Rules don't work #2

I've read a few posts and haven't seen any useful advice.  I've created the
following rule:

When messages arrive, forward to user@domain.com when from
anotheruser@domain.com.

The rule works fine, if I run it manually.  It doesn't seem to work,
however, "when the message arrives."  My other rules are working fine, but
some of the users in my office are having this problem occasionally.  We are
all on XP, using Outlook 2003 or 2000.  Can anyone shine some light?

-- 
Wack
----
This message will self destruct.


0
dav5489 (37)
11/9/2004 6:35:23 PM
outlook 87535 articles. 10 followers. Follow

0 Replies
587 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 44

Reply:

Similar Artilces:

depreciation #2
Our year end is June 30. Typically after year end, we run reports that show deprecation for the year and accumulated. However, we need to run reports that cross fiscal years. Specifically, we need it to run for CY2006. Any suggestions? ...

working with pivot tables from another worksheet
Hi all This is probably a very rudimentary post but I can=92t figure out how to work with a pivot table. I am using Excel 2007. I have 5 tabs in my worksheet with pivot tables. The front end of my worksheet is an interface for end users. One of their inputs is a time range. What I would like to have happen is to use their time range (say 10AM to 2PM) and filter my pivot table using that range so I can get the average of another columns data once filtered. I don=92t want them to use the filter themselves (I just want to show them the changing average as they change their time) and do some calcu...

XPathNavigator.SelectChildren(XPathNodeType.Attribute) doesn't work?
I'm converting over from using XmlNodes (specifically ConfigXmlNode, but the API uses XmlNode) to IXPathNavigable in some methods I have, but I'm finding in the process, that I can't seem to get the attributes. If I have some XML: <ApplicationConfiguration Test="Blahblah" AnotherAttr="asdfasd"> And I have the code: XPathNavigator navigator = node.CreateNavigator(); XPathNodeIterator child = navigator.SelectChildren(XPathNodeType.Attribute); foreach (Object child in navigat...

Either \ or conditions in rules
Is it possible in Outlook 2003 to create a rule with either \ or conditions, eg If the message has certain words in the subject line OR if there are certain words in the body of the message? As far as I can see, you can only create conditions linked with AND. In that scenario, you would need to create two separate rules, each with = the same actions.=20 --=20 Sue Mosher, Outlook MVP Author of Configuring Microsoft Outlook 2003 http://www.turtleflock.com/olconfig/index.htm and Microsoft Outlook Programming - Jumpstart for=20 Administrators, Power Users, and Developers ...

rules based on recipient address
We have one mailbox that has different email addresses that point to it. We have within this mailbox folders. Depending on what email address mail was sent to we want rules to move them into the relevent folder. Outlook and/or Exchange shows the name of the account in the 'to' feild so that our rules do not work as they are based on where the email was sent. how can we get over this? IE main is Internet. Mail sent to web@here.com should go to Internet but then get moved to the 'WEB' folder based on the web@here.com address. But Internet is showing in the recpient field. ...

1.2 to 3.0
Hi All, I've had a look but not found anything on this - what is the deal with licensing 3.0 if you've already got 1.2? Can the 1.2 licenses be used in 3.0 or are we going to have to pay a little extra? Cheers Tom Tom If you have valid Software Assurance cover on the current licensesI think that you will get the new software as part of that. If not I think that you have to buy it from scratch. Pete C "Bouffont" <bouffont@gmail.com> wrote in message news:1121872030.970214.117440@f14g2000cwb.googlegroups.com... > Hi All, > > I've had a look but not...

Problem with Outlook at Work
Hello - We use Outlook with Exchange Server at work (I'm a user). I'm on a laptop. If I connect wirelessly via VPN then start Outlook, all works as expected. But when I go to my desk, disable wireless (and VPN), and go hardwire, while keeping Outlook open, then after Windows reconnects, I get my mail messages but if I try to create a Calendar event, I do not see my availability (ie, I'm always displayed as being free even when I have other appts). I've also learned that others also do not correctly see my availability. But if I look in my Calendar I can clearly see ...

Sent Message Rule
I know this is an Outlook ng. but I'm using Outlook Express and can't seem to create a rule that copies my sent messages to a particular folder. 2 e-mail addresses in one Account. I want to send the sent messages from the Sent Items folder to another. TB The Bear <buck_roggers@hotmail.com> wrote: > I know this is an Outlook ng. but I'm using Outlook Express Then you should ask in an Outlook Express newsgroup. news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6_outlookexpress is one. -- Brian Tillman ...

how do you Combin Percentages (ie 0 to 2 %) in a pie a chart 2007
how do you Combin Percentages (ie 0 to 2 %) in a pie a chart for 2007 ...

Logo On receipt #2
I am unable to print our store logo on to our receipts. It will show in manager but not print in manager. The image is monochromatic B&W. It is under the 20k regulation. It is correctly directed in administrator. It shows in the preview under database – registers - receipt - formats - 40 column - properties – properties. It is listed in the logo filename header and has “” around it. I go to print and no logo on receipt and no space for the logo. It will also not print in Store Operations, nor will it show on the receipt in journal viewer but it will show on the receipt in journal vi...

Color rule
Hi I would like to use colors to change an email when received from 1 of a group of like 60 people. (All 60 senders I would like to color their email when recieved) I am limited by the number of color rules that I am allowed to put into place. I am unable to create one rule for the group of users as well, as I get an error and outlook closes on me. There is probably a very simple script that can be written but I am not that familiar with writing those. I have tried to assign category through a rule on the list of these people, but it will not allow me to upload to the exchange ...

Message Rules
Why don't the message rules work? I keep making messages to block the word Viagra (any combination of spelling variations) and numerous other words, and delete the messages. I have over 400 rule, most about Viagra, and NONE of them are working. What exactly are you specifying? See http://www.insideoe.com/tips/rules.htm The rules are the same in WinMail except they added the junk folder. steve "Darrell Bartels" <Darrell Bartels@discussions.microsoft.com> wrote in message news:3B3A29A3-739A-433A-9A2C-7EF6ED93EA08@microsoft.com... > Why don't the mes...

Error Message. #2
Hello, I am using GP 7.50g3. I have installed the GP into a new notebook that come with Windows Xp SP2 (With all latest Security Patches and updates) and get the following message. I have no problem installing it using the same method previously on other PC. "The Great_plains.vbs project references some objects that cannot be found. These objects are listed in file: C:\MBS\GPS75\Dynamics.txt" What should I be doing to get this issue sorted out. Any help will be greatly appreciated. Thanks William, If its a new installation with no modification of any kind then you can go ...

inactive items #2
Where does RMS store inactive items? I know there should be a report to find them but I can't find the report nevertheless the inactive item. Thanks. -- Elizabeth M. Inactive items are still in the Item table, they just have their "Inactive" field set to true. Most of the item reports include the Inactive field, but do not display it by default and most have a default Filter of "Inactive=False". Just filter for "Inactive = True" instead... Also, in the Inventory Wizard, the last task in the list is "activate Items" - if you use this ...

converting from 2004 to 2006 not working
Hi, everything seems to work fine when 2006 converts my 2004 file. The program starts and the inital Money home page is displayed but then the program hangs and stops responding. Any ideas? ...

OL 2010 search contact not working correctly
In OL 2007 in the "Search Contact" field I could type in the first few characters of a distribution list, press enter and I would be presented with a list of all contacts that started with the characters I typed. In OL 2010 when I type in characters the list I receive does NOT contain all of the contacts (distribution list) that start with the characters I entered. I open my distribution list and noticed that in 2010 it is labeled "Contact Group" and when I open the Contacts folder (e.g. all of my contacts) in a new window and scroll down I don't see the...

How do I set up Server Rule to move Emails to a an Exchange 2007 public Folder?
Dear Exchange people, We are using Exchange 2007 and Outlook 2003 and Outlook 2007. I have emails that come in every day that need to be moved to an Exchange public folder based on words in the emails subject. I set up a rule in Outlook 2003 to move it to the public folder automatically and it usually works when Outlook is open, but I need it to just run on the server and not require Outlook to be open to run it. Would anyone be so kind and friendly as to share with me an example of how to get it to work on the server and not require the Outlook client to process it? Thanks in...

How to Make Entourage Work Correctly
Version: 2008 I can't make my Yahoo! Mail work into Entourage.... I have my University email set up but it wont work for my Yahoo! Mail account... PLEASE HELP! > This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand this format, some or all of this message may not be legible. --B_3342443433_1622767 Content-type: text/plain; charset="ISO-8859-1" Content-transfer-encoding: 8bit On 11/30/09 3:55 PM, in article 59badd92.-1@webcrossing.JaKIaxP2ac0, "Confused1234@officeformac.com" <Confused1234@officeformac.com> wrote: > Ve...

Linking #2
I have 2 tabs in my spreadsheet. the first tab has the following: A B C D 4V 2R 7N 9G On my other tab I would like this to appear without copying and transposing: 4V 2R 7N 9G I have alot of information on the tab so I can't just go into each cell and hit = and then the cell. Thank you Matt, if the data on the first sheet starts in A1 and you want to reproduce it starting in A1 on the second sheet, put this formula in Sheet2, A1 and copy it down: =OFFSET(Sheet1!A$1,0,ROW()-1) -- DDM "DDM's Microsoft Office Tips and Tricks" Visit us at www.ddmcomputing...

Spell check not working????
Can anyone advise why my Word 2007 spell-check wouldn't be working?.... I have checked what and appear to have all settings on...is there some special setti ng I don't know about -- with thanks....mykco See http://sbarnhill.mvps.org/WordFAQs/MasterSpellCheck.htm that will probably cover what you have already checked but hopefully may have further information to get spellchecking working. Hope this helps DeanH "mykco" wrote: > Can anyone advise why my Word 2007 spell-check wouldn't be working?.... I > have checked what and appear to have all ...

public folder #2
Hi We are using Exchange 2K and Outlook 2K client. There are a few public calendars setup up in the public folder. A user with Author permissions is going through a public folder deleting events that were cancelled. Each time she goes into an event, the event gets published to her private calendar along with other users calendars she may have opened at the time. In the past this has never happened. It does not happen on other calendars with the same permission setting. I've search high and low for an answer on knowledge base, tech net, this newsgroup, google searches. Any help is g...

Outlook2003: Display rules disappear (Tools/Organize/Colors/Automatic..)
Hi all, Some help needed re rules created in Tools/Organize/Colors/Automatic..: Those rules disappear randomly and without obvious reason. Some of them move to an other folder, where they are useless. Is there any way to save/restore those rules in order to avoid rekeying everything again and again? Where are they located? Are they accessible? Thanks for your help, Bibif they are stored in views - did you change views on the folder where you lost them? The best way to keep them is to copy the current view or make a new view and set the rules. -- Diane Poremsky [MVP - Outlook] ...

Emulate Out of Office Assistant in a rule?
I want to be able to emulate the OoO assistant in a server side rule, specifically I want it to only reply once to each recipient. Currently we have several customer service and tech support mailboxes that have server side reply rules that reply with a template directing them to our website for support. However, this rule EASILY gets caught up in loops to the point where I have to check it daily and turn off the rule temporarily to break the loop. I would use the Out of office assistant on the mailboxes, but the subject text "Out of Office:" seems to be static which wouldn...

Show open work orders on large screen in shop
I have a customer request that may sound sort of unusual. I am having trouble coming up with words for it so that I can even do a search for a solution! It's not that complex, but I don't know the "right words" to search for a solution. I am working on an Access 2KDB for a manufacturing company. One division does onsite repair. They have multiple crews that are dispatched to various sites to perform the repairs. Currently they use a whiteboard to update status of the jobs. The Access DB has a "Jobs in Work" screen that displays all of the key information that the w...

CDialog::DoModal() (2)
Few days ago I have asked the same question but didn't get any answers. :( This is my problem: I have written plugin for one app and it crashes here: //dlgcore.cpp CDialog::DoModal() { .... if (m_nFlags & WF_CONTINUEMODAL) { // enter modal loop DWORD dwFlags = MLF_SHOWONIDLE; if (GetStyle() & DS_NOIDLEMSG) dwFlags |= MLF_NOIDLEMSG; //It crashes on the line below VERIFY(RunModalLoop(dwFlags) == m_nModalResult); } .... } I belive that possible cause was that I didn't initialized MFC in any way. I have noticed this in my other pro...