcant@sendmespam.com> wrote in message 
news:O6PifwE4IHA.4856@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Hi,
>
> I've run into this in CRM 3.0 (and honestly, I don't know what I did to 
> fix it). But now it's happening in CRM 4.0. I have a queue, and a user 
> with an email address. I want all email that is sent to this user to also 
> appear in the CRM queue. I have it working, it's just that I'm getting 
> everything twice. Once as an email from the original sender, and once from 
> the recipient to the recipient, with the original email as an attachment.
>
> For example,
>
> kbriscoe@domain.com sends an email to ITSupport@domain.com (Our queue's 
> email address is ITSupport@domain.com). The queue gets 2 emails. One from 
> kbriscoe@domain.com addressed to ITSupport@domain.com, with the contents 
> of the email in the body. Another email is then received by the queue. Its 
> title is always "FW: <subject>", where subject is the actual subject of 
> the email. This forwarded email is from ITSupport@domain.com and addressed 
> to ITSupport@domain.com. The body is blank, and the attachment is the 
> original email.
>
> Quick fix I hope? Thanks!
>
> Ken Briscoe
> 


0
youcant (12)
7/8/2008 7:17:49 PM
Reply:

Similar Artilces:

restoring GP 10.0 32-bit into GP 10.0 64-bit
Hello: We are going to install GP 8.0 on a 32-bit server in-house and restore a client's 8.0 data into these SQL databases. Pretty cut and dry. Next, we will upgrade this in-house server from 8.0 to 10.0. Continuing, we will install GP 10.0 on the client's new 64-bit server. Finally, we will restore the upgraded 10.0 databases from our in-house 32-bit server to the client's 64-bit server. Here's the question. Is there anything "wrong", from a technical standpoint, in restoring SQL databases from a 32-bit environment into a 64-bit environment? Thanks! chil...

CRM 3.0
Hi All, I am writing a custom report for CRM 3.0 to basically copy the My Activities view but display the regarding and To contacts and associated phone numbers. The report is basically done except for a few small issues. I would like to set up the Dynamic Drill-Through so when the person clicks on the Activity Subject it will open the associated Activity record. Unfortunately I have been unable to find the information needed to use in the following code to set the Object Type Code (OTC) to the correct activity type: = Parameters!CRM_URL.Value & "?ID={"&Fields!Activityid...

failure of Open XML 1.1.4 to work
Version: 2004 Operating System: Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) Processor: Intel Previous versions of this worked fine. This version comes up with comment &quot;not enough memory&quot;. As I have 2mg Ram this seems strange. Any help appreciated. I'm afraid you haven't provided sufficient information for anyone to go on, especially since that message quite often has nothing to do with memory. For any questions of a technical or performance nature it's important that you specify your current update level of OS X as well as for Office. Exactly when does this messag...

Importing Marketing List/Accounts in to CRM
Good Afternoon, I am trying to import a .txt file (tab delimited) as a marketing list where the record type will be an Account. I have tried importing these,all of the 3 ways listed for the field delimiter (double quotes, single quotes, none), and with each try, I can never get ALL of my 1662 records in my Excel file to import. It's like CRM is picking and choosing which records it feels like importing, for example it doesn't stop at a certain point, it is importing the very last row in Excel, but is not importing the second to last row and skipping in between. At this point, I ...

Query to Mail Merge issue
I am running Access2003 on WinXP SP2. I send out dues letters for members of a retiree group. When I try to do a mail merge to my Dues Query all goes fine except the telephone number in the query which is (555)555-1234 comes out 5555551234. If I copy the query into an excel spreadsheet and use that as the datasource for the mail merge it works fine. Is there something I need to do to format the query so it merges with the right format. Thanks Billa In the query format the field to include the parentheses and dash. In query design view, instead of the field name put an expression alo...

Amazing Problem in AllocPhysMem wince 6.0
Hi I am writing a Port Driver for x86 platform in WinCE 6.0. I want to allocate virtual and equivalent physical memory in driver and mapped it to USER mode to use application. For that I used AllocPhysMem in driver and passed that address through IOCTL calls but i cant use that virtual and physical address in application side. Because AllocPhysMem returns Error Code as 0x57 (meaning Parameter incorrect). But the same code is working in WinCe 5.0. My code snippet is, VirAddress = (LPVOID)AllocPhysMem(32, PAGE_READWRITE|PAGE_NOCACHE, 0, ...

Failed CRM for Outlook Install
I am trying to install CRM for Outlook on a computer but it kleeps failing with the following error: "Setup has failed because of an error. Setup was unable to install the .msi file for Microsoft CRM Sales for Outlook" The user has Administative rights to the system, she has an account in CRM and a license. This is very frustrating since I have to clean up the registry every time I reinstall since it crashes before putting anything in the add remove control panel. Any ideas? -- Francois Try to uninstall MSDE and make sure you have all the databases removed. The default in...

Opinions , info ... #4
Hello, I would like to ask the following question. Now, we have several company's with there own e-mail suffix for example test@company1.be , test@company2.pl , test@company3.fr , and there own local provider and IT infrastruture. What we would like is that all these company's get an e-mail address like @company.com. What is the easiest way to do this ? Can we use a pop3 server ? The company with .pl use there own exchange now but aren't connected to the main facility. Thx for the info ...

GP 6.0 Security
Hi! I am setting User Classes in GP 6.0 and am interested if there's any document showing relations between windows, reports, files. Information in Tools/Resource Decriptions doesn't look usefull. For example if I need to enable Trial Balance Report option for the user, which Windows, Reports and Files have to be included in order for the report to print correctly without 'not privileged' errors. What should be better approach: disable everything and add wanted options or enable everything than disable just screens that I don't want users to see. Latter looks easi...

eService Call with GP 9.0
eService GP 8 release was unchanged for GP 9.0 as per Article ". eService & eReturns NOTE: eService & eReturns for Microsoft Dynamics GP 9.0 utilizes the same download as Microsoft Great Plains 8.0. There are no changes to eService & eReturns requiring an upgrade or installation difference. " I tried to configure eService for GP 9.0 but not able to view the proper page, it seems the COM components “Webservice” not working properly. Anyone come across the same situation? You need to go to Component Services, Computers, My Computers, Com+ Apps and make sure th...

Making CRM more attractive in Outlook
Hi, I'm new to this site (and MS CRM). I am preparing a presales demo and want to make the outlook (desktop) version of CRM more attractive for users by using the shortcut buttons that CRM provides. I have two questions. One is more Outlook related, really. - Can I create a new view in the navigation pane (like mail, calendar, ...) with my CRM buttons? Right now I have all these buttons under "shortcuts" but that doesn't appeal to the user. - I have once seen a demo where a view was created with all the standard shortcut buttons in a sort of "folder list",...

Averaging cell's...problems with Div/0
Hi guys. First time poster here so be gentle with me. I am looking fo some assistance averaging a range of 1 to 3 numbers. Here is what I have so far. =(D3+F3+H3)/(IF(C3=0,0,1)+IF(E3=0,0,1)+IF(G3=0,0,1)) This works great. What it does is checks to see if there is a value i the cell, then counts it and divides by the right number. I.E if yo only have two values out of 3 filled in it divides the number by tw instead of 3. My problem... if all 3 fields are 0 then I get a divide by 0 error. Any suggestion on how to fix this? I don't want my spreadsheet to loo messy before I start plu...

Exchange fails to send CRM emails
When I try to send emails using the CRM 3.0 web interface "most" of them fail to be sent. If I copy that exact same and email and send it to the same address using outlook 2003 it sends with no problem. Exchange 2003 will send me an email, a day later that is is delayed and then finally another day later that it failed. I have turned off the email tracking in CRM and this did not help. I thought the numbers CRM puts in the subject may have been causing it to be blocked. What could be causing the emails to fail when sent using CRM and the exact same email to work with Outlook...

Minimum Exchange 2003 for CRM 1.2?
Hello We are trying to setup a test deployment of CRM 1.2 for 5 users We (parent organisation) already has a email system (UNIX , pop, smtp) in place. I wish to learn what is the minimum Exchange setup that I need to do to deploy the test environment Is there a way to to configure the Exchange server such that it still uses the parent email system and still be used with the CRM thank you very much for your help vikrantca Hello, vikrantca wrote: > We are trying to setup a test deployment of CRM 1.2 for 5 users. > We (parent organisation) already has a email system (UNIX , pop, > smt...

Query Criteria issue
Access 2003: Trying to create a demographics report that will allow the following. Gender example On the form "frmStudentDemographics" is a drop down field named "cboGender" When the user makes a selection "Male" a report is generated for only Males. But in some cases the user will want to run a report for both (all) genders. So I added a check box next to the drop down named "ckAllGender" My idea is that if that box is checked then the report will show information on Both (all) genders. So in the query that generates the report, in the c...

installing GP 10.0 on workstations only
Hello: I understand that you can install GP 10.0 and forego installation of the application on the server. If you choose to go that route, then how do you path to SQL during the first-time run of GP Utilities when you create the company databases? I mean, if you install GP on the first workstation without installing GP on the server at all, you have to tell GP the path to the database (in the Database Setup window). Can you use UNC pathing in that window or do you have to use mapped drives? Also, what sort of security do you need to create the databases from the workstation? Domai...

Login problem to CRM 3.0
Hi, I installed CRM 3.0 Professional Edition without any error. I can login perfectly from the CRM server either using http://localhost:5555/ or http://appserver:5555/ under the crmadmin user. If I login to an XP workstation with the same user (crmadmin) and specify http://appserver:5555/ in IE6, I got a login window - where I enter the correct DOMAINNAME\crmadmin username and password - and got the following message: "You are not authorized to view this page"..."HTTP Error 401.1 - Unauthorized... I think the prolem is around IIS security, but what shoud be the next step. Th...

look way to map form at CRM frontend to tables at CRM database
How can I find out what tables which new record has been added on when I enter data through a form in CRM front end? I try to find way to map form in the CRM frontend to the tables at the CRM database at backend? It is CRM 3.0 Thank in advances for help! ...

CRM Url
I initially installed the CRM server to the default url of the server (i.e. http://servername). I then installed SharePoint and it messed the configuration up. I then uninstalled SP. Now I can't get to the default server's url of http://servername. Any suggestions on how to correct? Go into IIS and setup a Host Header for the CRM site, Then add an alias for the Header to DNS. Calling the Alias will then resolve and access the site, -- Paul Papanek Stork MBA, CTT+, MCT, MCSE+I, MCSA, MCAD, MCDBA Solutient of Ohio, INC. email: pstork <<at>> att.net visit ME at: ...

Renaming Accounts in CRM
We are trying to change the account name in CRM, In the Account Name field when we chnage it, it goes through all cases and makes the owner of the case the person that changes the account name. Is there a way to have it not go back through all of the cases ? What you describe is not CRM functionality. Either you didn't describe it correctly, or there is some custom process performing the unwanted action I think you may mean when an account owner is changed, all the account's cases ownership also changes. Now that really is a pain!! "Rcw01" <rwilson01@gmail.com> w...

Cannot add user to CRM
I have trouble adding user to the CRM. I have 50 users in AD, however, when it comes to adding user in CRM, I can only choose from 15 of them. I wonder why!? I suppose I should be able to pick from all 50 users whoever is in the AD, right? If anyone have any clue on this problem and give me some feedback, I would surely appreciate that!!! CRM deployment manager will not display certain categories of users - eg if they have been migrated from NT domains or Novel NDS without passwords. Search the group archives for UserAccountControl "Martijn van Halen" <MartijnvanHalen@d...

I cannot uninstall CRM client for Outlook
We have two clinet machines that had CRM client for Outlook with Office 2003. We upgraded those workstations to Office 2007 and subsequently lost the ability to use the CRM features. When I try to uninstall the CLient, the uninstall asks for the disc and proceeds to reinstall the client until it realizes that the new version of outlook is incompatible. When trying the newer install disc for CRM, I get the following message: "The older version of Microsoft CRM desktop client cannot be removed. Contact your technical support group." This is followed by " Action Micro...

Dlookup turn -1 or 0 into a word
I have a message box that displays if a product is 'Stocked' or 'Not STocked' but in the databse its stored as -1 or 0 I use the follwoing code DLookup("StockedItem", "tblProduct", "ProductID=" & Me.ProductID) So in the message box at the moment it says -1 or 0, how do i code it to says 'stocked' if -1 and 'Not STocked' if 0 Thanks Assuming ever field has a value: If Stocked = -1 Then MsgBox "Stocked", vbOKOnly Else MsgBox "Not Stocked", vbOKOnly End If -- Arvin Meyer, MCP, MV...

Security Issue after upgrade to 2003
I upgraded a client to Office 2003. He then received an email with excel attachments. When he tried to open the attachment, excel gave him the error: "Cannot open file. Your antivirus has found a problem with this file" I forwarded over to my email (we are on the same network) and while I had to enable a macro, it opened fine. I downloaded both files and sent it back to him. Same message. I then disabled Norton Enterprise so that he has no AV running and tried to open it again. Same message. Everyone else I have sent it to has no trouble, and this is occurring only since t...

GreatPlains 9.0 and SQL2005
I'm trying to find requirements for GP 8.0 (SQL2000 and BusinessPortal 2.5 ) to GP 9.0 (SQL2000 BusinessPoratl 3.0) upgrade. As far as I understand SQL 2005 not required to run GP 9.0 with BusinessPortal 3.0 . Am I going to lose any functionality/features buy staying with SQL2000? I heard windows authentication will be available in GP 9.0 only in SQL2005 configuration. Is it true? Thanks in advance. You do not have access to the checkboxes in user setup with SQL 2000. However, you maintain the use of SQL Server Reporting Services because GP 9 does not work with the SSRS in 2005...