Issues Log

I've played around (ok I know I shouldn't have) with the List Setting in the 
Issues area of PWA. Trouble is now I've lost the hyperlinks from the Issue 
description that used to take you to the Edit page, so now I can't access my 
issues to change status etc. I've got a workaround by adding the Edit column 
to my list, but I'd rather have my hyperlinks back!

Any help greratly appreciated

Thanks in advance
0
Utf
11/13/2009 10:16:01 AM
project 1276 articles. 0 followers. Follow

1 Replies
1497 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 34

Hi,

Questions specific to Project Server are best potsed to
microsoft.public.project.server

Greetings,
-- 
Jan De Messemaeker
Microsoft Project Most Valuable Professional
+32 495 300 620
For availability check:
http://users.online.be/prom-ade/Calendar.pdf
"Craig Smillie" <CraigSmillie@discussions.microsoft.com> wrote in message 
news:ED026389-01F9-4787-8D09-BEEE98AF7697@microsoft.com...
> I've played around (ok I know I shouldn't have) with the List Setting in 
> the
> Issues area of PWA. Trouble is now I've lost the hyperlinks from the Issue
> description that used to take you to the Edit page, so now I can't access 
> my
> issues to change status etc. I've got a workaround by adding the Edit 
> column
> to my list, but I'd rather have my hyperlinks back!
>
> Any help greratly appreciated
>
> Thanks in advance 


0
Jan
11/13/2009 10:35:39 AM
Reply:

Similar Artilces:

Format issues
I have created a template in word which I call through a VB script from excel. The excel data is populated in the word every time I run this script. Everything works fine and the data get populated. I have a header in the template which is represents one of the fields in the excel sheet. The header shows the correct linked value for the first 10 pages but then on shows the variable name instead of the value. I have no idea why it does that? can someone help The code is as follows: For iCurrentRow = 1 To iLastRow If ActiveSheet.Range("B" & iCurrentRow...

Outlook issues after Exchange migration
We recently migrated Exchange 5.5 mailboxes to Exchange 2003 on a new domain. This was performed with the exmerge utility in a 2 step process. Now there are 2 issues with Oulook: 1) When a user types a recipient name into the address field, the name autocompletes as normal. But when the mail is sent, a message returns saying it is undeliverable. However, if the user goes into the Contacts folder and from there selects the same user to send a message to, it is successful. 2) If a user shares a calendar, specifying the user with whom to share and the level of permissions, all users in ...

Taskbar issue
Hello All I'm hoping someone can help me with this long-standing problem with both XP and Vista on separate laptops and every computer I've had (except I think Win98). I'm thinking there may be no solution, but what it's worth a try. With both of my machines, I have the taskbar (as well as other toolbars) set out to maximum size - typically half the screen - and to auto hide. (This makes a great program and file launcher) The issue is that the operating system decides it wants open the taskbar on its own from time to time on its own. Various things prompt this, ma...

Need to clear Transaction logs
I have Exchange 2010 running off a virtual machine hosted on Win2k8-R2 Hyperv. VHD file size was set to 127GB. A couple of days ago, external mailflow stopped working. We identified that the diskspace was running low 5GB free only and that the transaction logs were taking up approximately 55GB of diskspace. I initiated a Windows backup, but the conisitency check showing in progress for over 6 hours. It was probably stuck due to no diskspace but oddly enough no error message. I killed the backup at that point. Expanded the HD drive space from HyperV to 175GB, restarted the ...

DST issue
I entered the catalog item: <Feature Name="Item" CatalogItemId="Item:MS:sysgen_timesvc_dst" /> and confirmed that the device has the registry key: HKLM\Software\Microsoft\Clock\AutoDST = 1 But the device still does not automatically adjust for DST. I set the timezone to Pacific, set the time to 3/14/2010 at 1:59AM, waited for one minute...and the time changed to 2:00AM instead of 3:00AM. What am I missing? Thanks. which OS version are you using? have you updated it with the relevant qfes which deal with the changing in DST starting day? -...

Upgraded from Exchange 2003 standard to enterprise now I get strange logs
I just upgraded my exchange 2003 server to enterprise. The install went fine and everythign seems to work however I now have information events in my application log. the message is as follows. Event Type: Information Event Source: Ci Event Category: CI Service Event ID: 4109 Date: 11/2/2006 Time: 7:29:43 AM User: N/A Computer: FRASERV_MAIL Description: Master merge was started on c:\system volume information\catalog.wci because more than 20000 documents have changed since the last master merge. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp...

Outlook/EX Email Issue
I'm running Windows XP with XP Professional. I cannot send email but I can recieve it using Outlook. There error says that Outlook was unable to access the SMTP server. I cannot access my email at HOME through the web email. What I can do is send/recieve email using Outlook Express AND I can access my email through my web email client outside my home. My ISP (SBC) says its not them and I'm somewhat inclined to agree with them? They say I could have a corrupted kernel32.dll file. I have turned off my Norton, deleted my account and set up a new one and re-installed XP professiona...

HTTP/1.0 503 Service Unavailable after logging into OWA
I could use some urgent help with a problem I'm facing. My company is currently running Exchange Server 2003. We have one OWA front-end server configured for our entire global company. We have multiple OWA sites on this server to service all locations that current hold an Exchange Server. So we have an OWA site for AMER, UK, Ireland, and KL. Currently all OWA sites are working fine, except for our KL OWA site. Users in this domain can browse to the logon page just fine, but after authentication the page then displays HTTP/1.0 503 Service Unavailable rather then taking them to t...

Possible Report Issue
Hi. I'm working on a database for a safety audit. The auditors would like to be able to use some of the tables and subtables as a sort of checklist for the audits. The table/subtable structure is as follows: Topic -->Subtopic -->ProgramArea -->ProgramRequirement I decided to create a report that will output that data. However, the report is only outputting information if there are ProgramRequirements already entered for a given ProgramArea. Is there a way to get it to output the ProgramArea and ProgramRequirement even if blank? Or am I going about th...

Extender Install Issues
GP 8.0 Extender install - I'm encountering the following: *Login to GP brings up screen: "Great Plains Extender needs to finish installing. This may take a few minutes". It has an OK button and clicking on this gets you into GP but it comes up everytime. How can we stop this from popping up all the time. *When creating a new Extender Window and I get select the Form, I get the following error: "A remove range operation on table 'PT_User_Defined_Window_Keys' failed accessing SQL data." Procedure or function zDP_EXT40101L_1 has too many arguments spec...

Adobe issues
We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are unable to send documents to PDF from GP - the PDF option remains grayed out. We have folowed the KB articles that are available, no success. Do we need to install Adobe 9.0 due to running Windows 7? Is GP 9.0 compatible with Adobe 9? Thank you for any assistance.. Hi Susan, I have a client using Adobe 9 on Windows 7. However, they are on GP 10.0 It is working succesfully. -- Geoff James "Susan" wrote: > We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are ...

Issue with formula is Pivot table
I have the following formula in a pivot table: =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(ISNUMBER(Qtr[-2]),(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) First to the issues that I am experiencing. First, the formula wa originally added as the one below but then updated to the formula abov to correctly reflect what I was trying to accomplish. =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(Qtr[-2]<>0,(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) This issue is the original formula appears in the very first cell o the pivot table and then periodically through out the column. So, yo see ...

Log scale limitations
As long as I can remember Excel cannot plot a graph with axes in log scale from, say, 25 to 160. In this example Excel would overwrite the scale to range from 1 to 1000, always multiples of 10. This is a big limitation in the engineering world. What's funny is, that the spreadsheet program in StarOffice has the same limitation. Programs like Matlab or Mathematica don't. Hi Rose, I have the same feeling and was frustated with Excel's log scale limitations. With that, I created my own log scale charting program. Initially using the Excel chart book written by John Walkenba...

Log off from the CRM Application (log on using different user).
We were wondering if it is possible to log-off from the CRM Server application. When someone logs into the system, the user is somehow stored We have a pc on which the administrator logged into once. Now another user wants to log in on the server using that pc, but no user/password screen is displayed. We cleaned the temp. internet files, deleted the cookies and waited a long time so that the session (if one exists) is removed Could the problem be, that we enabled sessions on the application. This is off by standard, but we needed it for our custom plugin Regards Edwin Jongsma Accenture. H...

Outlook Web Access OWA Issue - Login Prompt for Images
Dear Outlook 2003 / Exchange 2003 Users, Starting over the last two weeks (possibly after an update on the Exchange server), all of my users are starting to encounter the same issue when using Outlook Web Access (using IE6 on XP Pro systems). We have images in our signature block, and now when someone replies using Webmail to an e-mail originally sent via Outlook 2003, a login prompt appears for each image in the e-mail. Every time you cancel the login box, a red x image box appears, until all of the images that should be there are represented by the red x boxes. For the record, this has w...

Hyperlink Issue #2
I have an issue with hyperlinks. When you click on the hyperlink on a webpage it returns an error stating that the the "item could not be created". Outlook 2000/Windows 2000 ...

How to find out to which computers is the user logged on to
How can i find out (using powershell) to which computers is one certain user logged on to? ...

Update Issues
Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning off and now stays on but freezes-up. I can’t detect a virus and seems like the Feb. updates are all that has changed. I plan to uninstall them….between freeze-ups, unless someone has a better thought. Thanks >Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My >Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning >off and now stays on but freezes-up. I can�t detect a ...

~ issue
I am currently using Outlook Express 6 and have noticed that for the second time (did a format the first time thinking I had a virus!) that when I have downloaded the 330994 April 2003, Security update for Outlook Express 6 SP1 that anytime I make a change to my address book and reboot I get an icon on my desktop that is named "~" and it basically is my entire address book. Has anyone else experienced this problem and how do I remedy it? Thank you for any help! Sue In reviewing the Outlook Express newsgroups, this is reported as a known issue w/ no fix from Microsoft (report...

Multiple Outlook Mailboxes issues with 3.0
I have a large number of users who have more than one outlook mailboxes, When I open an email from one of the addtional mailboxes, I get an error message that tells me "Only Items in the default Outlook store can be promoted to Microsoft CRM." Does anyone know if this can be worked around?? ...

chkdsk issue
Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it again right away, it does the same thing and finds the sa,e orphaned files. What causes this and how can I correct it? Thank you. On 14 May 2010, five256@NOwhere.com wrote in microsoft.public.windows.vista.general: > Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects > them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it > again right away, it does the same thing and finds the sa,e > orphaned files. What causes...

RSS Sync issue
Hi, I discovered that Outlook is not syncing all my RSS-Feeds. When i tried to export into an OPML list, the same issue which are not synced are not exported as well. Anyone idea ? Thanks Hans ...

any ideas what this means in the receive logs ?
Inbound Negotiate failed because of LogonDenied 454 4.7.0 Temporary authentication failure, another company can receive mail from us but not send, its failing with the above be most grateful at any ideas! mark Hi 4.7.0 means TLS handshake failed. it seems that you force all inbound connection to be encrypted. you should have a look into the online docu how to set the default Receive connector on a Hub Transport or Edge Transport server to receive e-mail directly from the Internet Henry "luna" wrote: > Inbound Negotiate failed because of LogonDenied > 454 4.7.0 Tempo...

event logs -> syslog
With 2003 R2, is there a way to send the event logs to a syslog server out of the box, or do i need to invest in a 3rd party solution? Thanks. Doubtful out-of-box but you might ask around here and in the scripting groups/forums. http://kb.monitorware.com/viewforum.php?f=4 -- Regards, Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup. Microsoft Certified Professional Microsoft MVP [Windows] http://www.microsoft.com/protect "Kevin Hartman" wrote: > With 2003 R2, is there a way to send the event logs to a syslog server out > of th...

Domain name issue migrating 5.5 to Exchange 2003
We are prepairing to migrate Echange 5.5 to Exchange 2003. This has come up as an issue: Our domain is cornerstone instead of cornerstone.com Our email address is "firstname.lastname@cornerstonegrp.com" instead of: "firstname.lastname@cornerstone.com" ...