is there an issue with this board posting today

I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look like 
anyone has posted to the board since yesterday
0
Utf
1/21/2010 6:14:01 PM
office.misc 2235 articles. 0 followers. Follow

5 Replies
681 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 54

There have seen a few posts to this board today. Are you sure it was this 
one and not one specifically for Word?

-- 
JoAnn Paules
MVP Microsoft [Publisher]
Tech Editor for "Microsoft Publisher 2007 For Dummies"



"Lisa" <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote in message 
news:25110D07-8B3D-401D-99BA-5EBBA1675ED4@microsoft.com...
>I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look 
>like
> anyone has posted to the board since yesterday 


0
JoAnn
1/21/2010 6:37:55 PM
I am seeing quite a bit of posts today.
HOWEVER I posted a message on the 19th at 3:06 pm and it nor replies ever 
showed here.  It is in my sent box and looks good.
Will repost in separate thread.
Mel
"Lisa" <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote in message 
news:25110D07-8B3D-401D-99BA-5EBBA1675ED4@microsoft.com...
>I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look 
>like
> anyone has posted to the board since yesterday 


0
shakey
1/21/2010 7:38:35 PM
Do you mean one with the subject "template won't work"?
If so, you didn't post it here but to
microsoft.public.word.docmanagement

....Alan
--
Alan Edwards, MS MVP Windows - Internet Explorer
http://dts-l.com/index.htm


On Thu, 21 Jan 2010 10:14:01 -0800, in microsoft.public.office.misc,
Lisa <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote:

>I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look like 
>anyone has posted to the board since yesterday
0
Alan
1/21/2010 8:27:12 PM
yes and I know where I posted it, but it didn't show up for 5 hours. 

"Alan Edwards" wrote:

> Do you mean one with the subject "template won't work"?
> If so, you didn't post it here but to
> microsoft.public.word.docmanagement
> 
> ....Alan
> --
> Alan Edwards, MS MVP Windows - Internet Explorer
> http://dts-l.com/index.htm
> 
> 
> On Thu, 21 Jan 2010 10:14:01 -0800, in microsoft.public.office.misc,
> Lisa <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote:
> 
> >I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look like 
> >anyone has posted to the board since yesterday
> .
> 
0
Utf
1/21/2010 9:37:01 PM
With respect...

You will get a far better experience of newsgroups if you use a proper
newsreader instead of that slow and quirky web interface you are
using.

Outlook Express Newsreader-Setting up
http://www.michaelstevenstech.com/outlookexpressnewreader.htm
http://www.microsoft.com/windows2000/community/newsgroups/setup.asp
http://insideoe.tomsterdam.com/resources/communities.htm#setupmsnews
http://rickrogers.org/setupoe.htm

Agent
 http://www.forteinc.com/agent/index.php

....Alan
--
Alan Edwards, MS MVP Windows - Internet Explorer
http://dts-l.com/index.htm

On Thu, 21 Jan 2010 13:37:01 -0800, in microsoft.public.office.misc,
Lisa <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote:

>yes and I know where I posted it, but it didn't show up for 5 hours. 
>
>"Alan Edwards" wrote:
>
>> Do you mean one with the subject "template won't work"?
>> If so, you didn't post it here but to
>> microsoft.public.word.docmanagement
>> 
>> ....Alan
>> --
>> Alan Edwards, MS MVP Windows - Internet Explorer
>> http://dts-l.com/index.htm
>> 
>> 
>> On Thu, 21 Jan 2010 10:14:01 -0800, in microsoft.public.office.misc,
>> Lisa <Lisa@discussions.microsoft.com> wrote:
>> 
>> >I posted a question under word but it isn't showing and it doesn't look like 
>> >anyone has posted to the board since yesterday
>> .
>> 
0
Alan
1/21/2010 10:12:55 PM
Reply:

Similar Artilces:

Format issues
I have created a template in word which I call through a VB script from excel. The excel data is populated in the word every time I run this script. Everything works fine and the data get populated. I have a header in the template which is represents one of the fields in the excel sheet. The header shows the correct linked value for the first 10 pages but then on shows the variable name instead of the value. I have no idea why it does that? can someone help The code is as follows: For iCurrentRow = 1 To iLastRow If ActiveSheet.Range("B" & iCurrentRow...

Outlook issues after Exchange migration
We recently migrated Exchange 5.5 mailboxes to Exchange 2003 on a new domain. This was performed with the exmerge utility in a 2 step process. Now there are 2 issues with Oulook: 1) When a user types a recipient name into the address field, the name autocompletes as normal. But when the mail is sent, a message returns saying it is undeliverable. However, if the user goes into the Contacts folder and from there selects the same user to send a message to, it is successful. 2) If a user shares a calendar, specifying the user with whom to share and the level of permissions, all users in ...

Taskbar issue
Hello All I'm hoping someone can help me with this long-standing problem with both XP and Vista on separate laptops and every computer I've had (except I think Win98). I'm thinking there may be no solution, but what it's worth a try. With both of my machines, I have the taskbar (as well as other toolbars) set out to maximum size - typically half the screen - and to auto hide. (This makes a great program and file launcher) The issue is that the operating system decides it wants open the taskbar on its own from time to time on its own. Various things prompt this, ma...

Outlook Today Calendar View
Is there a way to display another user's folder in an Outlook Today view, with both appointments and tasks displayed together? Thanks, Lynnette ...

GLOBAL AD POSTING
$5 to $50, per Ad Posting. No pay per Click, No Pay per response. Just Post a Ad & Get paid instantly. Post as many Ads you can. Create your own monthly income target. For more details visit http://www.ongoingprofit.com/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=10084 or E-mail us at globaladposting@gmail.com. Call us at +91-9377944133 ...

DST issue
I entered the catalog item: <Feature Name="Item" CatalogItemId="Item:MS:sysgen_timesvc_dst" /> and confirmed that the device has the registry key: HKLM\Software\Microsoft\Clock\AutoDST = 1 But the device still does not automatically adjust for DST. I set the timezone to Pacific, set the time to 3/14/2010 at 1:59AM, waited for one minute...and the time changed to 2:00AM instead of 3:00AM. What am I missing? Thanks. which OS version are you using? have you updated it with the relevant qfes which deal with the changing in DST starting day? -...

Replicated Public Folders now posts not mails
We have recently succesfully installed a replacement exchange server, however all the mail eabled public folders are showing all new mail in as a post rather than an e-mail? This is not really any good for us so was wondering if anyone has any ideas how we can get the folders back to showing new mail as normal e-mails? NB. The folders were replicated from the original server and then removed. There is now only one exchange 2003 sp2 server running on windows 2003 member server sp1. All help much appreciated. Cheers Rich On Tue, 27 Jun 2006 19:26:25 +0100, <Centra@newsgroups.nos...

Outlook/EX Email Issue
I'm running Windows XP with XP Professional. I cannot send email but I can recieve it using Outlook. There error says that Outlook was unable to access the SMTP server. I cannot access my email at HOME through the web email. What I can do is send/recieve email using Outlook Express AND I can access my email through my web email client outside my home. My ISP (SBC) says its not them and I'm somewhat inclined to agree with them? They say I could have a corrupted kernel32.dll file. I have turned off my Norton, deleted my account and set up a new one and re-installed XP professiona...

Extender Install Issues
GP 8.0 Extender install - I'm encountering the following: *Login to GP brings up screen: "Great Plains Extender needs to finish installing. This may take a few minutes". It has an OK button and clicking on this gets you into GP but it comes up everytime. How can we stop this from popping up all the time. *When creating a new Extender Window and I get select the Form, I get the following error: "A remove range operation on table 'PT_User_Defined_Window_Keys' failed accessing SQL data." Procedure or function zDP_EXT40101L_1 has too many arguments spec...

Possible Report Issue
Hi. I'm working on a database for a safety audit. The auditors would like to be able to use some of the tables and subtables as a sort of checklist for the audits. The table/subtable structure is as follows: Topic -->Subtopic -->ProgramArea -->ProgramRequirement I decided to create a report that will output that data. However, the report is only outputting information if there are ProgramRequirements already entered for a given ProgramArea. Is there a way to get it to output the ProgramArea and ProgramRequirement even if blank? Or am I going about th...

Adobe issues
We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are unable to send documents to PDF from GP - the PDF option remains grayed out. We have folowed the KB articles that are available, no success. Do we need to install Adobe 9.0 due to running Windows 7? Is GP 9.0 compatible with Adobe 9? Thank you for any assistance.. Hi Susan, I have a client using Adobe 9 on Windows 7. However, they are on GP 10.0 It is working succesfully. -- Geoff James "Susan" wrote: > We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are ...

Issue with formula is Pivot table
I have the following formula in a pivot table: =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(ISNUMBER(Qtr[-2]),(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) First to the issues that I am experiencing. First, the formula wa originally added as the one below but then updated to the formula abov to correctly reflect what I was trying to accomplish. =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(Qtr[-2]<>0,(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) This issue is the original formula appears in the very first cell o the pivot table and then periodically through out the column. So, yo see ...

Hyperlink Issue #2
I have an issue with hyperlinks. When you click on the hyperlink on a webpage it returns an error stating that the the "item could not be created". Outlook 2000/Windows 2000 ...

Outlook Web Access OWA Issue - Login Prompt for Images
Dear Outlook 2003 / Exchange 2003 Users, Starting over the last two weeks (possibly after an update on the Exchange server), all of my users are starting to encounter the same issue when using Outlook Web Access (using IE6 on XP Pro systems). We have images in our signature block, and now when someone replies using Webmail to an e-mail originally sent via Outlook 2003, a login prompt appears for each image in the e-mail. Every time you cancel the login box, a red x image box appears, until all of the images that should be there are represented by the red x boxes. For the record, this has w...

Batch ID for financial series post
We have a new company that we have been working in for a while and I noticed something when researching an error message. Our Batch ID's in the financial series post for all payables documents only come over as the Source Document type instead of like all of the other type of batches (like inventory) that come over with a Batch ID = Originating TRX Source. For instance, a payables doc comes over with a Batch ID = PMTRX and an inventory batch comes over with a Batch ID = IVADJ00001268 Does anyone know why this is? I have looked through the setup of the company and I cannot ...

Update Issues
Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning off and now stays on but freezes-up. I can’t detect a virus and seems like the Feb. updates are all that has changed. I plan to uninstall them….between freeze-ups, unless someone has a better thought. Thanks >Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My >Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning >off and now stays on but freezes-up. I can�t detect a ...

~ issue
I am currently using Outlook Express 6 and have noticed that for the second time (did a format the first time thinking I had a virus!) that when I have downloaded the 330994 April 2003, Security update for Outlook Express 6 SP1 that anytime I make a change to my address book and reboot I get an icon on my desktop that is named "~" and it basically is my entire address book. Has anyone else experienced this problem and how do I remedy it? Thank you for any help! Sue In reviewing the Outlook Express newsgroups, this is reported as a known issue w/ no fix from Microsoft (report...

Multiple Outlook Mailboxes issues with 3.0
I have a large number of users who have more than one outlook mailboxes, When I open an email from one of the addtional mailboxes, I get an error message that tells me "Only Items in the default Outlook store can be promoted to Microsoft CRM." Does anyone know if this can be worked around?? ...

chkdsk issue
Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it again right away, it does the same thing and finds the sa,e orphaned files. What causes this and how can I correct it? Thank you. On 14 May 2010, five256@NOwhere.com wrote in microsoft.public.windows.vista.general: > Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects > them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it > again right away, it does the same thing and finds the sa,e > orphaned files. What causes...

Payroll Posting Setup
The Payroll Posting Account Setup Window is very confining as far as being able to map to the accounts in your GL. You may have 4 to 5 GL Segments that can represent Co, Division, Fund, Department, Cost Code...etc. Currently you have to try to make the Payroll Department & Position (2 columns) function to handle the 4+ segments. This becomes tricky and labourious to try to make it work. It would be great if the Payroll Posting Accounts would Match the GL Segments if you chose so. This would also need to be defined on the Employee Card as many "segments" you chose. This wo...

RSS Sync issue
Hi, I discovered that Outlook is not syncing all my RSS-Feeds. When i tried to export into an OPML list, the same issue which are not synced are not exported as well. Anyone idea ? Thanks Hans ...

Outlook Today #21
When I open Outlook Today and click on the "customoze outlook today" bar in the upper right portion of the screen nothing happens. How do I fix?? Hi Mickey, The problem you are experiencing with customizing the Outlook Today page is documented in the Knowledge Base article referenced below. Please refer to the KB article for steps on how to resolve this issue. 820575.KB.EN-US OL2000: You Cannot Customize Outlook Today After You Install Critical You can access this article by clicking on the link below. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;820575 Regards, ...

Public Folder Replication issue #3
I have a single domain which is linked across a VPN to two sites. At both sites I have a DC and an Exchange box. The issue I am having is on Server A, I can see and access all public folders, on Server B I cannot see one folder and two other folders have no data. I have checked to ensure they are set up for replication and even in ESM it shows they are "In Sync" or "Local Modified". Any suggestions on how to resolve this would be greatly appreciated. Douglas Hiser In each public folder's properties do you have both servers showing as having replicas? Do yo...

Domain name issue migrating 5.5 to Exchange 2003
We are prepairing to migrate Echange 5.5 to Exchange 2003. This has come up as an issue: Our domain is cornerstone instead of cornerstone.com Our email address is "firstname.lastname@cornerstonegrp.com" instead of: "firstname.lastname@cornerstone.com" ...

Laptop Client Issues
I've got 2 issues with Laptop client: 1. When I open outlook, crm add-in works fine. I close outlook and reopen and I get the cannot load crm functinality error. I open again and it works. If I am in a state where there is an error, I can go to the add-in manager and uncheck crm addin, hit ok, the recheck crm addin and it will connect. This happens when I am online or offline. 2. Outlook hangs synching with exchange server. Sometimes the send/receive finishes and then seems to just hang. If I turn off crm addin, it always works correctly. Anyone else experiencing these iss...