rms 1.3 sp3 issues

hello i have a client who has rms 1.3, they recently changed their hardware a 
Optiplex 760 with sp3 and after reinstalling rms 1.3 and plugging the dongle 
it returns with a blue screen
>please help
0
Trinidave (22)
8/28/2009 6:25:01 PM
pos 14173 articles. 0 followers. Follow

3 Replies
714 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 22

HI Dave,

At this point it would be best to upgrade to 2.0    1.3 is no longer 
supported and your issue could be very difficult to diagnose.   

If that is not an option, then I recommend that you completely uninstall all 
OPOS Drivers, Dongle driver, SQL and RMS.  Start over and test each step as 
you go along.  There is an updated dongle driver available also, which may be 
more compatible with the newer hardware and operating system.

Regarding the OS, what is this computer running?  It makes a difference.

Apply all MS updates before you begin again.

Jean

"Trinidave" wrote:

> hello i have a client who has rms 1.3, they recently changed their hardware a 
> Optiplex 760 with sp3 and after reinstalling rms 1.3 and plugging the dongle 
> it returns with a blue screen
> >please help
0
JeanH (13)
8/29/2009 12:11:01 AM
hello,
the os is XP pro. Do you have a link where i may download the new dongle 
driver.
>thanks

"JeanH" wrote:

> HI Dave,
> 
> At this point it would be best to upgrade to 2.0    1.3 is no longer 
> supported and your issue could be very difficult to diagnose.   
> 
> If that is not an option, then I recommend that you completely uninstall all 
> OPOS Drivers, Dongle driver, SQL and RMS.  Start over and test each step as 
> you go along.  There is an updated dongle driver available also, which may be 
> more compatible with the newer hardware and operating system.
> 
> Regarding the OS, what is this computer running?  It makes a difference.
> 
> Apply all MS updates before you begin again.
> 
> Jean
> 
> "Trinidave" wrote:
> 
> > hello i have a client who has rms 1.3, they recently changed their hardware a 
> > Optiplex 760 with sp3 and after reinstalling rms 1.3 and plugging the dongle 
> > it returns with a blue screen
> > >please help
0
Trinidave (22)
9/1/2009 1:27:01 PM
I have one in the downloads section of our web site at www.jeanholland.com

You must register as a user and then go to that section of the site.

Try that first, then if that doesn't work, contact the manufacturer directly 
for technical support.

Sincerely,

Jean

"Trinidave" wrote:

> hello,
> the os is XP pro. Do you have a link where i may download the new dongle 
> driver.
> >thanks
> 
> "JeanH" wrote:
> 
> > HI Dave,
> > 
> > At this point it would be best to upgrade to 2.0    1.3 is no longer 
> > supported and your issue could be very difficult to diagnose.   
> > 
> > If that is not an option, then I recommend that you completely uninstall all 
> > OPOS Drivers, Dongle driver, SQL and RMS.  Start over and test each step as 
> > you go along.  There is an updated dongle driver available also, which may be 
> > more compatible with the newer hardware and operating system.
> > 
> > Regarding the OS, what is this computer running?  It makes a difference.
> > 
> > Apply all MS updates before you begin again.
> > 
> > Jean
> > 
> > "Trinidave" wrote:
> > 
> > > hello i have a client who has rms 1.3, they recently changed their hardware a 
> > > Optiplex 760 with sp3 and after reinstalling rms 1.3 and plugging the dongle 
> > > it returns with a blue screen
> > > >please help
0
JeanH (13)
9/1/2009 2:20:02 PM
Reply:

Similar Artilces:

OWA issue
Hi all, I have come across a strange problem and I cannot find any documentation on the Internet whatsoever. I am trying to use OWA on an Exchange 2003 server. Everything works fine, I can do everything EXCEPT compose a new message or reply to a message. I receive the error "! An unknown error happened" inside of what would be the new message I am composing or replying to. This may be related because it is this same machine, but when I click the log off button I receive popup error that says "there has been an error removing certificates from this workstation." I am not ru...

5.5.3 Too many recipients
I have Exchange 2003 on Windows 2003. When I send a message to more than 196 recipents, I get the following Your message did not reach some or all of the intended recipients The following recipient(s) could not be reached . . The e-mail system limits the number of recipients that can be addressed in a single message. Send the message multiple times to fewer recipients <exchange.domain.com #5.5.3 smtp;552 5.5.3 Too many recipients In Message Delivery Properties, under Defaults, Recipents is set to "No Limit" In Default SMTP Virtual Server Properties, Limit Number ...

CRM 3.0 demo password
I have installed the CRM Demo.vhd launched virtual PC when i get to the log on screen i use Administrator + pass@word1 and get incorrect username or password .... anyone seen this and found an answer Thanks -- Nigel London Same thing happened today for my fresh install. Must have put it in 8 times, then suddenly, it took it. Installed it on another pc with no problem. Go figure. Steve "Nigel" wrote: > I have installed the CRM Demo.vhd launched virtual PC when i get to the log > on screen i use Administrator + pass@word1 and get incorrect username or > password ......

XML Deserialization #3
Hi all Im building an object model so I can deserialize my incoming XML and Ive got a wee problem My incoming XML looks like this .... <Surnames> <Surname>Kelly</Surname> <AlternativeSurnames> <AlternativeSurname>Hill</AlternativeSurname> <AlternativeSurname>Bell</AlternativeSurname> </AlternativeSurnames> </Surnames> .... Have 3 classes - AlternativeSurname, AlternativeSurnamesCollection and Surnames. namespace PROMOD { using System; using System.Xml; using System.Xml.Serialization; [Syste...

Password Issue #4
I set up a money file on my laptop a few years ago and I originally assigned a password to protect access to it. I subsequently took away the password and can now access the the file on my laptop without the password. I now have a new desktop and I want to transfer the file to it. The problem is that when I seek to import or restore a backup made from my laptop it looks for a password even though when I use money on my laptop no password is required. As I have forgotten the original password I cannot import or resore the file. Is there any way I can get round this problem -- Thanks ...

Cached mode synch issue
hi, When i changed to cached mode in outlook 2003, and happened to work offline, i noticed that although after doing a send/receive all after connecting back online, the number of emails in my offline folder and in the server are different. The number of mails in my server inbox are still the original. Anyone can shed some light in this or has the same experience? would appreciate some help to resolve this. thx! -ben ...

AutoUpdate Not Seeing 12.0.1
Version: 2008 Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard) Processor: intel Is anyone having the problem where AutoUpdate does not see Office 2008 Update 12.0.1? I've run it manually, and it shows no needed updates. I've also, manually downloaded the AutoUpdate 2.1.1 update and applied it manually again, but still no updates available. I'm a little at a loss. On 3/11/08 10:16 PM, in article ee93612.-1@webcrossing.caR9absDaxw, "Zerocool@officeformac.com" <Zerocool@officeformac.com> wrote: > Version: 2008 > Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard) > Process...

RMS and Anderson News
Is there anyone out there that is running a Retail Business that uses Anderson News Company as a vendor??? If so, in what format is Anderson News sending you updates of their new materials? (Books, Magazines, etc) I am looking for a way to automate the import from them into my stores...They have offered to write a program that would accomplish this for me, but I am sure there is someone out there that is having the same heartache I am... ...

IIS OWA HTTP/1.1 503 Service Unavailable
We rebooted the Windows 2000 server. Now when we try to access OWA, after the log on screen we get the error page ""HTTP/1.1 503 Service Unavailable". IIS 5 was restarted but we still get this error. I tried to create another virtual HTTP server in Exchange to make another web site but again we get the "HTTP/1.1 503 Service Unavailable". Do you know what we can do to fix this? Here is the fix!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en- us;883380 >-----Original Message----- >We rebooted the Windows 2000 server. Now when we try to >ac...

Tab Names #3
Hi, I am looking for a code that can change the sheet tab name to correspond with a name in a given cell on the same worksheet Many thanks in advance John Hi John, VBA event code Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) On Error GoTo ws_exit: Application.EnableEvents = False If Target.Address(False, False) = "A1" Then Me.Name = Target.Value End If ws_exit: Application.EnableEvents = True End Sub 'This is worksheet event code, which means that it needs to be 'placed in the appropriate worksheet code module, not a standard 'cod...

Unable to upgrade to CRM 1.2
Hi, When I am installing CRM 1.2 on a CRM 1.0 server , I get an error saying that 'You may need to reset Crystal Admin passowrd.' or that my system doesnt meet the requirements for 1.2 But I tried to reset the Crystal pw using the tool on 1.2 CD. But it fails with a System.security.exception. Also I have installed SP3 for sql server2000 on my the server. But I am unable to install SP3a as specified in the Imp. guide for 1.2. Do i need to take care of any other issues relatedto upgarding from 1.0 to 1.2 ? Kindly sugest or point me in the right direction or discussion thread. Thank...

FRx Help #3
I have a row calculation that I do not want to print in every one of my columns. Is there any way I can get it not to print in certain columns. It is a % calc that I do not want in my Variance columns. Any help would be greatly appreciated. Thanks Barb In the row format you can dictate which columns your data shows up in. In column G in the row format is where you tell to print in the columns you dictate...example You want to print in columns a,b,c,d,e or use a to e "BK" wrote: > I have a row calculation that I do not want to print in every one of my > columns. Is t...

How do I get to the inside of a 1/2 top-fold greeting card?
I've choosen 1/2 top fold blank page greeting card. I have completed the outside design and now need to go to the INSIDE of the card to write the message. (I will be writting text on both the top and bottom of the inside of the card) I cannot find any way to choose the inside. HELP! Thank you. doodle girl wrote: > I've choosen 1/2 top fold blank page greeting card. I have completed > the outside design and now need to go to the INSIDE of the card to > write the message. (I will be writting text on both the top and > bottom of the inside of the card) I cannot find ...

Email Signatures #3
When I edit my email signature in Word I can insert tabs to format each line as I would like. However, as soon as I return to Outlook the tabs are removed from the signature and the text is no longer aligned correctly. Any ideas? Pat, Go to Tools > Options > Mail Format > Compose in this message format > Rich Text That should then hopefully keep the alignment as per design. -- Regards, Ash. ...

Installation Error
When upgrading Office 2004 Standard to SP 1, I get the following error message: An error prevented the update from completing 15002:2,-15 Can anyone offer a suggestion, or is there already a cure? ...

Outlook macro #3
Is it possible to write a macro that basically does this in Outlook? Right click on the Arranged By:, then click on custom, then click on Other Settings..., then change all the fonts from tahoma to verdana size 9 and then click ok. Is this possible at all? Thank you ...

forwarding emails #3
When I try to forward some html emails I get 'unspecified error'. This happens in Microsoft outlook 2003 sp2. The same email I can forward fine in Microsoft outlook 2003 sp1. Try this: Start - Run - type in "regsvr32 ole32.dll" without the quotes. Make sure Outlook (and other apps) is closed first. Tim "rchilambi" <rchilambi@discussions.microsoft.com> wrote in message news:FCCFA074-9D06-4D84-AA24-C9C876951E2D@microsoft.com... > When I try to forward some html emails I get 'unspecified error'. This > happens in Microsoft outlook 2003 s...

cell validation #3
I have cracked the list in a cell using the cell validation. I have a list of around 30 which is a bit long and could be type in as quick as scroll to find it. Can I do something like this and if so, any pointers please :-) If in A1 I put room 1, can I have a validation from a certain named range (which will mean about 5-8 choices) to selected in B1 then in A4 I put room 2 then a different named range (which will mean about 4-7 choices) will be available in B4. and so on... Hope I explained that okish :-) Thanks in advance. For the Autocomplete question see Debra Dalgleish's site...

Macro recorder #3
Is there a way to control the macro recorder using VBA? I'm using Exce 2003 and the recorder doesn't have a pause feature (that I'm aware of) I would like to control the recorder i.e. pause it and insert comment as I record. If there are any 3rd party solutions that would accomplish this task, would be interested in knowing about them. TIA, Fossi -- Fossil_Roc ----------------------------------------------------------------------- Fossil_Rock's Profile: http://www.excelforum.com/member.php?action=getinfo&userid=2553 View this thread: http://www.excelforum.com/showthre...

Tentative to Busy issue with Resources
In Outlook 2007; I set up a calendar appointment and invite a resource (in this case a meeting room). I schedule the meeting as Tentative (found in the Event Tab and Options group). When I go back later to the appointment I created, I change the status (from Tentative) to Busy and Send an Update. My appointment shows as Busy on my calendar, but the Resource still shows as Tentative. Is this a bug, normal behavior or known issue w/o a solution? Is there a fix or does anyone have anyone insight about this? Thanks! ...

Pivot Table Updates Issue
My Data had a coloum containing stuff like Marketing Department Sales Department Shipping Department I built a bunch of pivot tables on this data. Then I changed the data to read: Marketing Dept Sales Dept Shipping Dept and performed a Refresh Data. Now, on the filter pulldowns on any of the Pivot tables, I see Marketing Department Sales Department Shipping Department Marketing Dept Sales Dept Shipping Dept The first three option no longer exist in any of the data, and I do not want them in the list. How to fix this problem without recreating and reformatting 38 seperate Pivot table...

creating accounts starting before Jan 1
Is it possible to create a loan (mortgae in my case) account and have the opening date be older than Jan 1 of this year? Please help! Set the clock back on the PC? (Personally, I think this is a really dumb limitation. But I didn't design the thing.) "Jay Behr" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message news:245de01c45fbd$264a07a0$a601280a@phx.gbl... > Is it possible to create a loan (mortgae in my case) > account and have the opening date be older than Jan 1 of > this year? > > Please help! ...

Excel macros page breaks but not on row 1 and column value in footer
Hi, I have seen some posts that are similar, but no one seems to have the problem that I am having. I will post my macro in this, for anyone that is interested. My users get a csv file every month, and we have to clean it up. This macro does that. My last issues are this: 1) having the spreadsheet create page breaks whenever the value in column B changes. Below is just that code. Code: col = 2 LastRw = ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count For X = 2 To LastRw If Cells(X, col) <> Cells(X - 1, col) And Cells(X, col) <> Range("B1") Then ActiveWindow.SelectedSheets.HPageBreaks...

We would love To Help You With Your Microsoft Dynamics GP Issues
If you are having issues with Microsoft Dynamics GP- reports, need training, upgrades, ongoing support, or anything of the such- please feel free to email us at mtatum@integritymbs.com, or call us at 888.869.4090 ext 705. We would love to assist you. We provide install, implementation, ongoing services, training, customization, report writing, troubleshooting and much more. ...

Dynamic Range #3
I'm sure this has been answered before but nothing I've read here has helped me. I had a chart in a workbook I made in Excel 2003. Worked fine until I "upgraded" to 2007. The chart gets its data from column K on another worksheet. In 2003, it was: Series Y Values: =Table!$K$4:$K$60000 This worked fine in 2003, but in 2007 it seems to be trying to calculate ALL those extra rows. I only put them in there to make sure all values got added to the chart as the number of rows with actual numbers changes (realistically it would never take up that many rows). 2003 ig...