install CRM domain account problem - 165613

Hi, I am trying to install MS CRM 1.2 on a W2K3 server. I am already
logged into the W2K3 box as a domain admin (and the domain admins is
already a member of the local admin group as well) BUT I still get this
error!

---------------------------
Microsoft CRM Server Setup
---------------------------
You must be a member of the Domain Admins group to install Microsoft
CRM.
Make sure that this computer is joined to the domain and you are logged
on
with a domain administrator account.

-----

My domain controller is a W2K box. Any idea why Windows keeps giving me
this error when I am already complying??? Thanks!!

Dev

0
devdev2g2
11/13/2005 9:45:21 AM
crm 35858 articles. 1 followers. Follow

2 Replies
462 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 58

devdev2g2@yahoo.com =D0=BF=D0=B8=D1=81=D0=B0=D0=BB(=D0=B0):

> Hi, I am trying to install MS CRM 1.2 on a W2K3 server. I am already
> logged into the W2K3 box as a domain admin (and the domain admins is
> already a member of the local admin group as well) BUT I still get this
> error!
>
> ---------------------------
> Microsoft CRM Server Setup
> ---------------------------
> You must be a member of the Domain Admins group to install Microsoft
> CRM.
> Make sure that this computer is joined to the domain and you are logged
> on
> with a domain administrator account.
>
> -----
>
> My domain controller is a W2K box. Any idea why Windows keeps giving me
> this error when I am already complying??? Thanks!!
>
> Dev

Do you have a solution =D1=89=D0=B0 this problem? I'm have such message:(

0
Wolf
11/24/2005 1:08:58 PM
devdev2g2@yahoo.com =D0=BF=D0=B8=D1=81=D0=B0=D0=BB(=D0=B0):

> Hi, I am trying to install MS CRM 1.2 on a W2K3 server. I am already
> logged into the W2K3 box as a domain admin (and the domain admins is
> already a member of the local admin group as well) BUT I still get this
> error!
>
> ---------------------------
> Microsoft CRM Server Setup
> ---------------------------
> You must be a member of the Domain Admins group to install Microsoft
> CRM.
> Make sure that this computer is joined to the domain and you are logged
> on
> with a domain administrator account.
>
> -----
>
> My domain controller is a W2K box. Any idea why Windows keeps giving me
> this error when I am already complying??? Thanks!!
>
> Dev

Do you have a solution of this problem? I'm have such message:(

0
Wolf
11/24/2005 1:09:06 PM
Reply:

Similar Artilces:

Problem printing excel sheet with a browser
I have a worksheet that I want others read and print via their I browser. This worksheet consist of just one page and I have saved th worksheet as .htm and it looks perfect in the browser. But when I wan to print it with the IE browser, it tooks 4 pages, all excel formattin are lost, no footer. How can I fix this ? Thank you all. mis2OO -- Message posted from http://www.ExcelForum.com ...

RE-Installing
I have a question..I have a client and they want us to test things on a machine beofre he moves it out into the lanes... is there a way that I can install on a machine thats not going to be a lane for testing purposes then be able to transfer it to a lane with no problems? I think you just need to get the demo version first for testing "Angelique" <Angelique@discussions.microsoft.com> wrote in message news:D134D852-6149-4027-9399-66A5BA4B06D9@microsoft.com... >I have a question..I have a client and they want us to test things on a > machine beofre he moves it out ...

Outlook 2000 upgrade problems
I'm currently on Outlook 2000 SP-3 (9.0.0.6627), (but Belarc says I've still got v 9.0.6604) having installed a proffered "improvement" from Microsoft. I can see several changes, including a) an inability now to display new address book entries in the form "Smith, John" rather than John Smith; and b) an inability to send emails from any of my mailboxes - it now insists on sending from my default mailbox on behalf of the other mailbox. Can anyone advise whether, and how, I can revert to the previous version? Thanks in anticipation ...

Transaction Report for All accounts and All Dates crashes
When I try to run a transaction report for ALL accounts and ALL dates, the report crashes and reverts back o the default customization. Was there a question here or is this a bug report? If you are looking for a solution, I think you will find that the binary search method defined in http://umpmfaq.info/faqdb.php?q=104 will lead you to a problem with a specific transaction. msmoney -s or salv MAY fix it. Other tricks like moving all transactions except a problem one to another account and then deleting the problem account may be where you get to. "Alan Guggenheim" <anonym...

Also Can't Install Latest Update
Version: 2008 Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard) Processor: Intel I'm using a registered version of Office 2008, version shows 12.0.0. Have been trying to install the latest patch 12.1.0 with no success. It sits for ages on the 'examining additional volumes' stage (there are no additional volumes) and then eventually puts the red exclamation mark on my disk with the note, "..a version of the software required is not on this computer.." I have tried the Autoupdater and the standalone download. Have tried with nothing else running (shift key held whilst logging-in)...

Failed to install: Business Data Lookup Snap-in for CRM 3.0
Hi, I went through the Installation wizard without errors or warnings. The Business Data Lookup Snap-in for Microsoft CRM toolbar does not appear in Word or Excel. I have tried to do as was instructed in readme-file, but it wont help. I should click View -> Toolbars -> Business Data Lookup Snap-in for Microsoft CRM, but the toolbar is the same than before (no Business Data Lookup). Any ideas???? -Sam- ...

How to tell what Updates have been Installed?
I just tried the Microsoft AutoUpdate and it says there are no updates for your software at this time. I then clicked on the "View Installed Update" button and shows no history. Just blank page. My Entourage version is 12.0.1 and I think this is the current version. Should the 12.0.0 to 12.0.1 update be displayed on the installed updates page? How can this update be added to the blank installed updates page? There were some issues with 12.0.1, obviously--it doesn't show on my machine either. I don't know for sure, but I would expect that 12.1 will be a combo updater...

Value Pak Installer
Does anyone know how I would access Value Pak installer for Mac Office X? Can it be downloaded from the Microsoft web site, and if so, where? Thanks. On 3/6/04 6:59 am, in article 176a901c4492f$f578ed10$a301280a@phx.gbl, "Brian" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote: > Does anyone know how I would access Value Pak installer for Mac Office X? > > Can it be downloaded from the Microsoft web site, and if so, where? > > Thanks. For Office vX, the value pack is on the installation CD. For Office 2004, there is no separate value pack. -- Barry Wainwrigh...

My IMAP account in Outlook Express connecting to Exchange Server always fails but same account in Outlook always works
Experts, Running Windows Server 2003 SP1. Exchange SP2. IMAP account in Outlook Express connecting to Exchange Server always fails but same account in Outlook always works. Error below: Logon failure: unknown user name or bad password. Configuration: Account: Director Server: Server1 User name: AD\Director Protocol: IMAP Port: 143 Secure(SSL): 0 Code: 800cccd1 I realize the workaround is domain/username/alias for the Outlook Express username. That still fails. I even made the alias the same as the username. Also fails. This very same workstation can access the...

Macro problems
Hi I am trying to record a simple macro where if I press alt+d the location moves 7 "page down" key strokes - about 100 rows. However when I record the macro it resorts back to the line number that my macro originally ended up at 7 keystrokes from the top., even if I am 1500 lines down. How can I resolve this? With thanks Stephen (My apologies if this is duplicated as I cannot see the original post after 12 hours) When you record a macro, Excel picks up all the details: where is the cell pointer located, etc, and assumes you want to replicate that each time. Mos...

Is CRM a good tool for marketing list management?
In conversation, the question came up on whether or not CRM is a good tool for marketing list management. One of the main concerns is that the by loading hundreds of accounts and thousands of contacts into the database, performance will degrade. (Currently we have about 360 companies and about 800 contacts.) -- Med On May 23, 3:39 pm, Medardo Lacayo <MedardoLac...@discussions.microsoft.com> wrote: > In conversation, the question came up on whether or not CRM is a good tool > for marketing list management. One of the main concerns is that the by > loading hundreds of ac...

When creating an account it does not appear
Hello I have an Vista home premium version sp2 . I just restored everything back to factory setting and just now done all the updates . I am tryiny to set up email accounts under Window Mail . My problem is after I have entfhe accountor ter all the data to be active I don't get a email folder for this account , nothing show up but yet all the server / data info is correct it just doesn't appear in Windows Mail program , how can I correct this ? Thanks "gladd8tor" <gladd8tor@discussions.microsoft.com> wrote in message news:AB49C30A-FDCD-4587-A7BD-7...

Problem with outlook 2002 rules wizard
Hello there. I'm having a problem with an automatic rule which I have created in the Outlook 2002 rules wizard. We have Symantec Filtering for Exchange and also Symantec Anti Virus for SMTP gateways installed on our SBS 2000. The email notification messages that are automatically generated by the anti virus system when a virus is detected in incoming email messages have become a real hinderance. We started to try to move these notification messages out of the users inboxes by creating a rule to pick out any message with "quarantined attachment" in the message header and move i...

Unable to access different views within CRM
My client is using Windows XP Pro with Internet Explorer 6. She can log onto the web-client and access my opportunties, my contacts, my leads etc. When she attempts to change views i.e. all opportunities she receives an error message 'an error has occured, please contact your system admin'. Please help!!!! ...

HELP. CRM Authentication
The installation went well. But I cant open the CRMwebiste. Anytime, I get this error message: "Microsoft CRM could not log you on to the system. Make sure your user record is enabled and that you have been assigned at least one security role. For more information, contact your system administrator. " Also, in CRM Deployment manager, I cant work on user manage. The error message says: "The server http://crmserver:8080/mscrmservices is nt responding. This might happen if it is currently unavailable, it is not a microsoft CRM server, or you do not have sufficient priviled...

Installation #4
I am not sure that I am in the right place but I am trying to install Disc2 of Office 2000 Pro on Windows Xp. I keep getting a Not Responding prompt after I key in the Product Key Code. It identifies a file or something that is ---- SzAppName: msiexec.exe I really could use some help getting this resolved. I was able to install Disc1 with Word and such on it. I would like to install Disc2 that has Publisher and Small business tools. Please advise ASAP. Thanks, Paul Hi Paul (prh@insightbb.com), in the Microsoft� newsgroups you posted: || I am not sure that I am in the right place bu...

Do I need to install Office 2003 updates for Window 7?
I have a new computer with Window 7 operating system. I used my original disk and product code to install Office 2003 and it seemed to go well. Now I am wonering if I need to go back and install Office 2003 updates. I am primarily worried about Office 2003 security but thinking maybe Windows 7 takes care of that. If Windows 7 does not, which ones need to be used to update and how do I get access to them? "Gracious" <Gracious@discussions.microsoft.com> wrote in message news:27918728-D48A-4CB9-B530-5EEFBEF82337@microsoft.com... > I have a new computer with ...

Password Problem 2004
I just purchased Money 2004 and am trying to open my "My Money.mny" file from Money 200. It keeps asking for a password. I tried entering my password from 2000 and it doesn't work. How do I access my old files? I don't want to lose 3 years of info. I checked and it's not a read-only file. I tried restoring it and that also asks for a password. I tried uninstalling 2004 and reinstalling and that didn't help either. Please help. I've read all through this board and other people seem to have this problem too. Usually the answer is that they are tr...

CRM Cannot Go Online -- Button Doesn't Work
CRM Go-Onlie Button Doesn't Work . I have a client whose go-online button doesnt' work. We are running CRM 3.0 on Rollup 1 and service pack 2 with Office 2003. We do have an exchange server 2007. Thank you, Tishaa When you say the button doesn't work, do you mean that clicking on the button produces no result, or that errors occur during the Go Online process? If clicking the button produces no result, try opening Advanced Find or a new phone call record from the toolbar. If those also don't work, then check to make sure the CRM add-in is not disabled: in Outlo...

OWA logon problem #4
Hello all, here's my problem: Exchange 2003 with SP1 on Win2003 SP1 on a two-node-cluster. If the Clusterresource HTTP-Server restartet (after boot, crash or failover) nobody can logon to OWA because HTTP-Error 500 (Internal Server Error). After an administrator logged on via OWA (yes, he can !) all the other users can use OWA because they can log on now. Any idea ? Regards Ralf ...

Installer for my access application
Hello, All! I searching for installer for my program. It must support creating link like "path to msaccess.exe" "path to myprog.mde" /wrkgrp "path to users.mde" Is anybody know best solution for this??? Thank you in advance. With best regards, Alek Luchnikov. E-mail: alekluch---FORSPAMERS---1983@mail.ru ================================================= Look at Inno setup. It's free. "Alek Luchnikov" <alekluch---FORSPAMERS---1983@mail.ru> wrote in message news:um$uMd7dIHA.4728@TK2MSFTNGP03.phx.gbl... > Hello, All! > I searching f...

Fresh install, crystal issue.
During an install on an Enterprise server 03 SP1, I have run into DEP or Data Encription Protection. This stops each of the crystal services upon install and therefor after the install we recieved the infamous crystal license error. We checked and the APS service is not started and will not start no matter what we try. Also there is three tables missing from the Crystal database: APS_IdNumbers2, APS_InfoObjects2 and APS_VersionInfo. I am guessing that the missing tables is the reason the APS wont start, If I copied these three tables from another database would this work for getting ...

Report problem 07-16-06
I create new Incident report with SRS 2000, after deploying it I can see its preview in CRM server and CRM administrator user but this report does not run in clients and the following error was occured: An error has occurred during report processing. (rsProcessingAborted) Get Online Help Query execution failed for data set 'DataSource1'. (rsErrorExecutingCommand) Get Online Help SELECT permission denied on object 'Incident', database 'MyOrg_MSCRM', owner 'dbo'. -- Mohsen Ahmadi, msnahm@hotmail.com IR-0912 *** **** Mohsen napisal(a): > I create new In...

Installing XP over Linux
I am trying to install Windows XP on a Dell laptop that currently has Linux Ubuntu installed. After booting up with the Windows CD in the drive, it loads various Windows files, but eventually stops on a blue screen message advising me to run CHKDSK, but won't respond after that. I suspect that Windows is seeing the Linux partitions as disk corruption, but how can I get past this? "Kev" <ijk@ntlworld.com> wrote in message news:G2dSn.24841$US6.20663@hurricane... >I am trying to install Windows XP on a Dell laptop that currently has Linux >Ubunt...

Domain-HELP
My question is: I have a domain (MOM) and two child domains (KID1 and KID2). If I create a user on KID1 or KID2 and place the mailbox on MOM. The problem is: the mailbox will not shown in System's manager but I was able to send an email to that mailbox without the email coming back. ALSO, the user's name will not shown up in the GAL. Help me here.... BJ: Check your RUS settings. If you don't know what that is, then that's probably what's causing this issue, so read up on it. You need to have RUS set up for the subdomains since they don't have Exchange servers. ...