not receiving emails 06-04-10

  • Follow


Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Processor: Intel
Email Client: Exchange

Just a day ago my Entourage stopped receiving emails, although I can check them on our webmail via internet. If I send anything on webmail, or delete it, it will show up in the deleted box or sent items box in Entourage... The send and receive seems to be functioning, it's just not pulling anything in. ideas? brand new mac.
0
Reply ljonson 6/4/2010 9:16:36 PM

<FONT FACE="Calibri, Verdana, Helvetica, Arial"><SPAN STYLE='font-size:12pt'>On 6/4/10 2:16 PM, in article <a href="59bb960a.-1@webcrossing.JaKIaxP2ac0">59bb960a.-1@webcrossing.JaKIaxP2ac0</a>, &quot;<a href="ljonson@officeformac.com">ljonson@officeformac.com</a>&quot; <<a href="ljonson@officeformac.com">ljonson@officeformac.com</a>> wrote:<BR>
<BR>
</SPAN></FONT><BLOCKQUOTE><FONT FACE="Calibri, Verdana, Helvetica, Arial"><SPAN STYLE='font-size:12pt'>Exchange Just a day ago my Entourage stopped receiving emails, although I can check them on our webmail via internet. If I send anything on webmail, or delete it, it will show up in the deleted box or sent items box in Entourage... The send and receive seems to be functioning, it's just not pulling anything in. ideas? brand new mac.<BR>
</SPAN></FONT></BLOCKQUOTE><FONT FACE="Calibri, Verdana, Helvetica, Arial"><SPAN STYLE='font-size:12pt'><BR>
Right click on the Inbox and select &quot;Synchronize now&quot;. If that fails, select Folder properties and empty the cache.<BR>
<BR>
-- <BR>
Diane Ross, Microsoft Mac MVP<BR>
Entourage Help Page &nbsp;&nbsp;<<a href="http://">http://</a>www.entourage.mvps.org/><BR>
Entourage Help Blog &nbsp;<<a href="http://">http://</a>blog.entourage.mvps.org/><BR>
YouTalk <<a href="http://tinyurl.com/bzcrjy">http://tinyurl.com/bzcrjy</a>> <-- Entourage mailing list<BR>
Twitter: follow <<a href="http://twitter.com/entouragehelp">http://twitter.com/entouragehelp</a>><BR>
</SPAN></FONT>
0
Reply Diane_Ross_MVP 6/4/2010 9:44:03 PM


emptying the cache worked! THANKS!!
0
Reply ljonson 6/4/2010 9:49:37 PM

PERFECT!
0
Reply ljonson 6/4/2010 9:52:48 PM

3 Replies
436 Views

(page loaded in 0.038 seconds)

10/22/2014 12:10:06 PM


Reply: