Issue Bulk mention in Subject line with Quick campaign

We have started to Bulk email and all going well in version 4.0. However when 
we received a reply from the customers, the subject indicated [Bulk] This 
looks very unprofessional and unpersonal to our idea. Any ideas how to 
disable this mention of "Bulk" when sending mails through Quick Campaigns.  
Haven't tried yet with Regular Campaigns but would assume same is taking 
place..
Any ideas would be greatly appreciated!
0
JS1 (36)
10/25/2009 11:59:01 PM
crm 35858 articles. 1 followers. Follow

1 Replies
556 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 34

Hi JS,

If you have the tracking token enabled, crm will just add the tracking token 
at the end on the subject. Otherwise, the subject will not be changed.

Can you provide a sample of the subject with the "[Bulk]" string?

Regards,
emon

"JS" wrote:

> We have started to Bulk email and all going well in version 4.0. However when 
> we received a reply from the customers, the subject indicated [Bulk] This 
> looks very unprofessional and unpersonal to our idea. Any ideas how to 
> disable this mention of "Bulk" when sending mails through Quick Campaigns.  
> Haven't tried yet with Regular Campaigns but would assume same is taking 
> place..
> Any ideas would be greatly appreciated!
0
emon (13)
10/28/2009 9:28:01 AM
Reply:

Similar Artilces:

Format issues
I have created a template in word which I call through a VB script from excel. The excel data is populated in the word every time I run this script. Everything works fine and the data get populated. I have a header in the template which is represents one of the fields in the excel sheet. The header shows the correct linked value for the first 10 pages but then on shows the variable name instead of the value. I have no idea why it does that? can someone help The code is as follows: For iCurrentRow = 1 To iLastRow If ActiveSheet.Range("B" & iCurrentRow...

Outlook issues after Exchange migration
We recently migrated Exchange 5.5 mailboxes to Exchange 2003 on a new domain. This was performed with the exmerge utility in a 2 step process. Now there are 2 issues with Oulook: 1) When a user types a recipient name into the address field, the name autocompletes as normal. But when the mail is sent, a message returns saying it is undeliverable. However, if the user goes into the Contacts folder and from there selects the same user to send a message to, it is successful. 2) If a user shares a calendar, specifying the user with whom to share and the level of permissions, all users in ...

Taskbar issue
Hello All I'm hoping someone can help me with this long-standing problem with both XP and Vista on separate laptops and every computer I've had (except I think Win98). I'm thinking there may be no solution, but what it's worth a try. With both of my machines, I have the taskbar (as well as other toolbars) set out to maximum size - typically half the screen - and to auto hide. (This makes a great program and file launcher) The issue is that the operating system decides it wants open the taskbar on its own from time to time on its own. Various things prompt this, ma...

Last Date Included in Campaign disappear
When you include a customer (contact or company) in a campaign, on the admin tab against a contact or copmany and there is a field there called Last Date Included in Campaign, CRM is supposed to update a field against their record (last date included in campaign). For some reason this field does not appear to be updated on the crm system. If any body has any idea about this problem, please reply. Thanks Shakil Khan ...

DST issue
I entered the catalog item: <Feature Name="Item" CatalogItemId="Item:MS:sysgen_timesvc_dst" /> and confirmed that the device has the registry key: HKLM\Software\Microsoft\Clock\AutoDST = 1 But the device still does not automatically adjust for DST. I set the timezone to Pacific, set the time to 3/14/2010 at 1:59AM, waited for one minute...and the time changed to 2:00AM instead of 3:00AM. What am I missing? Thanks. which OS version are you using? have you updated it with the relevant qfes which deal with the changing in DST starting day? -...

Outlook/EX Email Issue
I'm running Windows XP with XP Professional. I cannot send email but I can recieve it using Outlook. There error says that Outlook was unable to access the SMTP server. I cannot access my email at HOME through the web email. What I can do is send/recieve email using Outlook Express AND I can access my email through my web email client outside my home. My ISP (SBC) says its not them and I'm somewhat inclined to agree with them? They say I could have a corrupted kernel32.dll file. I have turned off my Norton, deleted my account and set up a new one and re-installed XP professiona...

Extender Install Issues
GP 8.0 Extender install - I'm encountering the following: *Login to GP brings up screen: "Great Plains Extender needs to finish installing. This may take a few minutes". It has an OK button and clicking on this gets you into GP but it comes up everytime. How can we stop this from popping up all the time. *When creating a new Extender Window and I get select the Form, I get the following error: "A remove range operation on table 'PT_User_Defined_Window_Keys' failed accessing SQL data." Procedure or function zDP_EXT40101L_1 has too many arguments spec...

Possible Report Issue
Hi. I'm working on a database for a safety audit. The auditors would like to be able to use some of the tables and subtables as a sort of checklist for the audits. The table/subtable structure is as follows: Topic -->Subtopic -->ProgramArea -->ProgramRequirement I decided to create a report that will output that data. However, the report is only outputting information if there are ProgramRequirements already entered for a given ProgramArea. Is there a way to get it to output the ProgramArea and ProgramRequirement even if blank? Or am I going about th...

Adobe issues
We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are unable to send documents to PDF from GP - the PDF option remains grayed out. We have folowed the KB articles that are available, no success. Do we need to install Adobe 9.0 due to running Windows 7? Is GP 9.0 compatible with Adobe 9? Thank you for any assistance.. Hi Susan, I have a client using Adobe 9 on Windows 7. However, they are on GP 10.0 It is working succesfully. -- Geoff James "Susan" wrote: > We are running GP 9.0, using Windows 7, just installed Adobe 8.0 and are ...

Issue with formula is Pivot table
I have the following formula in a pivot table: =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(ISNUMBER(Qtr[-2]),(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) First to the issues that I am experiencing. First, the formula wa originally added as the one below but then updated to the formula abov to correctly reflect what I was trying to accomplish. =IF(ISBLANK(Qtr[-1]),IF(Qtr[-2]<>0,(Qtr[-2]*-0.08)+Qtr[-2], "),IF(ISBLANK(Qtr[-2]),0,Qtr[-1])) This issue is the original formula appears in the very first cell o the pivot table and then periodically through out the column. So, yo see ...

Hyperlink Issue #2
I have an issue with hyperlinks. When you click on the hyperlink on a webpage it returns an error stating that the the "item could not be created". Outlook 2000/Windows 2000 ...

Outlook Web Access OWA Issue - Login Prompt for Images
Dear Outlook 2003 / Exchange 2003 Users, Starting over the last two weeks (possibly after an update on the Exchange server), all of my users are starting to encounter the same issue when using Outlook Web Access (using IE6 on XP Pro systems). We have images in our signature block, and now when someone replies using Webmail to an e-mail originally sent via Outlook 2003, a login prompt appears for each image in the e-mail. Every time you cancel the login box, a red x image box appears, until all of the images that should be there are represented by the red x boxes. For the record, this has w...

e-mail filtering by subject
Hi, I had a problem today with an e-mail sent by one of our employee to the whole GAL. It was one of those stupid e-mails that ask you to forward it to another 10 people otherwise something bad will happen to you... And of course people started sending it to each other creating a mess. Is there a way to filter out e-mails by the subject line - at the Exchange server level? I know we can do it by sender, domain, recipient but I didn't find a way to do it by subject. At this point I am talking more about inside filtering (within the Exchange infrastructure) as opposed of in/outbound...

Update Issues
Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning off and now stays on but freezes-up. I can’t detect a virus and seems like the Feb. updates are all that has changed. I plan to uninstall them….between freeze-ups, unless someone has a better thought. Thanks >Has anyone experienced any problems with XP Pro updates sent in Feb.? My >Lenovo T61p has performed flawlessly for 2+years but suddenly started turning >off and now stays on but freezes-up. I can�t detect a ...

Plot Line in data table
I have a table of data 8 9 10 11 12 13 14 15 1.00 28 32 35 40 47 59 71 82 1.50 42 47 53 60 71 88 106 123 2.00 56 63 70 80 94 115 141 184 2.50 70 79 83 100 115 147 176 206 3.00 84 95 105 120 141 176 212 247 3.50 98 111 125 140 165 206 247 288 4.00 112 128 140 160 188 235 282 329 4.50 126 142 158 180 212 265 317 370 5.00 140 158 175 201 236 294 353 411 5.50 154 174 193 221 259 323 388 452 6.00 168 189 211 241 283 353 423 493 I want to be able to plot a line through this for a specific value. Is this possible. eg if i wa...

~ issue
I am currently using Outlook Express 6 and have noticed that for the second time (did a format the first time thinking I had a virus!) that when I have downloaded the 330994 April 2003, Security update for Outlook Express 6 SP1 that anytime I make a change to my address book and reboot I get an icon on my desktop that is named "~" and it basically is my entire address book. Has anyone else experienced this problem and how do I remedy it? Thank you for any help! Sue In reviewing the Outlook Express newsgroups, this is reported as a known issue w/ no fix from Microsoft (report...

What's the Best Approach to Show a Simple Line Graph and Summary Data?
All, I have an Excel worksheet that reads data from a DB and an ini file and performs some calculations on it. The ultimate goal is to show Weekly/Monthly/Yearly goals and progress to goals, both in a table of numbers and in a simple line graph. In the spreadsheet, I use some "Excel-Centric" formulas like SumIf, Month, Week, Year, etc. I would like to get this "creation" out of Excel and into either a Windows Forms Application or an ASP.Net page. I can't purchase any 3rd party controls. Any suggestions as to what the most straightforward path would b...

Multiple Outlook Mailboxes issues with 3.0
I have a large number of users who have more than one outlook mailboxes, When I open an email from one of the addtional mailboxes, I get an error message that tells me "Only Items in the default Outlook store can be promoted to Microsoft CRM." Does anyone know if this can be worked around?? ...

How do I break URL address over two lines?
I am trying to enter website addresses into footnotes and Word automatically forces the footnote onto a separate line. I need to conform to certain aditing requirements and want the url to start right after the citation and continue on to however many lines are necessary, but not leave a gap because it starts the url on a separate line in the footnote. Help please. In the edit hyperlink dialog, put the URI in both the Address and Text-to- display boxes. That way you can use a space or linebreak to wrap the display text to the next line without affecting the hyperlink ability. Hyp...

chkdsk issue
Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it again right away, it does the same thing and finds the sa,e orphaned files. What causes this and how can I correct it? Thank you. On 14 May 2010, five256@NOwhere.com wrote in microsoft.public.windows.vista.general: > Whenever I run chkdsk /r, it finds quite a few errors and corrects > them. An example is a lot of orphaned files. Then, if I run it > again right away, it does the same thing and finds the sa,e > orphaned files. What causes...

RSS Sync issue
Hi, I discovered that Outlook is not syncing all my RSS-Feeds. When i tried to export into an OPML list, the same issue which are not synced are not exported as well. Anyone idea ? Thanks Hans ...

Number of Lines on SOP Picking Ticket Order Entered Form
Does anyone know how to accurately print the total number of lines on a picking ticket somewhere on the form? We tried adding the item number field to the page footer, and setting the field type to count, and it gives you double the number of lines on the report. This is most likely because we have 2 different sites for our items. We also tried dividing this number by 2 in a calculated field, but receive the error "Incompatible Operands" when trying to print. If anyone knows a way to get the number of lines, or how to divide the number we're getting by 2, it would be a...

Public Folder Replication issue #3
I have a single domain which is linked across a VPN to two sites. At both sites I have a DC and an Exchange box. The issue I am having is on Server A, I can see and access all public folders, on Server B I cannot see one folder and two other folders have no data. I have checked to ensure they are set up for replication and even in ESM it shows they are "In Sync" or "Local Modified". Any suggestions on how to resolve this would be greatly appreciated. Douglas Hiser In each public folder's properties do you have both servers showing as having replicas? Do yo...

Domain name issue migrating 5.5 to Exchange 2003
We are prepairing to migrate Echange 5.5 to Exchange 2003. This has come up as an issue: Our domain is cornerstone instead of cornerstone.com Our email address is "firstname.lastname@cornerstonegrp.com" instead of: "firstname.lastname@cornerstone.com" ...

Laptop Client Issues
I've got 2 issues with Laptop client: 1. When I open outlook, crm add-in works fine. I close outlook and reopen and I get the cannot load crm functinality error. I open again and it works. If I am in a state where there is an error, I can go to the add-in manager and uncheck crm addin, hit ok, the recheck crm addin and it will connect. This happens when I am online or offline. 2. Outlook hangs synching with exchange server. Sometimes the send/receive finishes and then seems to just hang. If I turn off crm addin, it always works correctly. Anyone else experiencing these iss...