W7 hardware issue

Running w7 64 pro

When I built the system, I installed 3 HDD's  which were recognized as LUN 
0, 1 & 2.

As it turns out I installed W7 on LUN 2 which then became the "C" drive. 
Made three partitions so the LUN 2 drive became C,D & E.

The LUN0 drive is F and the LUN 1 drive is G


Had a problem which resulted in a "Select Boot Device and press a key 
error" - couldn't boot system. Tried a repair from the W7 CD - no joy.
Was able to determine that W7 was looking for the OS on LUN 0 and would not 
look anywhere else. Ultimately, I disconnected all but the OS drive (LUN 2) 
and everything booted fine. Corrected a registry error (mine) and reattached 
the other drives and all was well.

Decided to try to swap cables so that the OS drive would be on LUN 0 - no 
joy - got the select boot device error - put tyhings back and al is well.

Question:

What would be the procedure, if any, to get the OS drive attached as LUN 0 
without reinstalling etc?
-- 
There are 10 kinds of people - those who understand binary and those who 
don't 

0
Vic
5/12/2010 5:35:29 PM
windows.64bit.general 526 articles. 0 followers. Follow

2 Replies
566 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 31

Vic:
    Have you changed the boot order in the bios to LUN 0 when the cable was 
connected to LUN 2? Have a great day.

-- 
Dennis Pack
Win-7 Enterprise x64, Win-7 Professional x64.
"Vic Baron" <vgbaron@hotmail.com> wrote in message 
news:uBXDDmf8KHA.1560@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Running w7 64 pro
>
> When I built the system, I installed 3 HDD's  which were recognized as LUN 
> 0, 1 & 2.
>
> As it turns out I installed W7 on LUN 2 which then became the "C" drive. 
> Made three partitions so the LUN 2 drive became C,D & E.
>
> The LUN0 drive is F and the LUN 1 drive is G
>
>
> Had a problem which resulted in a "Select Boot Device and press a key 
> error" - couldn't boot system. Tried a repair from the W7 CD - no joy.
> Was able to determine that W7 was looking for the OS on LUN 0 and would 
> not look anywhere else. Ultimately, I disconnected all but the OS drive 
> (LUN 2) and everything booted fine. Corrected a registry error (mine) and 
> reattached the other drives and all was well.
>
> Decided to try to swap cables so that the OS drive would be on LUN 0 - no 
> joy - got the select boot device error - put tyhings back and al is well.
>
> Question:
>
> What would be the procedure, if any, to get the OS drive attached as LUN 0 
> without reinstalling etc?
> -- 
> There are 10 kinds of people - those who understand binary and those who 
> don't
>
> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus 
> signature database 5109 (20100512) __________
>
> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>
> http://www.eset.com
>
>
> 


__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5109 (20100512) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com



0
Dennis
5/12/2010 5:50:02 PM
....have a couple of nice days.....         
0
Vjekoslav
5/16/2010 12:00:38 PM
Reply:

Similar Artilces:

Exchange 2003 hardware replacement
Dear all, I need a documents detailing the steps i should take to replace my current exchange server hardware with the same name ? Thanks & Regards, WM Hi, try this article http://support.microsoft.com/kb/822945 Nebojsa Seslija "WMO" <eranger@yahoo.com> wrote in message news:uPWrN2LtGHA.4956@TK2MSFTNGP02.phx.gbl... > Dear all, > > I need a documents detailing the steps i should take to replace my current > exchange server hardware with the same name ? > > Thanks & Regards, > WM > Why do you need to maintain the same server name? ...

Passwords work only when issued from the GP instance they're set f
Database is: "Microsoft SQL Server 2005 - 9.00.4035.00 (X64) on Windows 2008 Build 6002: Service Pack 2 64-bit. Dynamics is deployed via Terminal Services on a Windows 2003 SP2 32-bit server. Dynamics was installed on both servers using the base v10 CDs and then upgraded to the lates pre SP4 hotfix 10.00.1328 (KB971014) on both servers. Now the weird part. I can log in as 'sa' on both servers no problem. However, if I login to Dynamics on the TS as 'sa' and reset my password, I can log into the TS with my username & password but can't login from GP on the...

Strange issue with user not being able to connect to exchange server.
I have a user who has been experiencing sporatic issues when logging into Outlook. When she logs in she is only able to see old email (from months ago, nothing recent). When this occurs she has access to all network resources, she can ping exchange. She did have offline synchronization enabled. So I disabled. Now when this issue ocurrs she gets the error message that she cannot connect to exchange, "retry, cancel.." I am at a loss. I tried creating a new profile but this does not fix. Once she is experiencing this issue, it usually just fixes itself with time. But th...

Installed Exchange 2003 Server on new Hardwar... How to get rid of old Exchange 2000 Server?
Hi, Our single domain company (Win 2000 DC's) was running a single Exchange 2000 server. I bought a new server, installed Windows 2003 Server on it, joined it to the domian (non-DC) and then installed Exchange 2003 Server on that and joined it to the site. I then pointed our MX records towards the new box. As soon as I verified connectivity, I began moving user's mailboxes over 1 by 1. Everyone is now running smoothly on the new server. I have not as of yet removed the old server (still on, running, no mialboxes). The problem is, that as soon as I turn off the old Exchange 2000 s...

contact issues #2
I just installed Microsoft Office XP Professional from the CD with no problem. However, whenever I click on file, then click on new and then try to click on any of the items in the drop down list I receive a dialog box with Microsoft Outlook and a yellow exclamation point. Also, included in the dialog box are the words could not open the item, try again. Could you please tell me what the problem might be and how to fix it as the program is of no use to me this way? ...

ALT+TAb problem in W7
Hi, I have an MFC application which its main window does not pop to foreground when the user presses ALT+TAB on W7. Can someone help me understand what may cause it ? thanks, Yoav. This is probably a bug that has been around since XP. I've had the same problem for years on XP, and now on Vista. Instead, I have to start minimizing apps until the one I want appears. A real pain. joe On Mon, 21 Jun 2010 11:04:04 +0300, "Yoavo" <yoav@cimatron.co.il> wrote: > >Hi, >I have an MFC application which its main window does not pop to foreground ...

Email Publications
I have created multiple text boxes in my pub file, and for some reason one text box displays a different font from all the rest when emailed. The same font and style has been applied to all the text boxes in the pub file, but it shows up differently when I email it. This hasn't happend before. It's so frustrating but I admit I've only been using publisher since Nov. 08 - ever since I upgraded to 2007 and Word no longer had direct send e-mail functionality..but that is a differenct conversation. Also, I can create bookmarks to places within my pub file, but when I email t...

send and receive issues
I have a new earthlink.net account and continue to get error messages when sending and receiving. I follow through with the suggested "fix" only to encounter a new error the next day. I notice that many of the issues seem to be from other earthlink users. Am I correct in this assessment or is it coinsidence? Anyway, my latest Outlook 2003 challenge on my XP Home Ed is this- Task 'pop3.earthlink.net - Sending' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server a...

Issues/gotchas moving from 1.3.0203 to 1.3.1002?
Hi All, A friend of mine purchased a turn-key RMS system (computers, servers, POS h/w, and RMS software) last summer from a "Microsoft Certified Partner". He had always thought RMS 1.3 Refresh 1 was installed since that was what the RMS install CD said.. Recently, I was looking at his system and found what was actually installed was the "base" install of RMS 1.3 (1.3.0203). He is uncomfortable with running a system so out of date. As this is a production system, we are both concerned about minimizing risk when upgrading. Are there any big issues or "gotchas...

Folders are missing now in W7...
I upgraded my wife's laptop from Vista to W7. Good move - it runs so fast I'd think it's a different laptop. And when I started windows live mail, it imported all of her contacts and emails. But where did her folders go? TIA, Paul Have you tried a manual folder import? See http://www.sevenforums.com/tutorials/3798-windows-live-mail-import-windows-mail-messages.html I don't know where the OS upgrade puts the original Windows Mail folders. Do you have a Windows.old folder in the root of the C: drive? I would have done a message export first, just to be on the...

Outlook Sync Issues
Hi, I am running Outlook 2007 and i have a Sync Folder that has some errors in it, but i appear to be recieving emails fine. Can anyone help with this? (Message below) Error in synchronization log, ....... 15:06:57 Uploading to server 'test.server.local' 15:06:57 Error synchronizing message 'Cl testing 2 ' 15:06:57 [8007000E-50C-8007000E-324] 15:06:57 There is not enough memory available to perform the operation. 15:06:57 Microsoft Exchange Server Information Store 15:06:57 For more information on this failure, click the URL below: 15:06:57 http://www.microsoft...

Address Book Export Issues in Outlook 98 and O. Express
Outlook 98 is my primary email, and Outlook Express 6 is also used for newsgroups. When I open the Outlook 98 Address Book and go to File in the menu bar, both Import and Export in the drop down menu are grayed out. To enable these commands, a MS Knowledge base article said to switch to "Do not share contact info with other Outlook...", which I did. But now when I try open the Address Book from within in 98, I get the Express Address Book ("Main Identity) with no Contacts instead of the 98 Address Book, and Import and Export are still grayed out. Very confusing!! ...

Internet Issue
Im pretty sure i know how to fix this but would just like a little feedback.... My co-worker wanted to used the internet on dial up but also wants to use the wireless internet at the library. I currently have the internet options set up as "dial whenever a network connection is not present" I know this works with my landline direct connection but not sure if it works the same with wireless internet. Im not to experienced with wireless :) Thanks Duane ...

Data validation issue
I have the following code in my form. I am trying to make the user enter a number between 1000 and 2000 in control PTNR_InsideLE if the control named PTNR_InsidePtnr = Yes but nothing if it is No. I keep getthing an error. I have the code in the After Update event on the PTNR_InsidePtnr control. I have tried putting it in the after update event on the PTNR_InsideLE control but still get the error. Private Sub PTNR_InsidePtnr_AfterUpdate(Cancel As Integer) If Me.PTNR_InsidePtnr = "Yes" Then If Not Me.PTNR_InsideLE Then MsgBox "Enter Inside LE number ...

Trial upgrade to W7
I have a Windows 7 Home Premium that I have used on one of my laptops, with excellent results. After taking a complete backup of my wife's Vista laptop, I'd like to use the same CD on her laptop, as a 30 day trial. If she likes it, I'd be willing to pay for another copy. If not, I'd restore her laptop to it's Vista. I use StorageCraft, so my backup will restore everything, Vista, drivers, installed applications, absolutely everything. I'm not looking to cheat Microsoft, but don't want to buy a copy and then not like it. Will this work? We'll proba...

Filter issues
Hello everyone, Here is my situation. I have a query that needs to return data depending on certain criteria. There are 3 date fields that the query has to look at: BOY, EOY and MOY. If all 3 fields are blank, I don't want the query to display those records. If any one of the fields has a date between 7/1/2006 and 6/30/2007, then I want the query to return that record. There is one more thing that has to be taken into consideration. There are 2 other fields that must be looked at and can be done separately. If the difference between the enrollment date and termination date ...

Cut and paste issue
Hi all, I've distilled a previous problem that I posted down to something very simple, however I still can't figure it out!!! Here's the deal... In any cell, type in this.... Line 1 <then hit alt-Enter to do a carriage return> Line 2 If you cut and paste this into Notepad or Access, you get this: "Line 1 Line 2" I need to figure out how to get those quotes out of there... Did you at least try the code from Chip Pearson's site? rfusee wrote: > > Hi all, > > I've distilled a previous problem that I posted down to something very > sim...

Need a good hardware cluster solution
Hi everyone, The company that I work for is wanting to move to a Windows 2003 Server and Exchange 2003 clustered environment. I know that Windows 2003 (Standard) will do a "Network Load Balancing" and the Enterprise Edition will do both "Network Load Balancing" and "High Availability" clustering but not BOTH. If you want to do BOTH "Network Load Balancing" and "High Availability" you need a third party solution. That's what I'm looking for, anyone have any ideas? Also, any white papers on Windows and Exchange clustering would be gre...

OWA Issues w/ small Bus. 2003 server
Hope someone can help me out with this problem - Over the weekend I installed small bus. 2003 server behind a pix firewall , single server installation. i've setup my pix to forward the http request for OWA over to my internal IP of the server but cannot get OWA to open from outside the network. I can access OWA from inside - no problem. whey trying from the outside - i get the : page cannot be displayed using I.E . however, i can type : Http://IP address and get the : WELCOME TO SMALL BUSINESS SERVER 2003 PAGE Which has the - My company's internal web site and Network conf...

Hardware problem
Hi all My Dell Poweredge 2800 experienced a raid controller hadrware error, what happened was the raid card that controls my raid 5 array somehow forgot that it had 3 SCSI drives connected to it and the system could only recognize one of the drives. My exchange 2003 sp1 databse is on the this raid array. I rebooted the server and went into the raid array manager to look at the state of the drives. Two of the drives were lsited as off line. I forced one of the drives on line, and then rebooted the server. When the server came back up I could mount my exchange stores, and users could acc...

REPOST
Folks, I have re-posted this message as I have not been able to resolve this issue and the orginal question went unanwsered. I have CRM 1.2 installed on a SBS 2003 Premium server with the SBS SP1 installed, the default port number for the site is 83 and not 80 as it would conflict with another product. I have created a hyperlink for users with the port number in and this works fine from client machines, but if I use the server console to try and access the same site an authentication box appears and will not accept my credentials (Administrator) and then fails with you do not have pe...

EXCHANGE MOVE SERVER ATTACHMENT ISSUE! HELP!
This past weekend our IT used the move server wizard to move our Exchange 5.5 to a new site. Now, none of our recipients can open any old or newly currently sent attachements in their Outlook 2000. Any suggestions?????? They can send an amail with an attachment to someone, but when that person goes to open the email it says "Cannot open one or more attachments". They can access new email (w/o attachments) and old email with attachments. Running Norton Antivirus Corporate Edition Hi, On the new server, has someone configured your anti-virus software to block attachments? If ...

Access Right Shift Issue
If I hold down the right shift in Access, an Accessability window pops up. I find that annoying, so I took the option to change the behavior. This created worse problems. How do I reverse it? I can't find it. Thanks THis newsgroup is for Excel questions. Maybe you will have better luck posting in an Access group. On Mon, 7 Feb 2005 15:35:01 -0800, "t0mg" <t0mg@discussions.microsoft.com> wrote: >If I hold down the right shift in Access, an Accessability window pops up. I >find that annoying, so I took the option to change the behavior. This >created wor...

Weird issue with Calendar
I have one user that you can send email to fine, but when you send her a meeting appointment via outlook to her exchange GAL name she receives it fine but you receive a system admin message that a completely different end user is not a valid mailbox. Why would a calendar request be sent to her and a non-related ex employee? I checked her mailbox to be sure she didn't have a shared calendar, a delivery forward would effect more than just her calendar items so it can not be that. What would cause just those to be duplicated? On Wed, 13 Jul 2005 05:27:14 -0700, bishop <bishop@dis...

Reinstall IE 8 W7
I recently upgraded from Vista to W7 and IE 8 has become corrupted. I've searched all over and cannot find any way to repair, uninstall IE 8 or download to reinstall. This seems like a silly situation for MS to create. I'm stuck and had to create this post on Firefox. Why are you assuming it's corrupt? -- -- "Paule" <Paule@discussions.microsoft.com> wrote in message news:BA4D4335-5344-4B45-9376-3C06A97CF6D1@microsoft.com... >I recently upgraded from Vista to W7 and IE 8 has become corrupted. > > I've searched all over and can...