Any issues with Exchange Server in BDC after migration?

Hi

I want to migrate NT4 domain to AD2003 domain.  Using ADMT 2.0, I should be able migrate user and computer accounts easily.  However, my main concern is our Exchange Server 5.5, which is acting as part of a larger Exchange Organization.  I am unable to use Exchange Directory Migration Wizard in ADMT 2.0, as it kept telling me my credentials are wrong or no permission, even though I entered an account with Permission Rights.  The Exchange mailboxes are still authenticated against the NT4 domain.  However, I migrated a test user and machine account account.  I could still access the mailbox after disabling the test user account in NT4.  So if I migrate all users and computers, can I decommission my PDC and leave the Exchange Server 5.5 cum BDC running as per normal?  Will there be any impact?  Or can I demote Exchange Server (BDC) to a member server using UPromote, and join it to AD2003 domain and still decommission my PDC

Kindly advise.  Thanks

0
anonymous (74722)
1/12/2004 9:51:05 AM
exchange.admin 57650 articles. 2 followers. Follow

0 Replies
306 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 37

Reply:

Similar Artilces:

event ID 9153 Microsoft Exchange System Attendant reported an erro
Guys I am receiving 9153, Microsoft Exchange System Attendant reported an error '0xc00706fc', when setting DS notification source MSExchangeSA I am not in mixed mode Exchange envorinmed, Native mode clustered exc 2003 server, active passive. we did not have any domain controller demoded, whic was primary internal DNS for the exchange server. our smtp q is clear, Exchange boxes are able to locate the DNS and GC servers, MsexchangeDSAaccess is showing all the servers are succesfully discovered. We are receiving 8213 along with this error, MSExchangeFBPublish, "System At...

Format issues
I have created a template in word which I call through a VB script from excel. The excel data is populated in the word every time I run this script. Everything works fine and the data get populated. I have a header in the template which is represents one of the fields in the excel sheet. The header shows the correct linked value for the first 10 pages but then on shows the variable name instead of the value. I have no idea why it does that? can someone help The code is as follows: For iCurrentRow = 1 To iLastRow If ActiveSheet.Range("B" & iCurrentRow...

removing failed exchange server
We have an old Exchange 2000 box where most users are currently. We have a new Exchange 03 cluster where a few users reside. About 6 months ago there was an attempt to migrate some users over to a different Exchange 03 box, then a harware failure struck. That Exchange box need to be removed completely. I have gone through the steps in KB 822931. If you go into system manager you can still see the server listed under servers. Is there anything else I need to do before removing Exchange from the box? Brandon Use Adsiedit to look in the configuration container of AD under services. B...

Outlook issues after Exchange migration
We recently migrated Exchange 5.5 mailboxes to Exchange 2003 on a new domain. This was performed with the exmerge utility in a 2 step process. Now there are 2 issues with Oulook: 1) When a user types a recipient name into the address field, the name autocompletes as normal. But when the mail is sent, a message returns saying it is undeliverable. However, if the user goes into the Contacts folder and from there selects the same user to send a message to, it is successful. 2) If a user shares a calendar, specifying the user with whom to share and the level of permissions, all users in ...

Taskbar issue
Hello All I'm hoping someone can help me with this long-standing problem with both XP and Vista on separate laptops and every computer I've had (except I think Win98). I'm thinking there may be no solution, but what it's worth a try. With both of my machines, I have the taskbar (as well as other toolbars) set out to maximum size - typically half the screen - and to auto hide. (This makes a great program and file launcher) The issue is that the operating system decides it wants open the taskbar on its own from time to time on its own. Various things prompt this, ma...

Can not run report after install frontpage server extension
Hi all, I have a problem with can not run report install frontpage server extension. The error msg display as below. System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: The permissions granted to user 'LOCUS-CRM\IUSR_LOCUS-CRM' are insufficient for performing this operation. ---> Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.Utilities.AccessDeniedException: The permissions granted to user 'LOCUS-CRM\IUSR_LOCUS-CRM' are insufficient for performing this operation. --- End of inner exception stack trace --- at Microsoft.ReportingServices...

Exchange is not available
None of my users can access exchange for my LAN. They can ping the server and browse it's share folder and are also able to browse the Internet. When I dial in, I'm able to launch Outlook but non of my users can run outlook. Thanks, Rafael Dominguez "Rafael Dominguez" <rafael@hotmail.com> wrote in message news:u6C5uLx7DHA.1040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl... > None of my users can access exchange for my LAN. They can ping the server > and browse it's share folder and are also able to browse the Internet. > > When I dial in, I'm able to launch Outlook...

How to show all room resources Outlook 2007
I currently have an Exchange 2003 Environment with Outlook 2007 clients. We have several accounts setup as resources and the auto accept agent enabled and accounts are configured as resources. We have about a dozen configured. In Outlook 2007, when I select CALENDAR, and then, PLAN A MEETING, I want all users to be able to see all the room resources once they open up the PLAN A MEETING window. Currently you would have to schedule a meeting, then at the bottom select the RESOURCES button to add the resource to the PLAN A MEETING window. I want all users to be able to see ALL the r...

Any way to manage Exchange 2003 from an x64 machine
Is there any way to install the Exchange admin tools, or even just the extension for AD users & computers, on an x64 PC or server? Thanks On Sat, 8 Jul 2006 12:51:49 +0100, "Peter Lawton" <devnull@fakedomain> wrote: >Is there any way to install the Exchange admin tools, or even just the >extension for AD users & computers, on an x64 PC or server? > >Thanks > Not supported. you can install virtual server and a 32bit VM and manage it from there. ;) "Andy David - MVP" <adavid@pleasekeepinngcheesebucket.com> wrote in message news...

DST issue
I entered the catalog item: <Feature Name="Item" CatalogItemId="Item:MS:sysgen_timesvc_dst" /> and confirmed that the device has the registry key: HKLM\Software\Microsoft\Clock\AutoDST = 1 But the device still does not automatically adjust for DST. I set the timezone to Pacific, set the time to 3/14/2010 at 1:59AM, waited for one minute...and the time changed to 2:00AM instead of 3:00AM. What am I missing? Thanks. which OS version are you using? have you updated it with the relevant qfes which deal with the changing in DST starting day? -...

Outlook/EX Email Issue
I'm running Windows XP with XP Professional. I cannot send email but I can recieve it using Outlook. There error says that Outlook was unable to access the SMTP server. I cannot access my email at HOME through the web email. What I can do is send/recieve email using Outlook Express AND I can access my email through my web email client outside my home. My ISP (SBC) says its not them and I'm somewhat inclined to agree with them? They say I could have a corrupted kernel32.dll file. I have turned off my Norton, deleted my account and set up a new one and re-installed XP professiona...

Extender Install Issues
GP 8.0 Extender install - I'm encountering the following: *Login to GP brings up screen: "Great Plains Extender needs to finish installing. This may take a few minutes". It has an OK button and clicking on this gets you into GP but it comes up everytime. How can we stop this from popping up all the time. *When creating a new Extender Window and I get select the Form, I get the following error: "A remove range operation on table 'PT_User_Defined_Window_Keys' failed accessing SQL data." Procedure or function zDP_EXT40101L_1 has too many arguments spec...

Adding an exchange email adress
Hi! Is it possible to add an email adress that will not be visible in the exchange server / active directory when my user click on the "TO:" button? I have tried to creat a contact, a new user in the activie directory but it's always showin up in the list? Thanks Jean-Seb Yes, go into the properties of the contact or mailbox.. Go to the Advanced tab. There is a 'Hide from address book' checkbox. -- Michael Barta [MSFT] Microsoft Exchange Support Please do not send e-mail directly to this alias. This alias is for newsgroup purposes only. This posting is provide...

Exchange 5.5 trying to deliver email via fax modem
I have recently conducted an install of Exchange 5.5 SP4 after rebuilding a failed server. I had been administering the server for a short time before the HDD failure, however I am not as familiar with 5.5 as I am with the later incarnations. The server is running Windows 2000 Server with all of the applicable service packs. I performed a basic installation, applied the service packs, imported the directory and merged in the mailboxes. The server is even capable of receiving email as it had previously. However, when a user attempts to send an email, be it addressed internally or extern...

Possible Report Issue
Hi. I'm working on a database for a safety audit. The auditors would like to be able to use some of the tables and subtables as a sort of checklist for the audits. The table/subtable structure is as follows: Topic -->Subtopic -->ProgramArea -->ProgramRequirement I decided to create a report that will output that data. However, the report is only outputting information if there are ProgramRequirements already entered for a given ProgramArea. Is there a way to get it to output the ProgramArea and ProgramRequirement even if blank? Or am I going about th...

Problems installing Exchange 2003 SP2 on FE Server
Hi, I'm trying to install SP2 for Exchange 2003 on our Front end server. I messed up and installed it on our back end server first without any problems. I'm trying to install it on our frontend server now because I realized that our users are having display problems when trying to connect to their mailboxes using OWA. I checked the hotfix requirements for SP2 and have installed them. But when I try to run the executable I get an error telling me to check the eventlog.txt but it doesn't really say much. I searched for a while and found a few suggestions such as checking the re...

Disable ability to create folders in Exchange
Our corperate office has implemented a new document retention policy. Part of the policy requires users to contact the IT department if they want a new folder created in their Exchange mailbox (Each folder must have a retention policy setup by the IT dept using Symantec Enterprise Vault). We have been told that we have to come up with a way to disable our users ability to create folders in their mailboxes. I was wondering if anybody has any ideas on how to set this type of security on Exchange. I can't see how to do it via "Mailbox Rights". Thanks for the help. I'...

Adobe issues
We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are unable to send documents to PDF from GP - the PDF option remains grayed out. We have folowed the KB articles that are available, no success. Do we need to install Adobe 9.0 due to running Windows 7? Is GP 9.0 compatible with Adobe 9? Thank you for any assistance.. Hi Susan, I have a client using Adobe 9 on Windows 7. However, they are on GP 10.0 It is working succesfully. -- Geoff James "Susan" wrote: > We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are ...

rpc server not available by re-associating mailbox account
hi i have an exchange 2003 in a windows 2003 child domain. we have a branch office, it had windows NT4 and now it was upgraded from NT to windows 2003 als child domain in our forest (now trust between our domains) Before this,we create account and mailbox for people of this domain in our Domain (no trust betwen us) in order to use Exchange (dual account ,one by us to have an mailbxo with it and one local in their domain) Now i dont need anymore to have this and i want to associate the local AD-account instead of the account we created in our domain with the mailbox. so i thougt follow...

Exchange 2003 Error 3018
Hi I have getting an error code 3018 (5.4.0) and just can`t resolve it. have checked my DNS and its running , have installed service pack 1 an all other updates. I am fairly new to exchange 2003 so any help would be greatl appreciated thanks A non-delivery report with a status code of 5.4.0 was generated fo recipient rfc822;hongbin@mail.san-neng.com.tw (Message-ID <ZCNQGCTOQNZBYHHKIVGB@ms17.url.com.tw>). Causes: This message indicates a DNS problem or an IP addres configuration problem Solution: Check the DNS using nslookup or dnsq. Verify the IP addres is in IPv4 literal for...

Issue with formula is Pivot table
I have the following formula in a pivot table: =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(ISNUMBER(Qtr[-2]),(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) First to the issues that I am experiencing. First, the formula wa originally added as the one below but then updated to the formula abov to correctly reflect what I was trying to accomplish. =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(Qtr[-2]<>0,(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) This issue is the original formula appears in the very first cell o the pivot table and then periodically through out the column. So, yo see ...

Outlook Web Access OWA Issue - Login Prompt for Images
Dear Outlook 2003 / Exchange 2003 Users, Starting over the last two weeks (possibly after an update on the Exchange server), all of my users are starting to encounter the same issue when using Outlook Web Access (using IE6 on XP Pro systems). We have images in our signature block, and now when someone replies using Webmail to an e-mail originally sent via Outlook 2003, a login prompt appears for each image in the e-mail. Every time you cancel the login box, a red x image box appears, until all of the images that should be there are represented by the red x boxes. For the record, this has w...

Hyperlink Issue #2
I have an issue with hyperlinks. When you click on the hyperlink on a webpage it returns an error stating that the the "item could not be created". Outlook 2000/Windows 2000 ...

How do I use a server name in an Excel chart file path?
Currently, I have a chart in my open workbook that was copied from an external workbook and I have changed all the file locations to match where the data is coming from in the original workbook. However, the source file is on a shared network drive on a server that is mapped under different names on each machine on the network. I have tried changing the links to the standard '\\server\drive\directory' format as shown below, but to no avail. The chart 'source data' dialog boxes do not allow this and say the "Reference is not valid. Reference must be to an open wo...

Update Issues
Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning off and now stays on but freezes-up. I can’t detect a virus and seems like the Feb. updates are all that has changed. I plan to uninstall them….between freeze-ups, unless someone has a better thought. Thanks >Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My >Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning >off and now stays on but freezes-up. I can�t detect a ...